Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Je postup mého gynekologa správný??

Gynekologie Skládalová Iveta 26.3.2010

Dobrý den, jsem těhotná 34+3. Od začátku těhotenství se doktorovi něco "nezdálo", takže jsem byla na screeningu ve 12tém týdnu na zjištění vývojových vad-placené vyšetření. Na tom se zjistilo, že mám myom veliký 5 cm (gynekolog mne pořád strašil, jaký je to problém, jak budu rodit císařským řezem, že jsem maximálně riziková atd.), vzhledem k tomu, že paní doktorka v prenatálním centru vždy kvůli nepřehlednosti plodu mne zvala na kontrolní ultrazvuky cca po 3 týdnech byla jsem tam nakonec 3x, myom se zmenšoval-naposledy v 18tém týdnu byl jen 3,5 cm a na místě, kde ničemu nevadil, test dopadl negativně, mimi by mělo být v pořádku bez vad. Doktor mi tehdy řekl, že proto, že jsem byla zvaná tolikrát na ultrazvuk, už na něj nemám nárok. Od 20tého (naposledy v prosinci) týdne mi tedy žádný nedělal. Nekontroluje vůbec nic. Už začínám být zoufalá. Byla jsem na kontrole teď ve 35tém týdnu, nekontroloval, zda už se neotevírám, CV skore mám v průkazce vyplněné naposledy v únoru, nebral mi stěr kvůli streptokoku, nekontroloval, kde miminko právě je, nevím, jak je veliké, nevím prostě vůbec nic. Je tento přístup gynekologa správný?? Kamarádky, které jsou také těhotné, nebo před chvílí porodily mi říkají, jak je jejich gynekolog stále kontroluje atd., já tam vždy jdu, sednu, zeptá se mě, zda jsou nějaké problémy a jdu domů. Od prosince nevím, jak je miminko velké-já měla při narození 3,65 přítel 4,70 kg-bojím se tedy, abych neměla opravdu veliké dítě. Opravdu se bojím, aby můj gynekolog něco nezanedbal, mohu se tedy obrátit přímo na porodnici, ve které chci rodit tzn. Bohunice bez jakéhokoliv doporučení od mého gynekologa?? Ráda už bych se konečně něco dozvěděla, zda je vše v pořádku, jsem opravdu zoufalá. Teď si ještě mumlal něco pod fousy, že mám víc krvinek, než na začátku těhotenství, nevím, jestli je to špatně-neodpověděl mi.
Děkuji za odpověď a radu.

avatar-placeholder
Odpovídá lékař:

Pokud máte pochybnosti o kvalitě péče, můžete se samozřejmě už teď přihlásit do vaší p...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Je postup podle Vás správný?
Dobrý den, jsem nyní v 18+2 týdnu mého prvního těhotenství...
Byl postup správný?
Dobrý den, chci se zeptat, zda byl správný postup...
Gynekolog mi předepsal mast s aplikátorem Dafnegin.
Dobry den. Gynekolog mi předepsal mast s aplikátorem...
První návštěva gynekologa
Dobrý den. když žena poprvé navštíví gynekologii a...
Přechod k jinému gynekologovi
Dobrý den,chtěla bych se zeptat. Přecházím k jiné gynekološce.Potřebuji...
Je možný tento postup gynekologa?
Bohužel žiji v partnerském trojúhelníku.Vyskytla se...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Je opravdu normální, aby se tkáň takto dlouho hojila bez známek zlepšení?

Zhruba před 3 měsíci mi byl při čištění 2 zubních kanálku (první třenový zub...

Je opravdu nutná obřízka?

Dobrý den, je mi 25 let a už nějakou dobu mě trápí zúžení predkožky. Na okraji...

Je opravdu nutná operace?


Je opravdu nutné brát antikoncepci?


Je opravdu nutné brát euthyrox?

Dobrý den, podle zpráv mám dg e041 - tedy struma netoxická jednouzlová. Už kdysi...

Je opravdu po 45. roce nutná hysterektomie?


Je opravdu v rumu NĚCO, co by mu mohlo takhle zabírat?

Dobrý den, můj dotaz se týká zdravotního stavu mého tatínka (75 let, výška 170,...

Je opravdu vše v pořádku?

JIžněkolik roků užívám 1/2 tablety Furonu na odvodnění. V poslední době se mě...

Je ovšem svéprávná, tudíž operační tým musel uposlechnout

Dobrý den,opět se na Vás obracím s dotazem.Jak jsem psal,maminka čekala na operaci...

Je penis v pořádku?


Je postup podle Vás správný?

Dobrý den, jsem nyní v 18+2 týdnu mého prvního těhotenství a mám Leidenskou...

Je potřeba dělat odběry ??

Dobrý den, mám dotaz ohledně vyšetření mého 2-letého syna. Cca před půl rokem...

Je potřeba použít Postinor?


Je potřeba se tímto ojedinělým výskytem petechie zabývat?

Dobrý den, jsem nyní v 20.tt těhotenství. Od začátku těhotenství beru Fraxiparine...

Je poukaz v pořádku?

Dobry den, chcem sa spytat, ci predpis v prilohe je v poriadku. Dal som si zhotovit...

Je poukaz v pořádku?

Dobry den, chcem sa spytat, ci predpis v prilohe je v poriadku. Dal som si zhotovit...

Je pravda, že pacienti s RS umírají dříve a mají vyšší riziko rakoviny?

Dobrý den, je pravda viz článek https://www.medicalnewstoday.com/releases/294518.php,...

Je pravděpodobnost otěhotnění ?


Je pravidlo, ze když dostanu zánět do jednoho ucha,musí byt i v tom druhem?


Je pro játra horší: alkohol nebo špatná strava?

Dobrý den, zajímalo by mě, co je pro játra nebezpečnější, jestli je to pití...