Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

ATb

Antikoncepce Kristýna 18.3.2010

Dobrý den. Dnes v poledne mám začít brát antibiotika, ale jsem ještě v pauze. nepřeruší to ochranu antikoncepce ÚPLNĚ? jinak vím, že při braní HA a týden 'po' se mám chránit jinak. díky.

Odpovídá lékař:

Nevím, o jaká antibiotika jde, některá účinnost antikoncepce neovlivňují. Ale doporučuji po...

Odpovědi lékařů jsou součástí klientské zóny.
Pro zobrazení celé odpovědi se přihlaste. Registrace je zdarma.

Související dotazy

ATB
Dobrý večer paní doktorko, mám jednoduchý dotaz. Beru...
Atb
prominte že zase otravju ale potřebuju slyšet nazor...
ATB
Dobrý den paní Blahnáková, dnes je to třetí den co...
ATB
Dobrý den ,jsou nutná ATB při RTG nálezu - edem sliznicobou...
ATB
Dobrý den, moje doktorka mi předepsala ATB doxyhexal...
Atb
Dobrý den mám dotaz jsem 4 týdny po porodu porod bez...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Atarax


Atarax a řízení auta, léky na depresi

Dobry den chtel bych se zeptat jestly je atarax navykovy a zdaly muzu ridit...

Atarax, agrese

Dobry den chtel bych zeptat beru brintelix rano k tomu jsem dostal atarax na...

Ataxie a cysta mozečku

Dobrý den, chtěla zeptat co dělat s maminkou,je jí 73 let, cca rok začala špatně...

Atb


ATB


ATB


ATB


Atb


ATB


ATB

Dobry den beru. 9.den ospen 1500 na anginu.Vždy kdyz mela penicilin tak byla...

ATB

Dobrý večer paní doktorko, mám jednoduchý dotaz. Beru ATB Augmentin 1g, součastně...

ATB


ATB

Dobrý den. Chtěla bych se zeptat ohledně alergie na penicilín. Došly mi souvislosti...

ATB

Dobrý den ,jsou nutná ATB při RTG nálezu - edem sliznicobou highmoru do 14 mm...

ATB

Dobrý den, po rozboru moči jsem od svého lékaře dostala ATB-Nitrofurantoin retard.Dočetla...

ATB

Dobrý den, moje doktorka mi předepsala ATB doxyhexal 100mg po 12hod,poté 1x24h.Celkově...

Atb

Dobrý den,chtěla bych se zeptat jestly antibiotika Amoksiklav snižují účinost...

ATB

Dobrý den, byly mi předepsány antibiotika Ospen 1000. Ovlivňují účinek antikoncepce...

ATB

Dobrý den,chtěla bych se zeptat jestli má ATB vliv na erekci u muže.Můj přítel...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Kouření a vykašlávání hlenů

Dobrý den, dlouho trpím zahleněním, už asi přes půl roku, je mi 20 let a do...

Těhotenství a kondom

Dobrý den, je mi 17 let. Mám přitele a před 14dny sme měli pohlavní styk (již...

Exantém

Dobrý den, potřebovala bych poradit...dnes v noci jsem nemohla vůbec spát kvůli...

Mokvající rána po tetování

Dobrý den, pane doktore mám problém, před týdnem sem si nechala udělat tetování...

Aortální nedomykavost, katetrizační ablace, bušení srdce

Dobry den, Pred 3mi tydny mi znistili aortalni nedomykavost 4/5..pry je to...

Krvácení z jazyka

dobrý den,mám problém - někdy v noci začnu mít nechutně sladký pocit v puse.Po...

Nežádoucí účinek léku Elicea

Dobry den, bola mi potvrdenna neurogenna tetania, neurologicka mi predpisala...

Účinnost Postinoru

Dobrý den, ráda bych se zeptala na účinnost nouzové antikoncepce postinor v...

Renální kolika

Dobrý den, omlouvám se,že opět píšu. Diagnózu mám konečně jasně stanovenou....

Zvýšené hodnoty ASLO

Dobrý den, měla bych dotaz ohledně zvýšených hodnot ASLO. Na zvýšení se přišlo...

Nateklý čípek v krku


Zduření na krku u štítné žlázy


Pyogenní streptokok v krku bez příznaků

Dobrý den, dcera měla opakovaně ve výtěru z krku masivní výskyt pyogenního...

Spondylolistéza L5/S1, zúžení nervových kanálků

Dobrý večer, chtěla bych se optat, je tomu rok a půl, co mi přišli na spondylolistézu...

Ursosan

Dobrý den, chtěla bych se Vás zeptat, zda dlouhodobé užívání léku Ursosan by...

Bolesti pod žebry, v zádech a nevolnost

Dobrý den, před týdnem mě začalo strašně bolet uprostřed hrudníku, bolest vystřelovala...

Snížené hodnoty lymfocytů

Dobry den da se ze zpravy viz priloha biochemicke vysetreni (hodnoty lymfocytu...

Bolest zubů po trhání nervů

Dobrý den,chtěla bych se zeptat jak dlouho bolí zuby po trhání nervů a jestli...

Bolest v podbřišku v období kojení

Dobrý den, jsem 4 a půl měsíce po porodu, syna plně kojím. Už od konce šestinedělí...

Chronicky zvýšené CRP


Reklama
Takovou péči si zasloužíte!
* registrací neměníte svého lékaře.