Zavřít
uLékaře
Stáhněte si mobilní aplikaci uLékaře.cz
Lékařská poradna a objednání
Nainstalovat
Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Je možné dostat žloutenku typu polibkem na tvář?

Infekce Jana 24.4.2017

Dobry den je mozne dostat zloutenku typuB pouhym polibkem na tvar pri seznameni.dekuji

Odpovídá lékař:

Jano, možné to není, nemějte obavu. Žloutenka typu B se přenáší krví, pohlavním stykem, m...

Odpovědi lékařů jsou součástí klientské zóny.
Pro zobrazení celé odpovědi se přihlaste. Registrace je zdarma.

Související dotazy

Protilátky na žloutenku typu B
Dobrý den, prosím o radu. Před týdnem jsem porodila...
Mohu chytit žloutenku typu E
dobry de, jsem tehotna v 12 tyden, moje maminka ma...
14.1.jsem dostala asi menstruaci
Dobry vecer. Rada bych se zeptala. S pritelem se "snazime"...
Žloutenka typu A
Dobrý den může se žloutenka typu A přenášet polibkem...
Tři měsíce jsem nedostala menstruaci
Chtěla jsem se zeptat už asi 3 měsíce jsem nedostala...
Dostala jsem menstruaci o týden dříve
Dobrý den, Dostala jsem menstruaci o týden dříve,...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny



Je možné aby se zánět žil šířil?


Je možné abych byla těhotná?

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat na možnost těhotenství. Poslední nechráněný...

Je možné abych mou přítelkyni nakazil virem HPV ?


Je možné abych otěhotnila


Je možné abych při brání antikoncepce Asumate mohla otěhotnět?

Dobrý den chci se zeptat je možné abych při brání antikoncepce Asumate mohla...

Je možné během zavádění těchto globulí otěhotnět?

Dobrý den, doktor mi předepsal globule Macmiror complex 500 na lehký zánět...

Je možné další těhotenství?


Je možné dlouhodobé užívání Provery


Je možné dostat horečku když nebudu celou noc spát?

Dobrý den, je možné dostat horečku když nebudu celou noc spát?

Je možné erekci ovládat vůlí


Je možné chytit pohlavní nemoc přes preejakulát?


Je možné kombinovat antibiotika Amoksiklav s kapkami Algifen?


Je možné kombinovat léky Controloc a Dithiaden?

Dobrý, mám dotaz ohledně toho, zda je možné kombinovat léky a zároveň společně...

Je možné mít embolii po operaci achillovy šlachy?


Je možné mít nezjistitelný zánět močových cest?


Je možné mít RS i když je MR bez významného patologického nálezu?


Je možné mít svalovou slabost po ATB?


Je možné MR s titanovým šroubem v páteři?


Je možné nahmatat plné tlusté střevo přes břišní stěnu


Naposledy přečtené dotazy z poradny

MR mozku - glióza

Dobrý den, ráda bych zkonzultovala výsledek MR mozku. Na toto vyšetření jsem...

Strach ze zubaře

Dobrý den, strach ze zubního ošetření má většina lidí. U mě však tento problém...

Syndrom neklidných nohou

Dobrý den, už jsem zoufalá. Podle toho co jsem načetla a vypozorovala tak mám...

Tuhnutí a bolest rukou

Dobrý den, Mám 9 měsíců po porodu. Porod byl přirozený, bez léků a bez problémů....

Sinistroskolióza, napřímená krční lordóza

Dobrý den. Nedávno jsem byl na rtg krční páteře s tímto výsledkem: sinistroskolioza,...

Nález na plicích

Dobry den pane doktore, pani doktorko. prosim o vas nazor. Nevize o co se...

Kožní dermografismus

Dobrý den, objevují se mi pres den vyrážky po těle. V jakoukoliv dobu ruzne...

Opakované otoky levé poloviny obličeje

Dobrý den,mám na Vás dotaz. Je to již několik měsíců,co mi otékala levá polovina...

Bolest na vulvě

Dobrý den, Dnes, když jsem se koupala ve vaně a omýváa se v intimních partiích...

Bolest krčních svalů

Dobrý den, tento problém se se mnou vleče od mých asi 13 let - teď je mi 16. Mám...

Bolesti v oblasti trojúhelníku pod hrudním košem


Úporné záchvaty kašle

Asi tři měsíce mívám několik krát denně záchvat kašle někdy až do krátkodobé...

Bolest na pravé straně pupku

Dobrý den, mám takový problém, už 14 dní mě bolí na pravo od pupku, první týden...

Otoky očí a obličeje

Dobrý den. Mám skoro celoživotní problém s raním otékáním očních víček a mírně...

Strach z ALS

Dobrý den, děkuji moc za odpověď na včerejší dotaz, ještě bych si dovolil...

Skleroza aorty

Byl mi před lety diagnostikován nález pořízený radiodiagnosticky "skleroza...

Rtg hrudnika

Dobry den,bola som na rtg hrudnika, zaujimalo by ma co znamena tento popis:...

Prodělala jsem infarkt myokardu a nevím o tom

Dobrý den zjistila jsem ze zdravotního záznamu v kartě že mám EKG jizva spodní...

Paraparéza

Dobrý den po hospitalizaci na plícním oddělení a po podání 6 kapaček mi začaly...

Syndrom neklidných nohou

Vážený pane doktore, léčím se na migrénu s aurou, ale kromě tohoto problému...

Reklama
Takovou péči si zasloužíte!
* registrací neměníte svého lékaře.