Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Angína a předchozí nechráněný pohlavní styk

Praktické lékařství Petr 4.1.2017

Dobrý den. Chtěl bych se zeptat... Měl jsem nechráňěný pohlavní styk. Po 4 dnech mě začalo bolet v krku tak že jsem nemohl polykat, měl jsem horečky a po týdnu se dostavil i suchý kašel. Doktorka mi z výtěru z krku zjistila, že se jedná o streptokoka typu C. Nasadila mi penicilin který mi po pár dnech ulevil a zhruba po týdnu vše odeznělo. Ale mám strach jestli se nejdná o HIV. Je možné, že příznaky po tak krátké inkubačční době mají souvislost s HIV ? Děkuji

avatar-placeholder
Odpovídá lékař:

Dobrý den,
inkubační doba po přenosu HIV/AIDS je 2-4 týdny, potom nastanou chřipkovité pří...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Nechráněný pohlavní styk
Dobrý den, včera jsem s přitelem měla nechráněný pohlavní...
Nechráněný pohlavní styk
Zdravím, chtěla bych se zeptat. S přítelem jsem měla...
Nechráněný pohlavní styk
Dobry den. V pondeli jsem dostala menstruaci. V itery...
Nechráněný pohlavní styk
S přítelem jsme měli před 2 dnama nechráněný sex během...
Nechráněný pohlavní styk
Dobry den.Dneska jsme měli s partnerem nechraneny pohlavní...
Nechráněný pohlavní styk
Dobrý den, předem děkuji za odpověď. Chtěla bych se...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Angína a léčba injekčním penicilinem

Dobrý den, dostal jsem angínu asi po 4 rokách, myslel jsem si, že mi klasicky...

Angína a lék Duomox 500

Dobrý den, před 4 dny jsem byl nucen se dostavit na ambulanci, jelikož jsem...

Angína a možnost nákazy ostatních

Dobry den, dnes jsem dostala atb na streptokokovou anginu, cili spalu, jak jsem...

Angína a napuchlé patro

Dobrý den. Mám angínu, takže i samozřejmě bolesti krku, tak jsem hned začala...

Angína a neštovice

Dobrý den od středy mam dceru na antibiotikách Ospen kvůli angíne,ale v pondělí...

Angína a nezabírající antibiotika

Dobrý den, před 3měsíci jsem prodělala angínu, na kterou jsem dostala zinnat,...

Angína a obava z koronavirové infekce

Krásný den, dnes jsme zjistili, že manžel je pozitivní na Covid.. Já podstoupila...

Angína a otok kloubu na palci nohy

Dobrý den, dříve jsem trpěla na angíny, i když si dávám pozor, tak jednou za...

Angína a penicilín

Dobrý den, je i při lehčí angíně naprosto nutné nasadit penicilín? A je nutné,...

Angína a plánované vyšetření krku

Dobrý den, mám anginu, beru antibiotika a mám ještě podstoupit vyšetření krku...

Angína a reinfekce

Dobrý den, v pátek sem dobrala antibiotika na angínu, ale do pondělí mě zase...

Angína a revmatická horečka

Dobrý den, mám 18 let Revmatoidní artritidu a před 14ti dny jsem prodělala hnisavou...

Angína a rizikový styk

Dobrý den, 12.10 jsem měla nechráněný orální i pohlavní styk. Byl to spíš takový...

Angína a Silvestr

Dobrý den, od úterý mi nebylo dobře. Bolelo mě v krku tak, že jsem nemohla polykat...

Angina a sport

Zdravím, chtěl jsem se zeptat od pondělí minulého týdne jsem měl celý týden...

Angína a zánět v uchu

Dobrý den, již 3. den se léčím s angínou, dostala jsem Duomox 1000 a zabírají...

Angina a zvětšené uzliny

Dobrý den, už týden mám angínu, takže jde zřejmě o zduřelé uzliny, ale i tak...

Angína atb

Dobrý den, třetí den mě trápí horečky a bolest v krku. Můj lékař neordinuje...

Angina ci rakovina

Dobry den, trapi me navracejici se nejspis angina, zacalo pred 4 mesici, kdy...

Angína či HIV primoinfekce?

Dobry den, pred 17 dny jsem mel nechraneny pohl. styk se zenou, ktery bych...