Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Angína a rizikový styk

Uši, nos, krk Zuzana 9.11.2016

Dobrý den,
12.10 jsem měla nechráněný orální i pohlavní styk. Byl to spíš takový úlet. Předtím jsem jiný rizikový styk neměla.Znám ho.Ptala jsem se ho, jestli je zdravý, ale komu můžete věřit.
Týden po tom se mi udělaly na mandlích velké čepy(mám velké mandle od narození). Zašla jsem si k praktické doktorce, která mi po zhlédnutí krku nasadila antibiotika (Ospen 1000), že to je angína. Nic jiného mi nebylo. Byla jsem hodně unavená, ale to bylo spíše s nevyspání.
Braním antibiotik asi polovina čepů zmizela. Po dobrání (po 10 ti dnech) jsem si začala vystříkávat krk sprejem jox a čepy skoro vymizely. Přesto tam stále i takto po měsíci nějaké jsou, už spíš bílé tečky(předtím byly velké). Mám k tomu bílý jazyk(nevím jestli až v důsledku antibiotik), především po ránu.K tomu jsem teď poslední týden zahleněná, že pořád huhňám.
Chci se zeptat může se jednat o kapavku, plíseň, jinou pohlavní chorobu?Přišla jsem předtím do styku s člověkem, který se léčil s mononukleózou.
Tím, že se příznaky objevily takto po 8 dnech.Mám si zajít do venerologické ordinace, nebo jít znovu k praktické doktorce, že čepy nezmizely, aby případně udělala výtěr(Stydím se ji ji ptát, jestli to může být příčina orálního styku).Nebo čepy vymizí.
V krku mě nebolelo, měla jsem akorát první dva dny lehce zvýšenou teplotu (37,0), jinak nic.Jiné gynekologické problémy nemám.
Vím, že jsem udělala pitomost, vyčítám si to. Ze strachu se teď neustále pozoruji, že bych se ani nedivila, kdybych si něco vsugerovala.
V příloze zasílám fotografie.(z 20.10 /23.10/5.11 a dnes 9.11
Hezký den,

avatar-placeholder
Odpovídá lékař:

Dobrý den Zuzano, ano bohužel po nechráněném orálním styku je možné dostat angínu způsobe...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Rizikový pohlavní styk
Dobrý den zhruba pred 16 měsíci jsem měl rizikový styk,...
Angína
Dobrý den, chci se zeptat zda mi byla správně diagnostikována...
Přetrvávající angína
Dobrý den, Týden po rizikovém pohl. styku jsem dostala...
Rizikový sex
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, i když to možná bude...
Angina
Dobry den, chci se zeptat mám anginu a antibiotika...
Angína, streptokok
Dobrý den, v pátek (před3 dny) se mi na mandlích udělaly...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Angína a napuchlé patro

Dobrý den. Mám angínu, takže i samozřejmě bolesti krku, tak jsem hned začala...

Angína a neštovice

Dobrý den od středy mam dceru na antibiotikách Ospen kvůli angíne,ale v pondělí...

Angína a nezabírající antibiotika

Dobrý den, před 3měsíci jsem prodělala angínu, na kterou jsem dostala zinnat,...

Angína a obava z koronavirové infekce

Krásný den, dnes jsme zjistili, že manžel je pozitivní na Covid.. Já podstoupila...

Angína a otok kloubu na palci nohy

Dobrý den, dříve jsem trpěla na angíny, i když si dávám pozor, tak jednou za...

Angína a penicilín

Dobrý den, je i při lehčí angíně naprosto nutné nasadit penicilín? A je nutné,...

Angína a plánované vyšetření krku

Dobrý den, mám anginu, beru antibiotika a mám ještě podstoupit vyšetření krku...

Angína a předchozí nechráněný pohlavní styk

Dobrý den. Chtěl bych se zeptat... Měl jsem nechráňěný pohlavní styk. Po 4 dnech...

Angína a reinfekce

Dobrý den, v pátek sem dobrala antibiotika na angínu, ale do pondělí mě zase...

Angína a revmatická horečka

Dobrý den, mám 18 let Revmatoidní artritidu a před 14ti dny jsem prodělala hnisavou...

Angína a Silvestr

Dobrý den, od úterý mi nebylo dobře. Bolelo mě v krku tak, že jsem nemohla polykat...

Angina a sport

Zdravím, chtěl jsem se zeptat od pondělí minulého týdne jsem měl celý týden...

Angína a zánět v uchu

Dobrý den, již 3. den se léčím s angínou, dostala jsem Duomox 1000 a zabírají...

Angina a zvětšené uzliny

Dobrý den, už týden mám angínu, takže jde zřejmě o zduřelé uzliny, ale i tak...

Angína atb

Dobrý den, třetí den mě trápí horečky a bolest v krku. Můj lékař neordinuje...

Angina ci rakovina

Dobry den, trapi me navracejici se nejspis angina, zacalo pred 4 mesici, kdy...

Angína či HIV primoinfekce?

Dobry den, pred 17 dny jsem mel nechraneny pohl. styk se zenou, ktery bych...

Angína či nachlazení?

Dobrý den, chtěla bych se ujistit, zda se jedná o angínu nebo zkrátka prostě...

Angína jazyka

Dobrý den, dcera trpí 7krát za rok anginou jazyka. Krční mandle má vytržené....

Angína na dovolené

Dobrý den, moc vás poprosim o radu, nejspise jsem dostala angínu, nebo nějaký...