Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Bolest C páteře

Mozek a nervy Milena 12.4.2018

Dobrý den, prosím o radu. Jsem po operaci karpálních tunelů. Levá ruka 2.2.2018, pravá 6.4. 2018. Vše proběhlo v pořádku. Práva ruka prsty nebrní, ale u levé mě začal brnět malíček a prsteníček i když ten ne tolik. Ze začátku to nebylo až tak intenzivní, ale teď už mě to budí i v noci. Moje fyzioterapeutka mi řekla že to vypadá od krční páteře, měsíc cvičím, ale nepomáhá to. Může být chyba opravdu v zádech nebo je problém ještě někde jinde, po úspěšné operaci by prsty asi brnět neměli i když jen malíček a prsteníček. Měla bych o tomto problému říci svému lékaři, nebo mám být trpělivá a doufat že to časem odezní a je to jen stav po operaci?
Moc děkuji za odpověď. Milena

Odpovídá lékař:

MUDr. Zdeňka Janoušková


Dobrý den. Určitě o svém problému řekněte vašemu lékaři. Neurolog, který vám před zákr...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Bolest C páteře
Dobrý den.Už rok marodim z vyhřizlou plotýnkou krční...
Rtg c páteře
Dobrý den.Mám velké bolesti levé ruky.RTG mi ukazal...
Popis Rtg C-páteře
Prosím o vysvětlení RTG: C páteř - výrazná osteochondroza...
MR C a TH pateře
Dobrý den, prosím vás, mohl by jste mi objasnit nález...
Bolest krční páteře
Dobry den. Muzete mi prosim laicky prelozit RTG vysetreni? Zprava:na...
MR C páteře
Manžel má problémy s hybností,stabilitou,motorikou,někdy...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Bolest C páteře

Dobrý den, občas se vzbudím a mám odkrvenou ruku (někdy pravou, jindy levou...

Bolest C páteře

Dobrý den, Obracím se na Vás s dotazem. Někdy v dubnu mi začali občas brnět...

Bolest C páteře

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat chodím na rehabilitace s bederní páteří a krční...

Bolest C páteře

Dobrý den, mám na vás další dotaz. Mám problémy s krční páteří. Dnes mě to...

Bolest C páteře

Dobrý den Byla jsem na magnetické rezonanci prosila bych o vysvetlení vysledku. Vyšetření...

Bolest C páteře

Dobrý den, od neděle večer mě bolí za levým okem, u spánku a trochu i hlava...

Bolest C páteře

Dobrý den , prosím vás o radu a pomoc. Mám dlouhodobé bolesti krční...

Bolest C páteře

Dobrý den, před třemi týdny mě pár dní po dobrání antibiotik začalo oboustranně...

Bolest C páteře

Dobrý den. Už pěknou řádku let mám problém s krční páteří. Chodil jsem k doktorovi,...

Bolest C páteře

Dobrý den, moc Vás prosím o vysvětlení co vlastně moje neuroložka píše. :-)....

Bolest C páteře

Dobrý den, mám problém s krkem , když kroutím hlavou slyším lupání a vrzání...nijak...

Bolest C páteře

Pane doktore, mám RTG s výsledkem: destrukce C 5/6, diskopatie C 6/7 s ventr.spondylosou,...

Bolest C páteře

Dobrý den, prosím o posouzení stavu. Mám bolesti zad v oblasti krční páteře...

Bolest C páteře

Dobrý den, prosím o vysvětlení lékařského doporučení do rehabilitační ordinace...

Bolest C páteře

Dobrý den, můj problém se týká toho, že mi ostrá, bodavá bolest projede v zátylku...

Bolest C páteře

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli může krční páteř způsobovat níže...

Bolest C páteře

Dobrý den, jsem po vyšetření na neurochirurgii. Na magnetické rezonanci 19.3....

Bolest C páteře

Dobrý deň, prosím o radu, či by pomohla pravidelná masáž pri diagnóze M531-...

Bolest C páteře

Dobry den, je mi 46 let a 20.5.mam nastoupit do nemocnice na operaci krcni patere....

Bolest C páteře

Dobrý den. Už skoro rok a půl mám problém s nízkou citlivosti v oblasti žeber,...