Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Má dlouhodobé užívání antikoncepce vliv na snížení libida?

Antikoncepce Petra 10.5.2010

Dobré odpoledne,
poslední dobou se ze všech stran dočítám o negativním působení dlouhodobého užívání antikoncepce. Již pátým rokem téměř brz přestávky užívám antikoncepci Logest a ráda bych se zeptala, jestli může být antikoncepce příčinou u mě již déle přetrvávajících potíží- snížená chuť na sex, bolesti při pohlavním styku (nejsou veliké, ale dříve jsem jimi netrpěla). Problémy se objevily asi před třemi lety. Nechuť k sexu tráí mě a samozřejmě mého partnera a k mému nízkému věku (21 let) začínám mít obavy. Samozřejmě to nemusí být způsobeno antikoncepcí. Žádám Vás tímto o radu případně o tip, s kým se poradit. Děkuji za odpověď.

avatar-placeholder
Odpovídá lékař:

Dobrý den, Petro!

Snížená chuť na sex skutečně může být nežádoucím účinkem HAK. N...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Dlouhodobé užívání antikoncepce
Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda je při užívání...
Nitroděložní tělísko Mirena, vliv na libido
Dobrý den, chtěla jsem Vás poprosit o názor, zda může...
Dlouhodobé úžívání antikoncepce, vliv antikoncepce na pleť
Dobrý den, je mi 22 let a už 7 let užívám antikoncepci....
Vliv na účinnost antikoncepce
Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda lék Novalgin může...
Maji antibiotika vliv na antikoncepci?
dobry den chtela jsem se zeptat kdyz uzivam antibiotika...
Změna času užívání antikoncepce
Dobrý den, mám dotaz ohledně změně času užívání antikoncepce...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

M751 Syndrom manžety rotátoru


M7666 Tendinitida Achilovy šlachy ; berec

Dobrý den. Prosím o sdělení nejlepší léčby na uvedenou diagnózu - nepatrný otok...

M911-Perthes

Dobrý den,chtěla bych se zeptat,syn 12 let,je 6 let po operaci M911,má asi 4,5...

Má 7 měsíců a cca 2-3 měsíce kývá často hlavou a kroutí

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na svého syna. Má 7 měsíců a cca 2-3 měsíce...

Má 7 měsíční dcera má na hlavě tyhle fleky

Dobrý den, má 7 měsíční dcera má na hlavě tyhle fleky. Objevily se potom, co...

Má antikovcepce vliv ne sex?

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zdá může mít antikoncepce vliv na chuť k sexu....

Má cenu jít k lékaři?

Dobrý den, pani doktorko. ráda bych se Vás zeptala, co mohou značit hodnoty...

Má cenu proti rozhodnutí podat námitku v zákonné lhůtě?

Dobrý den, žádala jsem o změnu stupně invalidního důchodu z I. na II. , RS mám...

Má cenu si případně už dělat těhotenský test?

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda může mít pasový opar, který jsem měla...

Má dítě nárok na invalidní důchod?

má dcera má vrozený pakloub bérce.Prodělala 6 operaci.Holčičce je teprvé 5let.Podlé...

Má dostatek spánku?

Dobrý den, naše 14-ti měsícní dcera usíná večer kolem 8, probudí se kolem 4,...

Má gynex vliv na mužskou plodnost?

Dobry den. Rada bych se vas chtela zeptat, s manzelem se snazime o miminko jiz...

Má jedno očičko trošku menší jak druhé

Dobrý den, dcerka bude mít 3 měsíce. Asi před měsícem jsme si všimli, že má...

Má jít na kontrolní MR

Dobrý den, manžel skončil na pohotovosti s velkými bolestmi hlavy, které ale...

Má již po dvou mesicich opet spalovou anginu


Má kouření vliv na prsa?

Dobrý den, je mi 17 let a mám na svůj věk docela malé prsa, chtěla jsem se zeptat,...

Má lékařka má dovolenou a bohužel nechci otálet s léčením

Dobrý den dnes mi přišli tyto výsledky z histologie potřebuji poradit jak toto...

Má mamka hledá zubaře v Moravské Ostravě.

Dobrý den, má mamka hledá zubaře v Moravské Ostravě.

Má mé dítě ADHD nemoc nebo jen zlobí?

Má mé dítě ADHD nemoc ? Dobrý den,jmenuji se Jana a mám syna Maxíka,teď má...

Má menstruace nějaký vliv na operaci appendixu laparoskopicky?
