Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Je možný tento postup gynekologa?

Gynekologie Petra 22.4.2013

Bohužel žiji v partnerském trojúhelníku.Vyskytla se otázka nákazy pohl.nemocí.Je prosím možné,aby gynekolog "bezpříznakové ženě" předepsal "pro jistotu" atb (Doxybene 10 dní 2x denně) a zároveň i pro muže (Doxybene 5 dní 2xdenně) a dále již nesledoval? Ten den provedl výtěr a nečekal na výsledek? Výsledek výtěru "byl za pět dní"? a prý negativní. Mám obavu,že tento postup není pravděpodobný a jde (u druhé ženy) o samoléčbu.Je možné dle typu a délky podávání atb odhadnout na druh případné nemoci.Předem velmi děkuji

Odpovídá lékař:

MUDr. Jan Sládeček


Obecně pohlavní choroby léčí dermatovenerologie,nasazení antibiotik, je ji pacient bez subjekt...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Gynekolog mi předepsal mast s aplikátorem Dafnegin.
Dobry den. Gynekolog mi předepsal mast s aplikátorem...
První návštěva gynekologa
Dobrý den. když žena poprvé navštíví gynekologii a...
Přechod k jinému gynekologovi
Dobrý den,chtěla bych se zeptat. Přecházím k jiné gynekološce.Potřebuji...
Prví vyšetření u gynekologa
Dobrý den, letos mi bude 19 let, sexuální život jsem...
Je postup mého gynekologa správný??
Dobrý den, jsem těhotná 34+3. Od začátku těhotenství...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Je možnost, že jsem těhotná?

Dobrý den chtěla bych se zeptat. Menstruace přišla později než měla (asi o 6...

Je možnost, že jsem těhotná?

Dobrý den, v sobotu 22.3 jsem zapoměla ve 20:00 vzít si prášek (21x7), v neděli...

Je možnost, že jsem těhotná?

Dobrý den, obracím se na vás s dotazem ohledně možnosti těhotenství. Již třetím...

Je možnost, že jsem těhotná?

Dobrý den. Chtěla bych se poradit ohledně následujícího. V pátek jsem byla...

Je možný 4 císařský řez se sterilizací?

Dobrý den pane doktore. Mám takový dotaz . Mám za sebou 3 císařské řezy - první...



Je možný přenos hiv na zvíře a zpět na člověka

dobry den, tuto otazky jsem pokladal pani praktické lékařce ale asi uplně nepochopila...

Je možný přenos hiv na zvíře a zpět na člověka?(prase,drůbež)

dobry den, virus hiv je nemoc pouze mezi lidmi? chci říct, kdyby se např. infikovaná...

Je možný přenos kapavky ze zakoupeného spodního prádla?

Dobrý den, rada bych se zeptala zda je možný přenos kapavky z nově zakoupeného...

Je možný přenos z otce na plod?

Dobrý den, manžel má boreliozu. V současné době se také pokoušíme o dítě....

Je můj povlak na jazyku normální?

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jestli můj povlak na jazyku je normální, fyziologický?...

Je můj připad vhodný pro ortopedii a netušíte co můžu mít s kolenem ?

Dobrý den. Před rokem a čtvt se mi stal pracovní úrazm při kterém jsem upadl...

Je můj syn opožděný ve vývoji?

Dobrý den paní doktorko, mám syna kterému bude tento týden 7 měsíců. Nevzepře...

Je můj zdr. stav na ČID nebo ZTP II. stupně?

Dle sdělení posud. lékaře prý není nárok, tak bych chtěla znát Váš názor, za...

Je na sonu vidět nádor slinivky?

Dobrý den, minulý dotaz mi nebyla zodpovězena jedna otázka, jestli by nádor...

Je naděje na miminko i v když jsme starší pár?

Dobrý den pani doktorko. Jsme starší pár Ona 39 let, On 65 let. Snažili jsme...

Je naděje?

Manžel byl před více jak 2 lety na operaci krční páteře-vložen vlastní štěp...

Je nákaza svalovcem možná pouze požitím nebo i kontaktem?

Dobrý den, dnes jsem manželovi připravovala k obědu kančí hřbet. Maso jsem...

Je narušena účinnost HA?

Dobrý den, vím, že podobné dotazy jsou tu již zodpovězeny, přesto bych vám...

Je nebezpecna nizko placenta

dobry den chcela bych vedet ked je nizko placenta ci je to nebezpecne a ako...

Reklama