Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Avamys - zánět dutin

Uši, nos, krk Simona 24.9.2012

Dobrý den, celý červenec jsem měla rýmu a kašel, tak jsem si po 3 týdnech došla k lékaři a na ORL mi určili zánět dutin - rentgen byl v pořádku. Dostala jsem antibiotika Amoksiklav, nosní sprej Avamys a ACC long na odhlenění. Teď po třech týdnech jsem byla na jednom večírku, kde bylo dosti zakouřeno, byla jsem tam asi tři hodiny.Já sama jsem nekuřačka. Opět mám rýmu a kašel, jsem zahleněná. Je možné, že se mi zánět dutin vrátil? Zbyl mi sprej Avamys, mohu ho na tuto rýmu opět používat? Není zdraví škodlivé, že jsou to glukokortikoidy? Děkuji za odpovědi. Hezký den.
Simona

Odpovídá lékař:

MUDr. Magdalena Žáková


Dobrý den, nelze vyloučit zánět dutin, ale rýma a kašel provázejí celou řadu onemocnění a...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Zánět dutin
Dobry den, pred 10ti dny jsem mela silne bolesti hlavy,...
Zánět dutin
Dobry den chtela bych se zeptat trapi mne hrozna bolest...
Zánět dutin
Dobrý den, ráda bych se na Vás obrátila s dotazem....
Nádor dutin
Dobrý den byl jsem na rtg dutin a mám zastrenou levou...
Zánět dutin
Dobry den, mam jiz bezmala mesic rymu a bez opakovaneho...
Zánět dutin a zalehlé ucho
Dobrý den, před 14 dny ve Vietnamu jsem (pravděpodobně...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

AV blok III.st.

Dobrý den. Od mládí docházím do kardiologické poradny kvůli AV bloku (nejprve...

AV blokáda I.stupně

Dobrý den, prosím o vysvětlení mé situace s EKG. Pracuji u HZS a každý rok nám...

AV blokády, léčba

Mel jsem EKG holter a zjisteno: A-V blokada I. st. , ve spanku zachycena 2x...

AV insuficience

Dobrý den, praktický lékař mě posílá na kardiologii. V roce 01/2015 dle ECHO...

Av malformaciua

Dobry den, od r. 2000 mam diagnostikovanu AV malformaciu vpravo parietalne,...

AV reentry tachykardie

Dobrý den, mám potvrzenu diagnozu ortodromní AVRT. Mívám záchvaty tak jednou...

Av-přístup a abces

Dobrý den,mám na levé ruce av-skrat pro dialýzu,který se už 2 roky nepoužívá...

Av-přístup a abces

Dobrý den,mám na levé ruce av-skrat pro dialýzu,který se už 2 roky nepoužívá...

Avamis

Dobré dopoledne. Přibližně 2 měsíce používám sprej do nosu-Avamis (je na alergickou...

Avamys

Dobrý den, chtěla bych se Vás zeptat na kombinování léků. Dnes mi byl na ORL...

AVRT tachykardie a syndrom preexcitace

Dobrý den. Od roku 2018 docházím jednou ročně na kardiologii, kde mi původně...

Avulze báze V.MTT - sádra či ortéza?

Po výše uvedeném rentgenovém nálezu mi byla na úrazové ambulanci nasazena ortéza...

Axiál pravé kyčle

Dobrý den, prosím Vás, mohl byste mi popsat rtg. pravé kyčle (axiál)? Jinak...

Axonální léze

Dobrý den, neměla jsem ještě neurologické vyšetření a tak jsem nemohla rozepsat...

Axonální léze

Dobrý den, byla jsem na EMG vyšetření levé ruky, kterou mám po ošklivéé zlomenině...

Axonální polyneuropatie

Dobrý den, předtím, než mi byla na EMG potvrzena diagnoza axonální polyneuopatie...

Axonální polyneuropatie


Axonální polyneuropatie

Dobrý den .Mám dotaz zjistili my senzomotorickou prevazne axonalni polyneuropatii...

AYREEN - ANTIBIOTIKA TRIPIM

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli antibiotika Tripim 200 snižují účinky...

Ayreen a antibiotika Augmentin

Dobrý den, chtěla bych se zeptát ohledně snížení účinnosti antikoncepce pri...