Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Hyperprolaktinémie

Endokrinologie kateřina 8.9.2015

Dobrý den.
Chtěla bych se zeptat, již po několikáté se mi zvedla hladina prolaktinu. Poprvé se mi to stalo když jsem hrozně moc zhubla, nezdravým stylem a nedostala jsem menstruaci. Byly mi děláný odběry, kdy zjistili nadměrně vysokou hladinu prolaktinu a dostala jsem lék Dostinex. Po 3 měsíční léčbě jsem menstruaci opět dostala, jenže nepravidelnou a časem opě vymizela. Dostala jsem Dostinex znova a od té doby jsem měla pokoj. Až nyné v červnu mi opět menstruace vynechala, tak jsem šla znova na odběry a opět mi byla zjištěna lehce zvýšená hodnota. Nyní beru zase Dostinex (3 týdny, lčbu mám na 3 měsíce) a zatím menzes nikde Hlavní můj dotaz je ten, jestli mohu otěhotnět, pokud nemám menstruaci a mám zvýšenou hodnotu hladina je myslím do 30 a já měla kolem 80. Je možné abych otěhotněla? S partnerem si dáváme pozor, ale i kdyby, je to možné nebo jsem s takovou hodnotou neplodná ? Děkuji

avatar-placeholder
Odpovídá lékař:

Dobrý den,
v přírodě platí, že nic není stoprocentní. Tudíž, šance otěhotnění tady je...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Hyperprolaktinémie
dobrý den může zánět v děloze zpusobený zvýšit prolaktin...
Hyperprolaktinémie a dopamin
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda může vysoká hladina...
Hyperprolaktinemie
Dobry den, mam takovy obsirny dotaz. Momentalne se...
Zvýšený prolaktin
Dobrý den. Byl mi nalezen zvýšený prolaktin. A nyní...
Cysty-hyperprolaktinemie
Dobrý den, chci se zeptat na příznaky skryté hyperprolaktinemie....
Hyperprolaktinémie
Dobrý den, Z jakého důvody vpadává při zvýšeném prolaktinu...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Hyperplazie endometria- názor na hysterektomii

Dobrý den pane doktore, ráda bych znala Váš názor na svůj problém. Je mi 52...

Hyperplazie korp. endometria, doporučena hysterektomie + adnextomie - je to nutné?

Dobrý den,v roce 1996 jsem měla gyn.zákrok diagnoza CIN II.V roce 2001 konec...

Hyperplazie nadledviny

Dobrý den,jsem po hospitalizaci v nemocnici po zápalu plic oboustranně,CRP-stále...

Hyperplázie prostaty

Dnes jsem se telefonicky zeptal zdrav. sestry mého urologa na výsledek vyšetření...

Hyperplázie sliznice

Dobrý den, prosila bych o vysvětlení popisu MRI mozku: nápadná hyperplázie sliznice...

Hyperplazie sliznice maxilární dutiny


Hyperprolactinamia

Pěkný den. nedavno mi zjistili hyperprolactinaemia PRL 4010. Prosím o veškeré...

Hyperprolaktinémie

Dobrý den, prosím Vás, mám odbornou otázku pro lékaře gynekologa. Jsem 17 let...

Hyperprolaktinémie


Hyperprolaktinémie

Dobrý den, Z jakého důvody vpadává při zvýšeném prolaktinu ochlupení nebo může...

Hyperprolaktinemie

Dobry den, mam takovy obsirny dotaz. Momentalne se lecim na endokrinologii,...

Hyperprolaktinémie a dopamin

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda může vysoká hladina prolaktinu nějakým...

Hyperprolaktinemie u batolete

Dobrý den, u mojí 18-ti měsíční dcery se objevilo výrazné zduření prsní žlázy...

Hyperpyrexie u kojence

Dobry den, rada bych se poradila.syn 8 mesicu byl cca pred 14 dny nemocny -...

Hyperreflexie

Dobrý den, již jsem zde pár dotazů psal ohledně ALS, když jsem se poměrně uklidnil...

HYPERSENZITIVITA

DOBRÝ DEN, LÉČÍM SE U PSYCHIATRA S AKUTNÍ PŘECHODNOU PSYCHOTICKOU PORUCHOU A...

Hypersenzitívna 5 vpravo hore

Najskôr chcem veľmi pekne poďakovať za odpoveď na moju otázku - Lokálna anestéza...

Hypersenzitivní pneumonie

Dobrý den, žena, nekuřačka, 65 let, aktivní bez dalších diagnoz, žádná operace....

Hypersexualita X asexualita

Prosím o kontakt na některého sexuologa z Prahy, ke kterému bych mohla jít do...

Hyperstimulační syndrom

Dobrý den, před měsícem jsem podstoupila odběr vajíček po hormonální stimulaci...