Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Beloderm v těhotenství ?

Kožní obtíže Sára 27.8.2012

Dobrý den,jsem v 9 týdnu těhotenství a na krku se mi udělala vyrážka na kterou jsem vždy po konzultaci s lékařem používala krém beloderm a který mi pomáhá. Zajímalo by mě,zda tento krém mohu používat i v těhotenství a v jaké míře? Předem děkuji za odpověď.

Odpovídá lékař:

MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dětské kožní (dermatovenerologie), Korektivní dermatologie Pracoviště: Poliklinika Anděl - Dermatovenerologie

Kortikoidní krémy v těhotenství můžete používat jen na malé plochy a v časově omezeném o...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Beloderm mast
Dobrý den. Je pravda, že beloderm mast může způsobit...
Těhotenství
Dobrý den, chci se zeptat na vhodnost cestování letadlem...
Těhotenství
Dobry den. V březnu 2016 se mi po 3. císařském řezu...
Nové těhotenství
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat před 14 dny v ranném...
Těhotenství?
Dobrý den, antikoncepci jsem brala asi tak rok a půl...
Těhotenství?
Dobrý den,chtěla bych se zeptat mám vynechání menstruace...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Bellova obrna trvalé následky

Dobrý den paní doktorko, měla bych na Vás dotaz ohledně trvalých následků bellovy...

Bellova obrna u dítěte, jak cvičit

Dobrý den, mám dvouletou vnučku, které byla před měsícem diagnostikována Bellova...

Bellova paréza faciálního nervu

Dobry den prosim manzel pred 3 tydny se rano vzbudil a mel spadly koutek a oko.Lezel...

Bellova paréza n. facialis

Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Mé sestře diagnostikovali třetí den po zákroku...

Bellvalyn

Dobrý den,mám antikoncepci bellvalyn a nepřijde mi nějak známá ,skoro nikde...

Bělmo

Dobrý den, mohu Vás požádat o informaci, zda je barva mého bělma v pořádku,...

Bělmo před očima, bolesti hlavy a pocity na zvracení

Dobrý den. Dneska ráno mi začalo být mírně na zvracení po užití multivitaminové...

Beloderm a antikoncepce

Dobrý den, chtěla jsem se optat jestli má nějaký vliv používání belodermu na...

Beloderm mast


Beloderm pouzivam uz asi 10 rokov

dobry den chcel by som sa Vas opytat ohladom maste beloderm.bola mi diagnostikocvana...

Belogent mast a alkohol

Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda můžu pít alkohol při používání masti Belogent...

Belogent v těhotenství

Dobrý den, čas od času mě trápí ekzém, dělá se mi vždy v oblasti třísel, ve...

Belohair může nějakým způsobem ovlivnit plodnost?

Dobrý den, je možné, že dlouhodobé užívání 2%ního roztoku na vlasy Belohair...

Belosalic

dobry den, vplyvaju kvapky a masticky belosalic na potenciu muža?..Lebo priateľ...

Belosalic


BELOVA OBRNA

Dobrý den, má známá má měsíčního chlapečka a ten má belovu obrnu, dá se to léčit?...

Bendamustin

Dobry den.Prosim o informaci ohledne leku Bendamustinu. Memu otci nezabrala...

Bendovy kapky v těhotenství

Dobry den,dostala jsem bendovy kapky a nejakou sul na kloktani z duvodu zahleneni...

Benigní arytmie

Dobrý den, mám dotaz ohl arytmie. Na 24 h měření holtrem mi byly zjištěny benigni...

Benigní familiární hematurie a darování krve

Dobrý den, chtěla bych že zeptat jestli mohu darovat krev s diagnozou benigní...