Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Informace ohledne kombinace leku APO-PAROX a TROMBEX a ANOPPIRIN

Psychiatrie Vlasta 3.5.2014

Dobry den pani Dr. Bryckova,
mam ischemickou srdecni poruchu, nestabilni AP, jsem po IM a mam 4x angioplastiku, na srdce beru, Ramipril, Amplodipin, Betaxa, TROMBEX, Anopirin, a statiny SOTRIS. Mimo jine se dlouhe rokz lecim na BAP, a anxiozne depresivni poruchu. Ted mi psychiatr upravil leky, zrusil dosavadni, kde uz mi opravdu prestavali fungovat, a dostal jsem APO-PAROX, na uzkosti rivotril 0,5, a jinak na stabilizaci mam leta jeste VALPROAT.
Cetl jsem pribalovy letak ohledne APOPAROXu, a tam pisi o moznych negativnich ucincich s leky na redeni krve, coz v mem pripade je jeste cca 2 mesice aplikovany TROMBEX (bere se cca 1 rok po IM a ja ho mam uz 10mesicu) a Anopirin. Nic mi samozrejme neni, ale chtel jsem se zeptat mam to nak resit, nebo je to v poradku. Tak verim ze lekar vi co dela, ale radeji si overuji fakta, a navic ted nemam moznost se pres svakty a weekend s nim skontaktovat. Budu moc rad za radu, dekuji. S pozdravem Ing. V.Vanek
PS: do apoparoxu vkladam velek nadeje tak se mi ho nechce zatim menit. Uz jsem odzousel toho tuny, a v BAP jsem povetsinou v depresich, coz mi ovlivnuje produktivni zivot.

avatar-placeholder
Odpovídá lékař:

Dobrý den, Vlasto, paroxetin může ve svém účinku zvyšovat krvácivost, zvláště v kombinaci...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Trombex v kombinaci s Lecitinem, Ocuteinem, Condrosulfem
Dobrý den. Po slabé mozk. příhodě mi byl předepsán...
Interakce léků a kožní obtížr
Prosím o posouzení vhodnosti užívání uvedených léků...
KOmbinace Apo-Parox a Cosyrel
Dobrý den, prosím, beru léky na vysoký tlak Cosyrela...
Apo-parox
Dobrý den, od listopadu užívám Apo-parox , od té doby...
Apo parox
Dobry den, chci se prosim zeptat, pres rok jsem brala...
Apo - parox
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat začali před pěti lety...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Informace

Dobrý den,mám takový dotaz,minulý týden jsem porodila zdravého chlapečka,ale...

Informace

dobrý den, můj syn se narodil s obvodem hlavy 34cm, porodní váha 3.3kg.Po 14...

Informace a rady pro oční vadu dcery

Dobrý den,na 5-leté prohlídce má dcera hůře viděla tak ji MUDR. poslala na...

Informace k těhotenství

Dobrý den, absolvovala jsem nyní první těhotenskou prohlídku a jediné, co jsem...

Informace o HPV virech

Dobrý den,chtěl bych se zeptat,jak poznám zda nemám virus HPV,dá se na něj nějak...

Informace o koronaviru na webu MZČR

DěkujiOdpověděla jste na můj dotaz. Děkuji, že jste odpověděla na dotaz - ještě...

Informace o krvi

Dobry den,chtela bych se zeptat,chci jit na vysetreni krve na HIV,ale zrovna...

Informace o nálezu.

Dobrý den, chtěl bych se zeptat ohledně chronických onemocnnění, zda se dají...

Informace o nemoci

Omlouvám se, že posílám dotaz po druhé, ale při čtení vašich stránek jsem si...

Informace o zdravotním stavu přítele

Dobrý den, žiji s přítelem ve společné domácnosti a chtěla jsem se informovat...

Informace po abscesu v nadvarleti

Děkuji vám za častečně zodpovězený muj 1 dotaz ještě mi dovolte otázku rekapitulace...

Informace pro konzultační poradnu

Dobrý den, navazuji na můj dotaz #311011. Prosila bych o informaci z konzultační...

Informace, jicnove echo

Dobry den, Pred tremi tydny jsem mel zdravotni prihodu, spojene s problemy...

Informácia

Váženy pán doktor dnes som bol na vyšetrenie MR záverProtrúzia disku L5-S1 mediálne...

Informacia

dobry den. som epilepticka a po poslednom zachvate ktory trval z prestavkami...

Infornace o koronaviru

Jak se koronavirus přenáší a jak se projevuje? A je nebezpečný pro malé děti...

Infrakce baze prox. článku palce

Dobrý den, včera jsem si v tělocvičně narazil palec u levé ruky do kovového...

Infrakce zanártní kůstky

Dobrý den,ráda bych Vám položila dotaz.Můj 5-ti letý syn přišlápl nohu kamarádovi...

Infrasauna

Dobrý den chtěla bych se zeptat zda mohu navštěvovat infrasaunu se sníženou...

Infrasauna - kardiak

Zdravím. Jsem kardiak - vysoký tlak, fibrilace síní vedoucí k arytmii (nyní...