Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Lze kombinovat Warfarin orion 3 mg a Condrosulf 800?

Ortopedie Jaroslava 13.5.2017

beru warfarin orion 3 mg O - 1 ,5 - 0, ale mám bolestí
kyčlí. mohla bych si k tomu přidat 1 tabletu condrosulf 800?

Moc děkuji za odpověď

avatar-placeholder
Odpovídá lékař:

Specializace: Praktické lékařství pro dospělé Pracoviště: Ambulance praktického lékaře Benátky nad Jizerou

Dobrý den, nasazení Condrosulfu by mělo být bezpečné, informujte ale svého ošetřujícího l...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Condrosulf
Dobrý den, beru Warfarin,Setralin,rytnonorm, mám fibrilaci...
Condrosulf
Dobrý den, chtěla bych se prosím Vás zeptat na lék...
Condrosulf
Již léta užívám Condrosulf. Teď mi ortoped doporučil...
Condrosulf 800
Dobrý den. mám od Ortopeda CONDROSULF 800, Píše se...
Warfarin a Zodac
Dobrý den, lze požívat Warfarin a Zodac ?
Cukrovka, léky
Podávám dotaz místo manželky narozené 1930 Manželka...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Lyžování po dokončené mírné mononukleoze?

Dobrý den, mám dotaz. Do února mám dietu a omezenou fyzickou námahu. Prosím...

Lyžování po dokončené mírné mononukleoze?

Dobrý den, mám dotaz. Do února mám dietu a omezenou fyzickou námahu. Prosím...

Lyžování v Rakousku a koronavirová infekce

Dobry den. V sobotu jsme planovali jet do Alp do Rakouska do okoli Salzburgu...

Lze brát současně léky Xanax a Tiapridal?

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda lze brát současně léky Xanax a Tiapridal? Moc...

Lze či nelze

Dobrý den.. Můj dotaz je jednoduchý a poměrně u mužů často položený. Zajímalo...

Lze dělat bojové sporty po operaci na spánku?

Dobry den, v roce 2007 mi byl v operovan medpor na misto spanku. Chtel jsem...

Lze diagnostikovat chlamydie těsně po ATB léčbě?

Dobrý den. Partner měl nedávno problém s varletem, vše se vyřešilo na urologii....

Lze dohledat email příspěvovatele?

Dobrý den, Prosim mám na Vás prosbu. Lze dohledat email příspěvovatele? Dle...

Lze donutit psychicky nemocného k léčbě?

Dobrý den, chtěla bych pomoc jak danou situaci rešit. Mám v rodině duševně...

Lze dostat HIV z masturbace?

Dobrý den, chtěl bych se zeptat mohl bych dostat nějakou vážnější nemoc hiv...

Lze léčit akné způsobenou hormonální poruchou bez efektivní léčby u endokrinologa??

Dobrý den, je mi 20 let, měřím 174 cm, vážím 54 kg, mám doporučení od lékaře...

Lze lék Citalec 30mg užávat i v těhotenství?

DObrý den lze lék Citalec 30mg užávat i v těhotenství? Nelze u mne vysadit,...

Lze mít černý kašel vícekrát?

dobrý den |Byl mi diagnostikován černý kašel ale už jsem přeléčená chtěla bych...

Lze mít pohlavní styk bez přetažené předkožky?

Dobrý den, uz jsem tu psal ohledně problému zdali jde mít pohlavní styk bez...

Lze nahmatat děložní čípek? Jak hluboko?

Dobrý den, je mi 22 let,panna. Bez gynekologických problémů, za sebou gynekologickou...

Lze nahmatat plod v 18. týdnu těhotenství?

Dobrý den, jsem v 5. měsíci, zatím je vše v pořádku. Když ležím na zádech,...

Lze nějak zbavit ošklivých krvavých fleků pod kůži a co to vlastně je?

Dobrý den. Můžete mi prosím poradit, zda se lze nějak zbavit osklivych krvavých...

Lze odstranit kožní výrůstek na hemoroidu CO2 laserem?

Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda lze odstranit bradavici (dle mého gynekologa...

Lze operovat?

Dobrý večer,prosím o Váš názor.Jsem alergička(Kyselina acetylsalicylová,jod,ajatin,pyly,plísně,potr,)astmatička,Restless...

Lze otěhotně při menstruaci?

Dobrý den chtěla jsem se zeptat, během menstruace sjem měla chráněný pohlavní...