Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

HIV?

Infekce Jaroslav 14.6.2017

Dobry den,
mohou ty trvajici obtize ( neustale extremni poceni ale bez zmeritelne horecky, bolesti hlavy a svalu a uzlin ( mozna i nabehlich ) a zanetem v krku . Tak jestli by se mohl spis jak moznost nakazy hiv ( protoze priznaky zacali uz po 6 dnech od rizika), tak jestli by spis mohlo jit o reaktivaci mononukleozy opetne na misto hiv??? Muzete mi napsat jak presne diagnostikovat nabehle uzliny ( v trislech, podpazdi a na krku)???

Odpovídá lékař:

MUDr. Veronika Horáková


Dobrý den, inkubační doba 6 dnů je skutečně krátká pro HIV infekci, ale samozřejmě nelze t...

Odpovědi lékařů jsou součástí klientské zóny.
Pro zobrazení celé odpovědi se přihlaste. Registrace je zdarma.

Související dotazy

HIV
Dobrý den,před 2.tydny se mi udělaly červené fleky...
HIV
Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli se mohou objevit...
HIV
Dobrý den jsem gay po 41dnech se od vzájemného honění...
HIV?
Chtěl bych se vás zeptat , měl jsem nechráněný styk.Na...
HIV
Dobrý den, cca před měsícem jsem měla nechráněný pohlavní...
HIV
Dobry den, tyden po rizikovem nechranenem sexu (I oralnimu)...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

HIV, SYFILIS


Hiv, syfilis, ..?


HIV, Syfilis,chlamidie


HIV, test


HIV,infekce


HIV?


HIV?


HIV?

Dobrý den, měl jsem orální sex s jednou mladou slečnou. Celkem 3x. 10.5., 13.6....

HIV?


HIV?

Dobrý den, mám strach z hiv. Riziko nákazy mohlo být s nakaženou ženou 13.11.17...

HIV?

Dobrý den, v pondělí jsem měl nechráněný sex. Jednalo se pouze o orální sex...

HIV?

Dobrý den, Chtěla bych se Vás zeptat na pár otázek ohledně testů na HIV. Dne...

Hiv?

Dobrý den, před měsícem jsem měla rizikový asi 30 vteřinový styk. Od té doby...

HIV?

Dobrý den paní doktorko, můj dotaz může znít úzkostlivě ale je pravda že na...

HIV?

Chtěl bych se vás zeptat , měl jsem nechráněný styk.Na druhy den se u mě objevily...

HIV?

Dobry vecer...pred 8-9 tyzdnami som mal rizikovy sex mal som ochranu no prislo...

HIV?

Dobrý den, Měl jsem v Číně nechráněný pohlavní styl s jednou dívkou a hned...

Hiv?

Dobry den. Chtel bych se zeptat.Chtel jsem od sveho praktickeho doktora vysetreni...

HIV/AIDS nakažení

Zdravím, již pár let uvažuji o tom, jak se může aids vůbec "chytit"? Hledal...

HIV+

Dobrý den, je na místě se obávat když 2 gayové provozují orální sex aby se nakazil...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Vykašlávání hlenu s krví

Dobrý den, Chtěl bych se vás zeptat.. Jednoho dne v pátek měl kamarád oslavu...

Stav po odstranění hemoroidů

Dobrý den, dnes mne propustili po operaci hemoroidů III.st. , ve zprávě mám...

Oční potíže

Dobrý den, před několika týdny se mi objevily v pravém oku 3 černé skvrnky,které...

Zarostlý nehet se zánětem

Dobrý den, už asi měsíc a pul mám bolestivý palec na noze u nehtu, také z nej...

Bolesti zad

Dobrý den. Po tahání těžkých palet (1100kg) zhruba tři dny a asi 150ks mě začli...

Ursosan

Dobrý den, chtěla bych se Vás zeptat, zda dlouhodobé užívání léku Ursosan by...

Přirozené metody zvýšení progesteronu

Dobrý den, obracím se na vás s prosbou o radu... Nejsou mi jasné některé...

Možnost otěhotnění, antikoncepce


Bolest kyčle, teplota

Dobrý den, prosím, v pondělí večer mi stoupla teplota na 38,7. silná zimnice,...

Stav po operaci slinivky, jak povzbudit chuť k jídlu


Termín "slabá hemolýza" v krevním obrazu

Dobrý den, chtěl jsem se jenom zeptat, co znamená termín "slabá hemolýza"...

Tvorba modřin

Dobrý den, je mi 22 let a začaly se mi spontánně tvořit modřiny. Tvoří se zejména...

Bolesti zad

Dobrý den, rád bych se Vás zeptal ohledně mého dlouhodobého problému. Již...

Postischemické ettologie

při na MR vyšetření mozku zjistili mamince: detekce drobných vícečetných ložisek...

Streptokok v krku po 3 antibiotikách

Streptokok v krku po 3 antibiotikách. Dobrý den, manželka od 04/2017 marodí...

Bolest břicha po stolici

Dobrý den, mám takový problém. Trpěl sem bolsetmi břicha, byl jsem na vyšetření...

Extrakce zubu

Dobry den,dnes mi byla do zubu aplikovana umrtvujici vložka a za necely měsic...

Otok obličeje

Zdravím, chci se zeptat, velice silně mi natekl obličej, pod levým okem. Bolest...

Bolesti zad

DOBRY DEN ,JE MI 64, LET A UZ 8-9MESICU MAM VYHREZ PLOTENKY VELMI TRPIM , PAN...

Krvavá bulka v puse


Reklama
Takovou péči si zasloužíte!
* registrací neměníte svého lékaře.