Zavřít
uLékaře
Stáhněte si mobilní aplikaci uLékaře.cz
Lékařská poradna a objednání
Nainstalovat
Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Léky

Léky Irma 26.3.2019

Dobrý den,
2x do týdně užívám 1/2 tablety Dostinex 0,5mg. Prosím Vás dnes mi zubař trhal horní zub, který mi umrtvil 2 injekcemi. Poslední půl tabletu jsem užila 20 hodin před injekcí. Nyní mám strach, že jsem mu o užívání tablet nepodala informaci. Může nastat nějaký problém? Jak mám dál postupovat? Mohu dál pokračovat v užívání Dostinex 0,5mg?
Moc děkuji.

Odpovídá lékař:

MUDr. Zdeňka Janoušková


Dobrý den. Normálně pokračujte v léčbě. Jednorázové umrtvení při trhání zubu vůbec nevadí, nic se nemohlo stát. Buďte v klidu. Pěkný večer. S pozdravem Dr. Janoušková

Související dotazy

Léky
Mám Léky jen na 3 dny. Léčím se u dr. Pribulové
Leky
prosím o sdělení na co jsou léky panzytrát25000 a...
Léky
Dobrý den, zajímalo by mě, jak se snesou tyto léky...
Léky
Dobrý den chci se zeptat mám Leidnovu mutaci F V leiden...
Léky
Dobrý den. Prosím Vás, již čtvrtým rokem pečuji o tatínka...
Léky
Dobrý den, psychiatr mi předepsal Mirtazapin Sandoz...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Léky

Dobrý den, mohla bych vás požádat o radu ohledně lékových interakcí ? Manžel...

Léky

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda je možno při pravidelném užívání euthyrox...

Léky

Dobrý den, chtěl by sem se zeptat na lékové interakce. Léčím se na chalmýdiovou...

Léky

Dobrý den, chtěl jsem se Vás zeptat, doktor mi předepsal zolpinox léky na spaní...

Léky

Dobrý den. Před 3lety. Měla jsem nějakou ischemickou záležirost, magnetická...

Léky

Dobrý den, potřebuji pro dědu koupit hypnogen a coronal. Neví, jestli je potřeba...

Léky

Dobrý den, je ještě v lékarnách k prodeji Adipex nebo Meridia, když budu mít...

Léky

Mám Léky jen na 3 dny. Léčím se u dr. Pribulové

Léky

Dobrý den chtěl bych se zeptat zdály antidepresiva nepoškodí mozek? Beru antidepresiva...

Léky

Dobrý den mám bolesti ruky v zápěstí.. Chtěla bych si vzít něco na bolest ale...

Leky

Dobrý den,mrzí mne že vás zde musím pořád otravovat,ale můj dotaz se vztahuje...

Léky

Dobrý den,je možné užívat Xigduo,Doretu ,Guajacuran,Letrox a Helicid souběžně?...

Léky

Dobrý,den. Chci se zeptat zda mužu užívat současně wobenzym s autovakcínou.na...

Léky

Dobrý den. Prosím Vás, již čtvrtým rokem pečuji o tatínka 76roků, který bere...

Léky

Dobrý den, ráda bych se zeptala, jestli lék doxyhexal krev ředí, nebo zahušťuje,...

Léky

Dobrý den , mám předepsaný Sertralin Actavis 50mg počáteční dávka , od mého...

Léky

Vážená paní doktorko, moc Vás prosím o radu. 3 roky se léčím s úzkostí. Užíval...

Leky

prominte že se ješte patm ale dostali jsme FLIXOTIDE 50 2KRAT DENNE a BERODUAL...

Leky

pani doktorko prosim vas mužu k flixotide a berodualu davat sirupx na helnovity...

Léky

Dobrý den, chci se zeptat jaký je rozdíl mezi citalonem který užívám a eliciou...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Bílý výtok

Dobrý den .. je mi 14 a mam bílí vytok A někdy objevim i zgumovately kus take...

Kašel

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na zdravotní stav svého syna. Má necelé 4 roky...

Kyselina močová v těhotenství

dobrý den, jsem podruhé těhotná,nyní 20tt mám vysoký tk,anemii,v krvi stále...

Špinění po menstruaci

Dobry den chtela bych se zeptat je,mi 17 a 31.1jsem dostala mesicky skončili...

Orofar v těhotenství


Bolesti břicha, slinivky, malabsorpce


Lehce hyperechogenní ložisko v játrech

Dobry den, Prodelala jsem zanet mocoveho mechyre, byla mne nasazena antibiotika...

Antibiotika v práci


Perianální absces, fisura

Dobrý den, v lednu tohoto roku jsem byl nucen pro velké bolesti konečníku k...

Dlouhodobý kašel

Dobrý den, 33 let, 193 cm, 92 kg. Pracuji v kanceláři. Trápí mě tak cca 1,5...

Svědění a zánět močového měchýře po sexu

Dobrý den, ráda bych se zeptala.... Je to již delší dobu, co mému příteli začala...

Vířivková folikulitida

Dobry den Prosim vas mame taky problem u nas v rodine ze syn 3r. sa nam vysypal...

Potíže s vyprazdňováním po operaci

Dobrý den, před týdnem, 23.8.2019 mně opeeovali klasickým řezem triselnou kýlu....

Vasoaktivní a polyvitaminozní terapie

Dobrý den, dnes jsem si ve zprávě z neurologie přečetla, že pan doktor doporučuje...

Bílý výtok z penisu

Dobrý den, už třetí den si všímám bílého výtoku z penisu který se objevuje i...

Prasklinka na prstu u nohy, suchá kůže na chodidlech

Dobrý den, ráda bych se touto cestou zeptala na vhodný prostředek v vyřešení...

Lumbalizace a spina bifida

Dobrý den, ráda bych se optala jestli je možné, aby syn-17let měl lumbalizaci...

Ložiska na mozku

Dobrý den. Chtěla bych se zeptat. Co znamená mnohočetné ložiska na mozku. Byla...

Fisura ani

Dobrý den, již delší dobu mě trápí anální fisura (více než rok). Trhlina nebolí,...

Sertralin a alkohol

Dobrý den, užívám sertralin mylan (50mg - jedenkrát ráno) na GAD a sociální...

Reklama
Takovou péči si zasloužíte!
* registrací neměníte svého lékaře.