Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Kombinace léků

Psychiatrie Jana 26.11.2013

Dobrý den, již 20let se léčím s depresí - nezájem o dříve oblíbené činnosti, únava, zpomalenost ve všem, ztáta libida, nucení se do běžných denních činností - přežívání. Vyzkoušela jsem již mnoho antidepresiv, převážně ze skupin SSRI, bohužel bez nějakých zjevných účinků. Většinou se týkaly zpětného vychytávání serotoninu. Hledáním na internetu jsem zjistila, že by mi možná podle posledních studií mohl pomoci ještě dopamin a noradrenalin. Brala jsem Wellbutrin, ale ten ve mě vzbudil nadměrnou agresi. Nyní beru již 4.měsíce Aurorix, Lamotrigin a Tiapridal a jsem stále v depresi. Našla jsem si na internetu lék Deniban a Cymbalta. Prosím o radu, zda si myslíte, že by byl některý z nich pro mě vhodný, případně zda se mohou kombinovat. Dle popisu příznaků, které léčí mi vyhovují oba. Potřebuji prostě nahodit motorek. Děkuji za odpověď

avatar-placeholder
Odpovídá lékař:

Milá paní Jano- díky za důvěru. Moc nerada Vás zklamu, ale za nejmoudřejší a nejsmysluplně...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Kombinace léků
Dobrý den, prosím o radu ohledně kombinace léků. Onemocněla...
Kombinace léků
Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli je vhodná...
Kombinace léků
Dobrý den, chtěla bych se zeptat na kombinaci léků....
Kombinace léků
Chtěla bych vědět, zda-li je možná nebo škodlivá kombinace...
Kombinace léků
Dobrý den, chtěla bych vědět, zda nevadí kombinace...
Kombinace léků
Dobrý den, obracím se na vás s prosbou o vysvětlení...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Kombinace léků

Dobrý den, užívám 20mg citalopramu + 15 mg mirtazapinu denně. Mám silné menstruační...

Kombinace léků

Dobrý den. Pane doktore, mám následující problém. Trpím pokročilou fibrózou...

Kombinace léků

Dobry den. Muzu kombinovat leky Prednison, Imuran, Ibuprofen a Rivotril kapky?...

Kombinace léků

Dobrý den,mám dotaz ohledně vzajemné kontraindikace léků.Moje matka užívá již...

Kombinace léků

Dobrý den, Lékař mi předepsal na žaludek lék Ortanol, je možné ho užívat společně...

Kombinace léků

Je vhodná kombinace léků pro léčbu srdce,CHOPN s asmatem,cukrovku, vysoký tlak v...

Kombinace léků

Dobrý den. Mam Crohnovu chorobu, má gastroenteroložka je pevně přesvědčená,...

Kombinace léků


Kombinace léků

Dobry vecer. Muze se bez ujmy na zdravi uzivat zaroven paralen 500 a gujacuran? V...

Kombinace léků

Doposud beru tyto léky: - LETROX 50 (štítná žláza) 1-0-0 - PANTOMYL 40 1-0-0 -...

Kombinace léků

Dobrý den, už nějakou dobu beru warfarin, anopyrin a euthyrox, chtěla bych začít...

Kombinace léků

Dobrý den, od 20.6.2012 se léčím na endokrinologii se štítnou žlázou. Užívám...

Kombinace léků

Dobrý den,prosím o radu.Známá mi doporučila stimaral.Zajímalo by mě,zda ho mohu...

Kombinace léků

Užívám denně tyto léčiva: Concor-cor Lenuxin Sorvasta Euthyrox 125 Caltrate Bonviva Magnesii Mohu...

Kombinace léků

Lze kombinovat tyto léky ? Euthyrox 125 Cipralex Lipanthyl Glyvenol Bonviva...

Kombinace léků

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat zda mohu užívat léky Mirtazapin Sandoz 15mg,...

Kombinace léků

Dobrý den, beru trimepranol, flumirex, prestarium a nitromint, občas diazepam...

Kombinace léků

Dobrý den, již cca měsíc beru Anopyrin 50mg k zabránění případnému dalšímu mimoděložnímu...

Kombinace léků

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli se vzájemně neovlivňují léky ELENiUM...

Kombinace léků

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat, zda 3 dny po dobrání godasalu je možné užívat...