Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Markery, mám se obávat?

Onkologie Vladimir 30.5.2013

Dobrý den, mám následující dotaz. Dnes mi byly sděleny tyto výsledky vyšetření krve:
Trombocytemie, leukocytosa dále vysoké CEAQ a CA 19-9 onkomerker.
Mám strach CT kolonoskopie mě čeká až za měsíc a termíny jako onkomarker si snadno vygoogluji. Ptám se Vás musí se nutně jednat o nádor? Je to velmi špatné?
Urologické vyšetření - bez nálezu
Neurologické vyšetření – bez nálezu
RDG páteře – bez nálezu
Sono Játra, slezina, obě ledviny obvyklého tvaru, velikosti, lokalizace, bez ložiskových změn. Pankreas nerozšířen, s obvyklou echogenitou. Lůžko žlučník prázdné. Žlučovody štíhlé, vena portae vloně průchodná. AA obvyklé šíře a po bifurkaci. Termín. Ileum beze změn.
Důvod návštěvy lékaře – bolest v zádech, v levém boku a pocit táhnutí při poloze v leže na pravém boku. Bolest pánev a levých žeber při ležení na levé straně, nelze se předklonit. Gastro odborník nejprve příčinu ve svém oboru vyloučil a odkázal na ortopedii, po dnešních krevních výsledcích za měsíc CT kolonoskopie. Úbytek na hmotnosti za 6 měsíců žádný. Nevolnost – ne, krev ve stolici po papírkovém testu negativní. Nevolnost od žaludku ne, žloutnutí – ne. Teploty - ne. Ptám se Vás pane doktore jestli si mám rovnou chystat závěť a co by to mohlo být? Děkuji.

avatar-placeholder
Odpovídá lékař:

Dobrý den,
je škoda, že jste neuvedl hodnoty bílých krvinek a destiček (tromocytemie a leuko...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Markery, mám se obávat?
Prosím ještě jednou o zodpovězení dotazu z pohledu...
Už měsíc mám pravidelně krev ve spermatu
Dobrý den, už měsíc mám pravidelně krev ve spermatu,...
Mám se obávat?
Dobrý den, je mi 21 let a před dvěma měsíci jsem začala...
Mám se obávat TSS?
Dobrý den. Já bych se chtěla zeptat: Mám teď menstruaci...
Markery
Dobrý den, pro dlouhotrvající trávicí obtíže, bolesti...
Mám se obávat RS?
Dobrý den. V poslední době se mi rozbíjí obraz v očích....

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Mariuhana u přítele

Dobrý den, je mi to trapné se ptát ale zajímalo by mě to. Mám přítele který...

Marjánkový čaj,

Dobrý den, vážená poradno, Od rodinného přítele jsem před mnoha lety získala...

Markantní žilky kolem oka

Dobrý den, prosím vás potřeboval bych vědět, zda-li je normální, že se mi za...

Marker ca 125

Dobrý den. Mám na Vás dotaz. Manželce byl v září 2015 zjištěn markr ca 125...

Marker CA 19-9

Dobrý den , promiňte, že se na Vás obracím se svým dotazem. Jsem po karcinomu...

Marker čistoty zubů

Četla jsem o přípravku (ústní vodě), který po vyčištění zubů barevně označoval...

Markery

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na naměřené hodnoty markerů...mám se obávat...

Markery

Dobrý den, pro dlouhotrvající trávicí obtíže, bolesti břicha a nechutenství...

Markery

Prosím o vysvětlení markrů. Taťka (70) přišel od lékaře s informací, že má...

Markery v krvi

Dobrý den pane doktore, chtěla bych Vás požádat o upřesnění výsledků krevních...

Markery, mám se obávat?


Marná snaha o dítě

Dobrý den, chtěla bych se Vás zeptat, docela mě i mého přítele už to delší dobu...

Marná snaha o dítě

Dobrý den, je mi bohužel již 45 let, s druhým manželem se snažíme o miminko,...

Marná snaha o dítě

Dobrý den pane doktore, prosím o radu. V únoru jsem podstoupila revizi pro...

Marná snaha o otěhotnění

Dobrý den ráda bych věděla s mím přítelem se pokoušíme o dítě ale nějak to pořád...

Martazapin - nežádoucí účinky

Dobrý den, dlouhodobě mě trápí únava, hrozné výkyvy nálady vše mě rozčiluje...

Martin Dobry den pane do...

Martin Dobry den pane doktore,prosim vas o radu uz asi pul roku co jse mi vitvoril...

Martula

Dobrý den, Začala jsem brát s kamarádkou antikoncepci Mercilon. Podle lékařky...

Marvelon

Dobrý den,chtěla bych se zeptat je to asi rok co jsem používala antikoncepci...

Marvelon a algifen

Dobrý den, beru hormonální antikoncepci marvelon, ted jsem měla týdenní pauzu...