Zavřít
uLékaře
Stáhněte si mobilní aplikaci uLékaře.cz
Lékařská poradna a objednání
Nainstalovat
Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Kýla - Léčba

Chirurgie Lukáš 5.2.2016

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli se nemusím bát začít chodit do fitcentra, když jsem dva roky po operaci tříselné kýly. Děkuji za odpověď

Odpovídá lékař:

MUDr. Tomáš Šebek

Specializace: Chirurgie Pracoviště: Chirurgické oddělení Nemocnice Na Františku

Dobrý den, Lukáši. Po dvou letech byste měl být schopný provozovat jakoukoliv aktivity bez rizika, že jejím následkem dojde k recidivě kýly. Hezký den.

Související dotazy

Kýla
Dobry den,dnes jsem prijel do chorvatska na Gradac...
Kýla
Dobrý den , všiml jsem si že to mám nafouklé na levé...
Kýla ?
Zdravim , mel jsem v praci incident pri zvedani tezsi...
Pupeční kýla
Dobrý den, při sonografickém vyšetření mi byla zjištěna...
Kýla
Dobrý den, po prvním porodu (akutní sekce) se mi vytvořila...
Kýla
Dobry den chtela bych se zeptat jsem ve 12 tydnu tehotenstvi...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Kýla

Dobrý den už asi týden mě pobolívalo v podbřišku takovy mírně bolestivý tlak...

Kýla

Dobrý den pane nebo paní Dr.Asi tak před rokem jsem si u mé D.Sikmundové,při...

Kýla

Dobrý den,chtěl bych se zeptat,doktor mi našel tříselnou kýlu.Mam ji teprve...

Kýla

Otec má kýlu a zárověn cirhozu jater prý kýlu nelze operovat pro onu cirhozu,jest...

Kýla

Dobrý den, chci se zeptat, jak dlouho po operaci kýly můžu mít ještě bolesti....

Kýla

Dobrý den pane doktore,jen se chci zeptat,jak dlouhá je doba v nemocnici po...

Kýla

Dobrý den, byla mi diagnostikována kýla v jizvě. Moje lékařka mi sdělila, že...

Kýla

Jsem po operaci pupuční kýly 3 týdny. Kdy mohu začít plavat, cvičit, jezdit...

Kýla

Dobrý den chci se zeptat na pupeční kylu mam ji asi vyboulenou vlevo níže od...

Kýla - léčba

Mám břišní kýlu v jizvě po operaci. S opravdu velkými bolestmi. Po CT mi řekli,...

Kýla - Léčba

moc vas prosim o radu a pomoc,mam za sebou gastroskopii a ted sono ledvin.uz...

Kýla - léčba

Dobrý den pane doktore. Čirou náhodou jsem narazila na tyhle stránky. Shodou...

Kýla - Léčba

Manželovi se u pupíku udělala bulka a nyní ho to pálí a štípe. Prosí o vyšetření....

Kýla - léčba

Dobrý den, před 2 týdny jsem v posilovně zvedal dost velká břemena a bez pásu....

Kýla - léčba

lze provést operaci pupecní kýly bez narkozy,jenom lokální

Kýla - léčba

Dobrý den, je mi 75let a dva roky mám tříselnou kýlu, která mi nedělala potíže....

Kýla - léčba

dobry den mam takovy problem uz delsi dobu me trapi tupa bolest nad pupkem v...

Kýla - léčba

Dobrý den Prosím o pomoc. Bolí mě v pravém podbřišku. Několikrát mi rozháněli...

Kýla - léčba

Dobry den chtela bych se zeptat, pred mesicem se mi podbriskem na prave strane...

Kýla - léčba

Pane doktore,už několikrát při ohnuti,zavazovani boty,nebo když chci něco zvednout...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Změna stolice u kojence

Dobrý den, mám 3-měsíčního syna, který byl od narození plně kojen. porodní váha...

Rýma, bolesti v krku

Dobrý den, Asi měsíc zpátky jsem navštívila svého obvodního lékaře s bolesti...

Fundoplikace žaludku

Dobrý den. Jaké jsou rizika laparoskopické fundoplikace ( vytvoření manžety...

Bolest zad

Dobrý den, už nějakou dobu, zhruba půl roku mě trápí bolest v právé dolní...

Nespecifická hyperintenzity v bíle hmotě mozku

Pěkný den, před 2 roky mi byla zjištěna ahydrosyringomyeliemíchy v C6-7 a hyperintenzity...

Ceny CT vyšetření pro samoplátce

Dobrý den, zajímalo by mě kolik stojí CT a magnetická rezonance kdybych si to...

Mám neustály pocit, že mám oteklá kolena a vnitřní část stehen.

po operaci břišní aorty a následní operaci cév v třísle,mám neustály pocit ,že...

Revmatologie - je potřeba jíst lék Meloxicam?

Dobrý den, před necelým rokem mě začaly bolet nohy, ale tak, že jsem na ně nemohla...

Teplota nejasného původu

Dobrý den, je mi 26 let a chtěl bych se poradit ve věci déletrvajících zdravotních...

Oper.v SA:ASK, shawing.,debridement, egalizácia zvyškov LCA, koblacia,laváž

Zdravím, syna dnes prepustili z nemocnice. Terapia: oper.v SA:ASK, shawing.,debridement,...

Bolesti v krku, kašel, rýma a nově i bolesti ucha


Zlomenina obratle L1 a doplňky

Dobrý den, je mi 42 let, po nehodě na kole mám kompresivní zlomeninu obratle...

Užití antibiotik dříve

Moje 80 letá maminka bere antibiotika Entizol 250 mg -1 tbl a Unasyn 375mg-2tbl...

Bílý výtok z pochvy


Cordarone a štítná žláza

Dobrý den. Prosím o posouzení následující medikace : Po užívání léku Cordarone...

Bojím se als

Dobrý den, jsem 37 letá máma 3 dětí. Od srpna se léčím s vysokým tlakem. Běhen...

Střevní obtíže

Dobrý den, je mi 56 let a už druhý týden mám problémy zřejmě se střevem nebo...

Vývoj mozkových komor

dobrý den chtěla bych se zeptat na vývoj mozkových komor jsem v 32 týdnu těhotenství...

Červené fleky na obličeji - pouze po požití alkoholu


Zlatý stafylokok v nose

Dobrý den, mám 8 týdenní miminko, od 2. týdne má rýmu, teprve teď ji doktor...

Reklama
Takovou péči si zasloužíte!
* registrací neměníte svého lékaře.