Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Manstruace a těhotenství

Gynekologie Anonym 1.1.2011

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, v úterý jsem dostala menstuaci. V úterý a ve středu bylo krvácí docela silné,ve čtvrtek už slabé a v pátek už téměř žádné. Je to normální?Nemůžu být těhotná?
A ještě jeden dotaz bych měla. Když mi v pátek skončila menstruace, v sobotu jsem začala brát 3.platíčko antikoncepce Artizia. Brala jsem ji v 18:00 hodin a mezi 22:00 a 24:00 hodinou jsem mela pohlavní styk. Nemůžu otěhotnět? Jsem chráněná už takhle brzy po užití pilulky? Předem děkuji za odopověď.

avatar-placeholder
Odpovídá lékař:

Dobrý den, pokud jste brala HA pravidelně ě nevynechal, i jisté odchylky od charakteru obvyklé ...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Těhotenství
Dobrý den, chci se zeptat na vhodnost cestování letadlem...
Manstruace
Dobrý den, chci se zeptat..bgeru antikoncepci Katya...
Těhotenství
Dobry den. V březnu 2016 se mi po 3. císařském řezu...
Nové těhotenství
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat před 14 dny v ranném...
Těhotenství?
Dobrý den, antikoncepci jsem brala asi tak rok a půl...
Nepravidelná manstruace, možnost těhotenství, antibiotika
Dobrý den, je mi 25 let, mívám nepravidelné měsíčky,...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Mandle streptokok, neučinkující atb

Dobry den, chtela bych se zeptat. Uz asi 2 mesice mam problemy s pravou mandli....

Mandlové kameny

Dobrý den, dcera má 35 let a již několik let se jí dělají "mandlové kameny",...

Mandlové kameny

Dobrý den. Teprve před týdnem jsem četla v nějakém článku o tzv. kamenech v...

Mandlový kámen

Dobry den, jiz zhruba pul roku mam na prave mandli bilou boulicku / boulicku...

Mandlový kámen

Dobrý den. Začalo to v březnu, začal jsem mít problémy s polykáním apod. Došel...

Manikura a hiv


Maniodeprese

Dobrý den, Mojí přítelkyni je 17 let a obě její tety z otcovi strany trpí maniodepresivní...

Maniodepresivní sklony?

Dobrý večer, dlouhodobě máme složitou rodinnou situaci - otec pracuje v zahraničí,takže...

Manipulace pánevního dna a kostrče

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda manipulace pánevního dna a kostrče probíhá...

Manstruace

Dobrý den, chci se zeptat..bgeru antikoncepci Katya už 2 rokem,ale před tím...

Manzel Ma bulku v prsu

Dobry den,man starosti o sveho Manzela priblizne pred 2 lety si nahmatal na...

Manžel

Dobrý den, mám dotaz ohledně manžela. Nevím jak začít. S manželem jsme spolu...

Manžel

Manžel jednou za čas (před kontrolou v nemocnici 3-5x týdne, teď po 4 měsících...

Manžel

dobry den chtea bych se zeptat na manžela posledni dobou manžel 42r miva ošklive...

Manžel je alkoholik?

Jsme manželé 5 let. Vždy si užíval svobodného života do svých 45 let, je velice...

Manžel je diabetik.

Dobrý den. Manžel je diabetik zhruba 2,5 roku . Jako první bral eucreas, ale...

Manžel je po ablaci sini ...

manžel je po ablaci sini pro aritmii za jak dlouho muže nastoupit do prace po...

Manžel je po léčbě žloutenky C, napadá mě z nevěry, vyšetření psychiatrem

Muž se léčil s žloutenkou typu c.V současné době je bez viru.Co mě tíží je že,mě...

Manžel má pod hypofýzou d...

Manžel má pod hypofýzou dva nezhoubné novotvary, které způsobují, že má stále...

Manžel má už asi 3 týdny na hrudníku skvrnu

Dobrý den, manžel má už asi 3 týdny na hrudníku skvrnu viz foto. Nemizí, někdy...