Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Dovolená u moře při hypertenzi a chronické žilní insuficienci

Vnitřní lékařství Jitka 20.3.2017

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda je pro mě vhodný 2hodinový let letadlem a pobyt u moře vzhledem k mým zdravotním potížím. Mám chronickou žilní nedostatečnost 2.stupně (otoky dolních končetin) a téměř dvacet let užívám léky na vysoký tlak. Měla by to být moje první dovolená u moře. Předem děkuji za odpověď.

avatar-placeholder
Odpovídá lékař:

Jitko, dovolenou Vám rozhodně schvaluji. Do letadla doporučím kompresní punčochy a občas se p...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Hypertenze
Dobrý den! Na hypertenzi jsem užíval k mé spokojenosti...
Arteriální hypertenze
Hypertenze na levé ruce 160/110...
Hypertenze a echo
Dobrý den Prosím Vás, projevilo by se na echu srdce...
Arteriální hypertenze
Dobrý den, již cca 15 let mám vysoký krevní tlak. Dříve...
Jizva po appekdektomii a dovolená u moře
Dobrý den, Jsem 2 dny po operaci slepeho streva klasickym...
Systolická hypertenze
Dobrý den. Mám dotaz na přílohu kterou přikládám.Jde...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Dovětek k předchozímu dotazu

Jen bych se opravila- psala jsem před chvíli dotaz na akné, a místo differine...

Dovolená

Dobrý den, jsem 2 roky po operaci nádoru tlustého střeva a rok po operaci...

Dovolená a leidenská mutace

Dobrý den paní doktorko, má přítelkyně má leidenskou mutaci a chystáme se letecky...

Dovolená a menstruace

Dobry den, mela bych dotaz na prasky oddalujici menstruaci. Pokousime se s...

Dovolená a nemocenská

Dobrý večer chci se Vás zeptat. Vím že to není asi na místě, ale nevím koho...

Dovolená a oddálení menstruace

Dobrý den, jedu na dovolenou k moři mám dostat menstruaci. Je možné nějakým...

Dovolená a virus ZIKA

Dobrý den, vrátila jsem se 20.4.2019 po 3/4 roku z Mexika, Yukatánu. 30.5.2019...

Dovolená bez dětí- kam s dětmi?

Dobrý den, řeším následující dilema: s manželem jsme se rozhodli pro asi 12ti...

Dovolená po infarktu

Budu rok po infarktu,katetrizací mi zavedly stem,mužu letět na dovolenou do...

Dovolená po operaci

Dobrý den, dcera 24 let je po operaci slepého střeva dne 09.04.2017. Dva týdny...

Dovolená v Egyptě a průjem

Dobrý den, Z rodinou se chystáme do Egypta (děti 7 a 11 let) tak se chci zeptat...

Dovolená v těhotenství

Dobrý den, s přítelem plánujeme odjet ke konci srpna na dovolenou do Španělska....

Dovolená v těhotenství

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jak moc by pro mne byla riziková dovolená...

Dovolená v Tunisku pro dvouleté dítě

Dobrý den, chtěl bych se zeptat zda je vhodná dovolená pro dvouleté dítě v Tunisku.(Egypt...

Down syndrom,epilepsie,alzheimer

Dobrý den paní doktorko,můj bratr 34 let má down syndrom.Tento týden mu diagnostikovali...

Down. syndrom

dobry den, manzeluv bratr ma down. syndrom, chceme s manzelem zalozit rodinu,...

Downnov syndrom

Dobryden ,v srpnu mi bylo 35 let ,jsem těhotna a dnes mi prislo z geneticke...

Downov syndrom

Dobrý den, Chtěla jsem se zeptat jak velké mám asi riziko, že se mi narodí...

Downovy syndrom nebo defekt neuralni trubice

dobry den chci se optat na toto mela jsem celkem 4tehotenstvi dve z toho neuspesne...

Downův syndrom

Dobrý den, Chtěla bych Vás poprosit o Váš názor. Jsem v 18 týdnu těhotenství....