Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Kondylomata a umělé přerušení těhotenství

Gynekologie Alena 8.9.2014

Dobrý den, jsou virová onemocnění kontradikcí k přerušení těhotenství a pokud ano co se v takových případech dá udělat (zmírnění + následný zákrok, interupce pilulkou atd.)?

Odpovídá lékař:

MUDr. Jan Sládeček


Kondylomata nejsou kontraindikací k přerušení gravidity.
Příjemný den

Související dotazy

Kondylomata
Dobry den, pred 5-6 lety mi byl zjisten v tele hpv...
Kondylomata v těhotenství
Dobrý den, jsem ve 34 tt a na spoji stydkých pysků...
Kondylomata
Dobrý den mam diagnostikovana Kondylomata v oblasti...
Kondylomata
Kondylomata jsou pouze estetický problém nebo je v...
Kondylomata?
Dobry den, chtela jsem se zeptat zda to nejsou na hrazi...
Kondylomata
Dobrý den Chtel jsem se zeptat cim odstranim kondylomata...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Kondylomata a ockovani

Dobrý den, dnes jsem byla u svého gynekologa abychh se poradila o očkování,...

Kondylomata a ockovani proti rakovine deloz. cipku

Dobry den, je mi 24 let, pred dvema roky jsem byla na chirurgickem odstraneni...

Kondylomata a očkování

Dobry den, pred 7 lety jsem se nechala naockovat Silgardem, v te dobe jsem...

Kondylomata a očkování

Dobrý den, Je mi 18 let, už přes 2 měsíce mám kondylomata.Léčila jsem je léky...

Kondylomata a orální sex

Dobrý den, dnes mi byly na gynekologii zjištěny kondylomata, i přes to, že jsem...

Kondylomata a petting

Dobrý den, trpím na kondylomata. O víkendu jsme se s partnerkou mazlili a já...

Kondylomata a početí

Dobrý večer, Před pubertou sem prodělala anorexii, po vyléčení nastoupila puberta...

Kondylomata a popraskaná pochva

Dobrý den, za poslední rok jsem si na pochvě našla drobné kožní výrustky....

Kondylomata a Silgard

Dobrý den, měla bych dotaz ohledně očkování na kondylomata. Byla mi doporučena...

Kondylomata a sperma

Dobrý den, můj partner má kondylomata, mazilili jsme se až do vyvrcholení, já...

Kondylomata a veregen

Dobry den, pred tydnem jsem dostala k lecbe kondylomat mast veregen 10%. Nejprve...

Kondylomata a Veregen 10%

Dobrý den,mám dotaz ohledně Veregen masti.Jak dlouho probíhá léčba?Kdy jdou...

Kondylomata a vztah

Dobrý den, dostala jsem se do situace na níž nemůžu nikde najít odpověď. Snad...

Kondylomata a zbaveni se HPV

Dobrý den, mam kondylomata a jsem objednána na laser. Chci se zeptat na radu...

Kondylomata accuminata

Dobrý den, omlouvám se za tento nemilý dotaz, ale bohužel už několik dní ze...

Kondylomata accuminata

Dobrý den, minulý týden jsem byl na chirurgickém odstranění kondylomat. Teď...

Kondylomata acuminata

Dobrý den, mému příteli diagnostikovali kondylomata a paní doktorka nám doporučila...

Kondylomata konečníku?

Na ritnim otvoru jsem nasel nalez, rad bych se zeptat zda se jedna o kondylomata...

Kondylomata na ....

Není možné jít radši to elektrokauterizace?

Kondylomata na jazyku

Dobrý den, můj partner se léčí na kondylomata, proto spolu nemáme pohlavní styk....

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Achillova šlacha - rehabilitace

Mám 8 týdnů od úplného utržení achillovky. Dnes při rehabilitaci, různé cviky...

Zvracení po jídle

Dobrý den, přítel má 20let a po každém jídle jde zvracet (není kost a kůže)....

Léková interakce

Dobrý den, včera mi na pohotovosti byl předepsan Biseptol a dnes u gynekologa...

Otok prstu po úrazu


Tvrdá boule na nosní přepážce

Dobrý den. Obracím se na Vás s dotazem, co by mohla být moje boule na nosní...

Kombinace paracetamolu a novalginu

Zdravim , lze kombinovat lék novalgin a paltogal? Jedna se o silnou bolest po...

Zarudlé bouličky po očkování

Dobrý deň, synček (4,5 mesiaca) bol na očkovaní Hexacima - druhá dávka. Po...

Pupínek na prsu

Dobrý den, před pár dny se mi na levém prsu skoro ze dne na den objevilo něco...

Různé hodnoty krevního tlaku

Dobrý den, v červnu jsem byla na prevenci a paní doktorka mi naměřila vysoký...

Bolesti břicha/podbříšku a občasné průjmy

Bolesti břicha/podbříšku a občasné průjmy Dobrý večer, již delší dobu mě...

Pulzuje mi tepna na krku, chvílemi rychle

pulzuje mi tepna na krku chvilemi rychle

Husté sperma

Chtel jsem se zeptat i kdyz je mi to trapne kdyz mam moc huste sperma je to...

Bolest na pravé straně hrudníku

Křečovitá bolest na pravé straně hrudníku ve výšce bradavky. Projede a odezní....

Bolesti stydkého pysku

Dobry den, uz asi tyden mam boulicku na velkem stydkem pysku, dnes jsem yi vsimla,...

Užívání léku Tamoxifen, nežádoucí účinky

Dobrý den-jsem v remisi po karcinomu prsu 4 roky(48 let),z léků tedy beru Letrox...

Warfarin a nevhodné potraviny

Dobrý den, moje maminka po implantaci kardistimulátoru užívá lék na ředění krve...

Cena hymenotomie

Dobrý den, chci se zeptat, za jak dlouho po hymenotomii bych mohla mít pohlavní...

Skrvna na žaludu

Dobrý den, už asi dva roky (možná déle) mám na žaludu tento červený flek, jeho...

Krvácení po operaci

Dobrý večer, před týdnem mi trhali nosní mandle a dělali mi paracentézu. Teď...

Jak brát trittico,když pracuji na denní a noční smeny

Dobrý den.Chtěla jsem se zetat,jak mám brát správně trittico,když dělám jeden...

Reklama
Takovou péči si zasloužíte!
* registrací neměníte svého lékaře.