Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Hormonální antikoncepce

Sex Alena 26.12.2016

Dobrý večer, druhým rokem beru antikoncepci Foxinette Neo. Minulý týden jsem ale pátý prášek (jde tedy o první týden) z balení užila o 10 hodin později a šestý prášek o 18 hodin později. Předtím i poté prášky užívám v obvyklém čase. V příbalovém letáku je informace, že pokud si prášek vezmu do 12. hodin není problém. Pokud ale zapomenu dva prášky, mám kontaktovat lékaře což jsem z důvodu nemoci a horečky bohužel neudělala. Mám celý měsíc/týden užívat i jinou ochranu před početím? Děkuji.

avatar-placeholder
Odpovídá lékař:

Dobrý den Aleno,

raději bych neriskovala a jak píšete, ještě týden užívala další form...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Tromboza u užívání hormonální antikoncepce
Dobrý den, všude se píše, že hormonální antikoncepce...
Hormonální antikoncepce
Dobrý den, mám zavedené nehormonální nitroděložní...
Užívání hormonální antikoncepce
Dobry den, Začala jsem brát antikoncepci Emona, omylem...
Hormonální antikoncepce
Dobrý den, nyní beru HA a zítra dobírám poslední prášek,...
Užívání hormonální antikoncepce a pravidelnost v menstruaci
Dobrý den, na konci října jsme vysadila antikoncepci,...
Hormonální antikoncepce
Dobrý den, chtěla bych se zeptat kolik let mohu užívat...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Hormonální antikoncepce

Dobrý den, užívám HA Lunafem a chci přejít na HA yadine. Jak tyto prášky mám...

Hormonální antikoncepce

Dobrý den, doktor mi předepsal novou HA Artizia od Zentivy. Nikde jsem o tom...

Hormonální antikoncepce

Dobrý den, před pár dny jsem poměrně předčasně ( týden před menstruací) začala...

Hormonální antikoncepce

Dobrý den, chtěla bych se zeptat. V pondělí jsem dostala menstruaci, v ten samý...

Hormonální antikoncepce

dobry den, 27.2. jsem dostala antibiotika Penbene na tyden a 14.3. jsem dostala...

Hormonální antikoncepce

Dobrý den, chtěla bych se zeptat kolik let mohu užívat jeden druh hormonální...

Hormonální antikoncepce

Dobrý den, myslím si, že s hormonální antikoncepcí nikdy nepřijdu do styku,...

Hormonální antikoncepce

Dobry den , chtela jsem se zeptat, mam drazdivy tracnik a uzivam kalciove tablety...

Hormonální antikoncepce

Dobrý den, když vysadím Azalii z pravidla za jak dlouho se dostavi menzes když...

Hormonální antikoncepce

Dobrý den, prosím o radu jaká je nejvhodnější a nejbezpečnější antikoncepce...

Hormonální antikoncepce

Dobrý den,mám problém,který mě trápí.Beru antikoncepci Jeanin a ve druhém týdnu...

Hormonalni antikoncepce

Dobry den, muze mit antikoncepce vedlejsi ucinek - a to vypadavani vlasu?...

Hormonální antikoncepce

Dobrý den, měla bych dotaz ohledně hormonální antikoncepce. Měla jsem od cca15...

Hormonální antikoncepce

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat co mám udělat když jsem si antikoncepci zapomněla...

Hormonální antikoncepce

Dobrý den, chci se jen zeptat jake je riziko otehotneni,kdyz jsem dvakrat po...

Hormonální antikoncepce

Dobrý den, už druhý měsíc jsem dostala dříve menstruaci. Antikoncepci beru cca...

Hormonální antikoncepce

Dobrý den, po 10 letech braní HA jsem po vysazení po roce otěhotněla, bohužel...

Hormonální antikoncepce - dlouhé cykly

Vážená paní doktorko, dlouhodobě užívám příprave Jeanine, na doporučení svého...

Hormonální antikoncepce - dlouhodobé problémy?

Dobrý den, chtěla bych poprosit o Váš názor - asi 4 roky (od svých 19 let)jsem...

Hormonální antikoncepce - vedlejší účinky

Dobrý den, HA Stodette beru třetí měsíc, zhruba po měsíci užívání jsem však...