Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

HPV

Gynekologie Gabuša 20.1.2010

Zravím Vás. Asi před měsícem jsem pokládala otázku a nebylo mi na ni odpovězeno. Byla jsem na vyšetření kde jsem měla ortel - těžká displaze ASKUS H - konizace čípku, a před zákrokem se nechat očkovat. Jelikož jsem měnila lékařku, a předešlá mi dělala stěry před půlrokem, bylo mi divné, že mám nějaké takové změny, když jsem byla OK. Tak jsem si to nechala jinde překontrolovat a bylo mi sděleno, že jsem HPV pozitivní, tzn,. že se nemám v žádném případě očkovat, a že genotyp HPV 16,18,45 - negativní, tzn. žádný zákrok nepostupovat! Musím podotknout, že testy byly rozdílné. U druhého testování mi byly vzaty tři vzorky, místo jednoho stěru. Jak je to možné. Můžou také výsledky ovlivnit léky, které beru na močový měchýř?(Triprim tabl. 200mg.) A také je rozdíl jestli vám stěry dělají těsně před, či po menstruaci? Děkuji za vaše věnování odpovědi.

avatar-placeholder
Odpovídá lékař:

1) I v případě HPV pozitivity se domnívám, že očkování je pro vás vhodné. Chrání vás t...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

HPV
Dobrý den, je možné nakazit se HPV virem pouhým líbáním?...
HPV
Dobrý deň akú šancu ma 21 ročný človek na rakovinu...
HPV
Dobrý den, před nedávnem jsem prodělala konizaci děložního...
HPV
Dobrý den, co jsou HPV viry (obecně), a jaké formy...
HPV
Dobrý den je mi 23 let a asi před 4 roky mi byly zjištěni...
HPV
Dobrý den, chtěla bych Vás poprosit o vysvětlení. Před...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

HPV

Dobrý den, přítelkyně má opět problémy s čípkem, gynekolog chce vzít biopsii...

HPV

Dobrý den. Čeká mě konizace, kvůli dlouhodobě špatným výsledkům cytologie a...

HPV

Dobry den, pred 14 dny jsem byla na kontrole na gynekologii po sestinedeli....

HPV

Dobrý den v říjnu minulého roku jsem byla na posledním očkování (Silgard)v březnu...

HPV

Dobrý den, chtěla bych se zeptat Vás jako odbornice zda, když mam HPV genitálního...

HPV

Dobrý den, je možné nakazit se HPV virem pouhým líbáním? Několikrát jsem se...

Hpv

Dobrý den pane doktore,prosím Vás ,existuje nějaký přípravek kromě očkování,...

HPV

Dobrý den, nedávno jsem navštívila gynekoložku a ta mi řekla, že mám HPV - nebyla...

HPV

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat, zdali problém na obrázku (něco jako akné) může...

HPV

Dobrý deň, Nákaza HPV sa u mňa objavila pred pol rokom a to objavením kondylomat....

HPV

Dobrý den. Pohlavně žiji už pět let (je mi 24). 4 roky jsem měla stálého přítele...

HPV

Dobry den,chtela jsem se zeptat je to dva mesice nasla jsem si malou bradavicku...

HPV

Dobrý den, nakazila jsem se HPV asi pred pul rokem a byla jsem na odstraneni...

HPV

Dobrý den, chtěla bych Vás poprosit o vysvětlení. Před rokem jsem byla na preventivní...

HPV

Dobry den, chtela bych se zeptat na jiste veci ohledne HPV viru. Pred par mesici...

HPV

Dobrý den. Jsem po první dávce očkování proti HPV, ale nevím, jestli mohu mít...

HPV

Dobrý den. Po nechráněném styku s přítelkyní se mi udělaly vyrážky na penisu...

HPV

Dobrý den,předem bych poprosila o odpověď gynekologa...1 Obsahují porodní ocistky...

Hpv

Díky za odpověď. Znamená to tedy pokud nemám 2 roky žádné příznaky a ani sem...

HPV

Dobrý den po cytologii mám zvýšený nález na děložním čípku p.doktorka říkala...