Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Chlamydia pneumoniae

Infekce Maya 22.11.2012

Dobrý den, byla mi diagnostikována Chlamydia pneumoniae, léčím se antibiotiky. Nicméně na internetu jsem našla spoustu informací o tom, že Chlamydia je velmi rezistentní a v těle přetrvává v latentní formě. Některé vědecké výzkumy prokázaly také souvislost mezi vznikem nádorů (a jiných vážných chorob-Alzheimer) a infekcí Chlamydiemi.
Jsem studentka molekulární biologie, přečetla jsem si na toto téma spoustu odborných článků a jsem vyděšená.
Existuje tedy nějaká šance Chlamydii úplně vyléčit??
Děkuji

Odpovídá lékař:

MUDr. Jana Moravcová


Chlamydie se léčí a vyléčí antibiotiky z řady chinolonů, makrolidů nebo tetracyklinů.
Ch...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Chlamydia Pneumoniae
Dobrý den, mám již čtvrtý měsíc po sobě v krevních...
Chlamydia pneumoniae
Dobrý den,má dotaz na Na ORL mi byla zjištěna Chlamydia...
Chlamydia pneumoniae
Dobrý den mám dotaz ohledně téhle potvory.Již delší...
Chlamydia pneumoniae
Dobrý den paní doktorko, po dlouhodobých obtížích...
Chlamydia pneumoniae
Dobrý den, zhruba 5 let mám diagnostikovanou narkolepsii...
Chlamydia pneumoniae vs Narkolepsie
Dobrý den, zhruba 5 let mám diagnostikovanou narkolepsii,...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

CHLAMMYDIA PNEU

Dobrý den, po asi dvou letech potíží jsem si vyžádala vyš. na Chlamydie - udělali...

Chlamydia

Dobrý den pane doktore, po testech na viry mi byla zjištěna chlamydia trachomatis,...

Chlamydia

Dobrý den, neustále se cítím unavený a trápí mě časté poruchy soustředěnosti....

Chlamydia

Around 6 months ago my Girlfriend was tested "chlamydia" as we had sexual connection...

Chlamydia

Dobrý den, dlouhodobě mě trápí především únava a poruchy soustředěnosti, ale...

Chlamydia infection

Hello, my girlfriend find out that she has chlymedia and we are together since...

Chlamydia pn.

Vážená paní doktorko, prosím o zodpovězení dotazu. V krevním rozboru detekována...

Chlamydia pneumoniae

Dobrý den paní doktorko, po dlouhodobých obtížích - častých virózách, únavě,...

Chlamydia pneumoniae

Dobrý den, z krevních odběrů mi byly zjištěny chlamýdie pneumonia, existují...

Chlamydia Pneumoniae

Dobrý den, mám již čtvrtý měsíc po sobě v krevních testech pozitivní chlamydie...

Chlamydia pneumoniae

Dobrý den, zhruba 5 let mám diagnostikovanou narkolepsii (v mírné formě a bez...

Chlamydia pneumoniae

Žena, 39 let, 180cm/67kg, tlak spíše nižší obtíže: - lupénka od 12 ti let-...

Chlamydia pneumoniae

Dobrý den,má dotaz na Na ORL mi byla zjištěna Chlamydia pneumoniae IgG pozitivní...

Chlamydia pneumoniae

Dobrý den mám dotaz ohledně téhle potvory.Již delší dobu jsem pokašlávala občas...

Chlamýdia pneumoniae

Dobrý den, byl mi proveden rozbor krve za účelem, zda nemám také chlamýdiovou...

Chlamydia pneumoniae

Dobrý den jsem ve třetím měsíci těhotenství, je mi 40 let a dnes mi byla v krvi...

Chlamydia pneumoniae

Dobry den, je mozne se zbavit plicnich chlamydií?

Chlamydia pneumoniae a léčba časté nemocnosti

Vážená paní doktorko, prosím o zodpovězení dotazu. V krevním rozboru detekována...

Chlamydia pneumoniae v těhotenství

Dobrý den, chci se zeptat, zda tato nepřeléčená infekce může být problémem v...

Chlamydia pneumoniae vs Narkolepsie

Dobrý den, zhruba 5 let mám diagnostikovanou narkolepsii, ovšem od dětství trpím...

Reklama