Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Flebotrombosa

Cévy Kamila 30.3.2017

Dobrý den, před týdnem mi byla zjištěna trombóza, následkem úrazu kolene a nechození, 5 x jsem dostala injekčně Fraxiparine a zatím 3 x Warfarin po 2 tabletách 5 mg. Dnes jsem dostala výsledek INR 1,49, dávka mi byla zvýšena na 2,5 tablety. Další test za týden. Nohu obvazuji obinadlem. Chodím do zaměstnání (v kanceláři). Moje dotazy. Je výsledek INR 1,49 ještě životu nebezpečný? Je nutné být na neschopence? Dr. mi ji nabídla, neřekla, že je nutná, že mám mít nohu podloženou, chodit atd. vím. Děkuji za odpověď.

avatar-placeholder
Odpovídá lékař:

Dobrý den,
hodnota INR-ve Vašem případě-je neúčinná,proto Vám paní doktorka přidala Warf...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Hluboká žilní tromboza a klidový režim
Dobrý den, byla mi diagnostikována tromboza na pravém...
Flebotromboza
Dobrý den pane doktore, 3.12.2013 mi byla diagnostikována...
Diane 35
Dobrý den, 3 roky jsem užívala Diane 35, nyní mám...
Bolest
Dobrý den, prosím o radu. Před pěti dny jsem byla u...
EBV
Dobry den, chtela bych pozadat o konzultaci. Anamnesticky...
Bolest lýtka
Dobrý den, už jsem sem jednou k Vám psala ohledne bolestivosti...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Flatulence se zápachem

Dobrý den, před rokem a půl mi byl zjištěn zánět střev, lékaři si mysleli že...

Flatulence- nadýmání

Dobrý den, již nějakou dobu mě trápí zvýšená plynatost a křeče v břiše,Krevní...

Flavobion

Dobrý den, jsem v 10 týdnu těhotenství a v po několika žlučníkových záchvatech...

Flavobion

Dobrý den, o víkendech konzumuji ve větším množství alkoholické nápoje. Může...

Flebitida

Dobry den, v polovině března jsem absolvovala kolonoskopii pred kterou mi do...

Flebitida

Dobrý den,před měsícem mi byla zjištěna flebitida na stehně.dvě sraženiny za...

Flebitis lýtkového svalu

Dobrý den. Během florbalu jsem si natáhl lýtkový sval.Byl jsem schopen chůze,...

Flebitis, bércový vřed

Dobrý den. Chtěla bych se zeptat ohledně tatínka. Je mu 54 let, ma docela sedavy...

Flebopatie očních cév

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jak se to stane že má člověk najednou flebopatii...

Flebopatie očních cév (2.)

Dobrý den, reaguji na vaši odpověď zde - http://www.ulekare.cz/poradna-lekare/flebopatie-ocnich-cev-71618 chtěl...

Flebotromboza

Dobrý den,před rokem jsem prodělala dvojitou flebotrombozu/podkolenní a stehenní...

Flebotromboza

Dobrý den pane doktore, 3.12.2013 mi byla diagnostikována flebotrombosa v PDK...

Flebotromboza před plánovanou artroskopii

Dobrý den.Mám poškozený meniskus,než došlo na operaci tak se objevila v lýtku...

Flebotrombóza, bolest lýtka

Dobrý den, od prosince mě hodně bolí noha v lýtku. Dnes konečně vím proč. Přepíšu...

Flector a plánované početí

Dobrý den, je prosím nutné (nebo vhodné) odložit plánování těhotenství po užívání...

Flegmóna

Dobrý den, v neděli mě štípla vosa do stehna, v pondělí už byl otok znatelně...

Flegmóna

Dobrý den, chtěl bych se jen poradit o průběhu léčby flegmony. Před 14 dny...

Flegmóna

Dobrý den, chtěl jsem vás poprosit o zhodnocení přiložených krevních testů. Asi...

Flegmona kolene

Dobrý den, minulý čtvrtek se mi na koleni udělal malý červený flicek který bolel...

Flegmóna kůže

Dobrý den, 12.7. jsem si po cca 20 hodinách našla pod kolenem přisáté malé klíště....