Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Je narušena účinnost HA?

Antikoncepce Jana 13.4.2019

Dobrý den,
vím, že podobné dotazy jsou tu již zodpovězeny, přesto bych vám svůj problém raději popsala individuálně. HA beru každý den v 12:15, včera jsem ráno měla řídkou stolici a pak 30 minut poté co jsem si vzala pilulku (12:45) jsem měla vodnatou stolici, která se pak již neopakovala. Je narušena účinnost HA? Pokud ano, za jak dlouho bude opět nastolena účinnost (jsem v prvním týdnu užívání platíčka). Také by mě zajímalo, jestli když pilulka selže, jestli jsem pak chráněna i v pauze po dobrání platíčka?

Trpím na zažívací problémy a pomalu každé ráno mám řídkou stolici, někdy dokonce až dvě nebo tři, závisí to na období, někdy se toto děje několikrát do týdne někdy je pár dní klid. Tyto problémy mám však ráno, ale antikoncepci beru, jak jsem zmínila 12.15, může to mít stále vliv na její účinnost? Předem děkujji za váš čas a odpověď.
Mějte se hezky.

avatar-placeholder
Odpovídá lékař:


Dobrý den, účinnost antikoncepce je obvykle narušena u intenzivnějšího zvracení, či průjm...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Účinnost HA
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli používání...
Účinnost HA
Dobrý večer, chtěla bych se zeptat, brala jsem Cotrimoxazol...
Vliv Ofloxinu na účinnost HA
Dobrý den, lékař mi předepsal chemoterapeutika Ofloxin...
Narušená panenská blána
Dobrý den, měl bych jeden choulostivý dotaz. S přítelkyní...
Účinnost
Dobrý den,chtěla jsem se zepatat jeslti Uroval biotic...
Účinnost antibiotik Amoksiklav na HA Yosefinne
Chtěla bych se zeptat, zda omezuje Amoksiklav účinnost...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Je možný přenos z otce na plod?

Dobrý den, manžel má boreliozu. V současné době se také pokoušíme o dítě....

Je možný tento postup gynekologa?

Bohužel žiji v partnerském trojúhelníku.Vyskytla se otázka nákazy pohl.nemocí.Je...

Je můj povlak na jazyku normální?

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jestli můj povlak na jazyku je normální, fyziologický?...

Je můj připad vhodný pro ortopedii a netušíte co můžu mít s kolenem ?

Dobrý den. Před rokem a čtvt se mi stal pracovní úrazm při kterém jsem upadl...

Je můj syn opožděný ve vývoji?

Dobrý den paní doktorko, mám syna kterému bude tento týden 7 měsíců. Nevzepře...

Je můj zdr. stav na ČID nebo ZTP II. stupně?

Dle sdělení posud. lékaře prý není nárok, tak bych chtěla znát Váš názor, za...

Je na sonu vidět nádor slinivky?

Dobrý den, minulý dotaz mi nebyla zodpovězena jedna otázka, jestli by nádor...

Je naděje na miminko i v když jsme starší pár?

Dobrý den pani doktorko. Jsme starší pár Ona 39 let, On 65 let. Snažili jsme...

Je naděje?

Manžel byl před více jak 2 lety na operaci krční páteře-vložen vlastní štěp...

Je nákaza svalovcem možná pouze požitím nebo i kontaktem?

Dobrý den, dnes jsem manželovi připravovala k obědu kančí hřbet. Maso jsem...

Je nebezpecna nizko placenta

dobry den chcela bych vedet ked je nizko placenta ci je to nebezpecne a ako...

Je nějak možné posunout menstruaci

Dobrý den, začínám právě se svojí první HA ( jangee 0,03mg) Rozumím tomu tedy...

Je nějaká instituce u nás, kde by se to dalo vyřešit několika návštěvami a aby to nestálo víc než 40 tisíc celkem?

Dobrý den. Mám dotaz na možnosti opravy chrupu.Mám jej celkem ve špatném stavu.Během...

Je nějaká jiná možnost, než brát Baclofen

Dobrý den, je nějaká jiná možnost, než brát baclofen (nějaká fyzioterapeutická...

Je nějaká možnost že mohla otelotnět ?

Dobrý den chtěl bych se zeptat moje přítelkyně měla menstruaci minuli měsíc...

Je nějaká možnost, že bych se zákroku vyhla?

Dobrý den, byla jsem 18.1. na gynekologickém zákraku z důvodu zamlklého těhotenství....

Je nějaká šance prosím, že toto není nádor?

Dobrý den, manžela týden bolí dole v krku při polykání, šel na Orl, pak na sono...

Je nějaké fyzické omezení po operaci pupeční kýky?aci

Dobrý den. jdu na operaci pupeční kýly. Budu moci nadále chodit do posilovny...

Je nějaký způsob jak toto onemocnění zjistit aniž bych musel čekat ten měsíc a půl?

Dobrý den, je mi 27 let a trpím bechtěrevovou nemocí, kterou mi zjistili asi...

Je nejlepší užívat ostropestřec mariánský - večer?

<p>Dobrý den. Chtěla bych se zeptat, kdy je nejlepší brát ostropestřec mariánský?...