Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Gonartróza, aplikace Synocrom forte

Ortopedie Jana 2.2.2017

Dobrý den,
manželovi s diag. gonartroza bilat téměř III.st.byly aplikovány obstřiky Depomedrolu +Mesocainu s krátkodobým efektem.
Prosím o Váš názor a vhodnosti na inj. aplikace přípravku
Synocrom Forte, případně jiných vhodných možností úlevy od bolestí.
Děkuji

Odpovídá lékař:

MUDr. Barbora Suchecká


Dobrý den, přípravek Synocron forte je určen pro léčbu artrózy kloubů. Účinnou látkou je ...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Odpovídá lékař:

MUDr. Milan Navrátil


Artroza kolen III. st. již je pokročilá artróza.
Je nutné říci, že záleží nejen na stup...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Aplikace Synocromu forte
Dobrý den, mám artrózu kolena I.st. a 1,5 měsíce...
Současné užívání Aerinaze a Biopronu forte
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda se může současně...
Secatoxin forte na utlumení bolesti ruky
Dobrý den prosím o radu zda mohu použít Secatoxin...
Cotrimoxazol AL Forte a refluxní potíže
Dobrý den, dnes jsem dostal předepsáno Cotrimoxazol...
Luivac, Zinek forte a nucení na zvracení
Dobry den, chci se zeptat,beru Luivac jiz 14 dni,mam...
Aplikace kolodium forte na penis
Dobrý den myslel jsem si že mám na penisu bradavicku...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Gonartrosa II st. vs. sofistikovaná ortéza

Dobrý den, DG Lkolena 70 let, muž: "Gonartrosa II stupně s hrubým zúžením...

Gonartróza

Lékař mi diagnostikoval primární oboustrannou gonartrózu a aplikoval injekce...

Gonartróza

Dobrý den, mému tatínkovi je 84 let a trpí pokročilou artrozou obou kolen,...

Gonartroza 3 - 4 stupna

Dobrý den, mam gonartrozu kolena 3 - 4 stupna. Liečia ma konzervatívnou metódou,beriem...

Gonartróza I.-II. st.

Dobrý den, máma trpí gonartrózou. Můžete prosím poradit nejaké vhodnější léky...

Gonartróza II. st.

Dobry den,mela bych prosim dotaz po operaci menisku diag.l.men.med.gen.l.sin....

Gonartróza II. stupně

Dobry den chcel by som sa spytat mal som plastiku btb laveho kolena v r 2012...

Gonartróza III. stupně

Dobrý den, mojí máme je 80 let a má gonartrózu kolen III. stupně s degenerativními...

Gonartróza IV.stupně

Dobrý den pane doktore,chci se zeptat,jestli má smysl užívat chondroprotektiva...

Gonartróza po vyoperování vnitřního menisku

Dobrý den, po vyoperování vnějšího menisku ( před cca 15 lety) v levém koleni...

Gonartróza, bolesti kolene

Dobrý den. Mohu poprosit o radu. Už 4 mesic mam problém s nohou resp.se mi udělala...

Gonartróza, coxartróza

Dobrý den, mohla bych se zeptat co znamenají diagnóza co se týká kolene a kyčle? Mockrát...

Gonatrosa II st.

Je nějaký vhodný způsob léčení a nebo postup jak tento stav nezhoršovat.

GONATROZA

Dobrý den, je mi 21 let a v poslední době mívám problém s chůzí ze schodů dolů,...

Gonatroza

ještě k mé diagnoze:Klinicky a dle RTG gonartroza IIst. mediálně a FP skloubení,bez...

Gonatroza

Dobrý den pane doktore.Je mi 48 let a mám gonatrozu 3stupně v levém koleni.Před...

Gonatroza

dobrý den pane doktore..měl bych na vás prosbu..mohl by ste mi prosím "přeložit"moji...

Gonokoková faryngitida

Dobrý den, mám takový dotaz ohledně kapavka v krku měla jsem nechraneny orální...

Gonokoková pharyngitida

Dobrý den,chtěla bych se zeptat jestli je možné mít negativní výsledek na kapavku...

GOR(D) u kojence

Vážená paní doktorko, potřebovala bych poradit ohledně gastroezofageálního...