Zavřít
uLékaře
Stáhněte si mobilní aplikaci uLékaře.cz
Lékařská poradna a objednání
Nainstalovat
Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Léky

Léky Petra 9.8.2016

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat když beru asocol 800 a duspatalin retard vadí to při otěhotnění?

Odpovídá lékař:

MUDr. Jan Vachek


Duspatalin retard není v období těhotenství problematický. Pokud bude Váš zdravotní stav vyžadovat jeho užívání, je to možné. Mesalazin (účinná látka Asacolu) také lze užívat, nicméně kvůli obsahu pomocných látek se doporučuje přejít na jiný preparát s touto účinnou látkou (např. Salofalk). Před otěhotněním se ještě poraďte se svým gastroenterologem.

Související dotazy

Léky
Mám Léky jen na 3 dny. Léčím se u dr. Pribulové
Leky
prosím o sdělení na co jsou léky panzytrát25000 a...
Léky
Dobrý den, zajímalo by mě, jak se snesou tyto léky...
Léky
Dobrý den,prosím o sdělení.Řadu let užívám Detralex...
Léky
Dobrý den chci se zeptat mám Leidnovu mutaci F V leiden...
Léky
Dobrý den. Prosím Vás, již čtvrtým rokem pečuji o tatínka...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Léky

Dobrý den. Prosím Vás, již čtvrtým rokem pečuji o tatínka 76roků, který bere...

Léky

Dobrý den, ráda bych se zeptala, jestli lék doxyhexal krev ředí, nebo zahušťuje,...

Léky

Dobrý den , mám předepsaný Sertralin Actavis 50mg počáteční dávka , od mého...

Léky

Vážená paní doktorko, moc Vás prosím o radu. 3 roky se léčím s úzkostí. Užíval...

Leky

prominte že se ješte patm ale dostali jsme FLIXOTIDE 50 2KRAT DENNE a BERODUAL...

Leky

pani doktorko prosim vas mužu k flixotide a berodualu davat sirupx na helnovity...

Léky

Dobrý den, chci se zeptat jaký je rozdíl mezi citalonem který užívám a eliciou...

Léky

Dobrý den,promiňte že otravuji znova,chtěla bych se zeptat jestli by nešly koupit...

Léky

Kód SÚKL, 0166759. Název LP, KINITO 50 MG, POTAHOVANÉ TABLETY. Doplněk názvu,...

Léky

dobrý den,chci se zeptat .náš děda má brát lék bonefos 800,a my nevíme jestli...

Leky

prosím o sdělení na co jsou léky panzytrát25000 a helicid20

Léky

Jak jste doporučila návštěvu lékaře,proběhla.Proveden obstřik k L4-5 dx M 20...

Léky

Vycisteni krve od leku. Dobry den, dva roky jsem brala neurologicky lel isicom-denne...

Léky

Dobry den, mohu pri uzivani epilog 50mg 1-0-1/2 a itakem 1-0-0 uzivat i lek...

Léky

Já jsem Muž,věk:37let TK:136/92 P:91( bez léků) Váha:93-95Kg prosím o aktuální...

Léky

Dobrý den, muž 65 let již 20 let mám jen jednu ledvinu. Nyní beru prášky na...

Leky

Dobrý den Byl sem na vyšetření na alergologii s negativním výsledkem. Nicméně...

Léky

Dobrý den, na úzkostnou až panickou poruchu užívám Cipralex 20mg už 2 měsíce...

Léky

Dobrý den chci se zeptat mám Leidnovu mutaci F V leiden a potřebují vědět jake...

Léky

dobrý den je možné po léku concor na upravení srdeční akce míti úzkosti? Před...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Bolest po sundání sádry

Dobrý den, chtěl bych se Vás zeptat, jsem druhý týden po úrazu kotníku a kolene....

Nemoci jazyka

Dobrý den , na levém boku jazyka v zadu se mi udělali jake si bouličky, mohl...

Čištění zubních kanálku


Otok a bolest chodidla po sundaní sádry

Dobrý den, bude to den, co mi sundali sádru na noze. Měl jsem jí 3 týdny kvůli...

Laryngitida a kojení

Mám laryngitidu a kojín, prosím poraďte jaké můžu použít antibiotika. Pa penicilin...

Permanentní močový katétr


Letrox

Dobrý den, minulý týden mi byla zjištěna hypofunkce štítné žlázy, medikace...

Bolest zad, únava, bolest hlavy

Dobrý den, Chtěl bych se zeptat na problémy, kterými poslední týden trpím....

Žlutý povlak na jazyku a bolest v krku

Dobrý den, již několik dní mě trápí bolest v krku, ale přijde mi, že zduřelé...

Klion d 100 a paralen v těhotenství

Dobrý den,jsem na začátku 13tt a pan doktor mi předepsal Klion d 100. Beru ho...

Bolest v oblasti ledviny

Dobry den pane doktore/pani doktorko. Nedavno jsem prodelala nemoc. Byla to...

Zvýšené hodnoty v krvi - Urea, kreatin, kyselina močová a CKD-EPI


Tuk v moči

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, je-li to normální. Už asi dva roky pozoruji,...

Svědění dásně

Dobrý den,už delší dobu mě trápí svědivost spodních dásní a nepříjemný pocit...

Bulka v oblasti zad u pravé ledviny

Dobrý den, cca před 2 měsíci jsem si nahmatala náhodou při koupeli bulku či...

Zoloft a citalec a ine

Dobrý deň p.Doktorka Veľmi Vám ďakujem za Vaše predošlé odpovede.Chcel by som...

Trhliny na předkožce

Dobrý den, už přibližně 3 týdny mám po celém obvodu předkošky tržné ranky, které...

Controloc v těhotenství

Dobrý den, obracím se na Vás s dotazem ohledně Controlocu 20mg v těhotenství...

Cukrovka

dobrý den, rád bych se zeptal jestli se cukrovka 2. typu dá poznat z vyšetření...

Mám diagnostikovanou trombofilní mutaci

Zdravím. Mám diagnostikovanou Trombofilní mutaci krve po obou rodičích. Na...

Reklama
Takovou péči si zasloužíte!
* registrací neměníte svého lékaře.