Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Martazapin - nežádoucí účinky

Jiný problém šárka 14.12.2012

Dobrý den, dlouhodobě mě trápí únava, hrozné výkyvy nálady vše mě rozčiluje a vrátila se mi agorafobie.. dostala jsem na to martazapin a od ledna budu chodit na psychoterapii.. bojím se jíst prášky, jelikož mě děsí příbalové letáky .. brala jsem citalek 5 mg a po 14 dnech jsem měla tak šílený stavy, že sama paní doktorka mi ho musela vysadit od té doby beru oxazepan jen když se cítím blbě.. špatně spím.. těch špatných dní je míň než těch dobrých ale na příbalovým letáku u martazapinu píšou, že se nemá brát ve výkyvu nálad, které já mám .. ptám se abych opět neměla šílené příznaky jak u citalecu.. děkuji moc za odpověď...

avatar-placeholder
Odpovídá lékař:

Vážená a milá Šárko,
v příbalových letácích jsou popsány všechny nežádoucí přízna...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Nežádoucí účinky Azitroxu
Dobrý den, přečetl jsem si příbalový leták k Azitroxu...
Nežádoucí účinky léčby
Dobrý den, nedávno jsem se Vás ptala na nežádoucí účinky...
Nežádoucí účinky po léku
Dobrý deň, chcem sa spýtať, či liek Chlorprothixen...
Nežádoucí účinky ??
Dobrý den, manžel užívá na bolesti ramenních kloubů...
Bolesti hlavy, kortikoidy, nežádoucí účinky
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, za jak dlouho vymizí...
Nežádoucí účinky léčby Sertralinem
Dobrý den, před čtyřmi dny jsem začala brát Sertralin...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Markery

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na naměřené hodnoty markerů...mám se obávat...

Markery

Dobrý den, pro dlouhotrvající trávicí obtíže, bolesti břicha a nechutenství...

Markery

Prosím o vysvětlení markrů. Taťka (70) přišel od lékaře s informací, že má...

Markery v krvi

Dobrý den pane doktore, chtěla bych Vás požádat o upřesnění výsledků krevních...

Markery, mám se obávat?

Dobrý den, mám následující dotaz. Dnes mi byly sděleny tyto výsledky vyšetření...

Markery, mám se obávat?


Marná snaha o dítě

Dobrý den, chtěla bych se Vás zeptat, docela mě i mého přítele už to delší dobu...

Marná snaha o dítě

Dobrý den, je mi bohužel již 45 let, s druhým manželem se snažíme o miminko,...

Marná snaha o dítě

Dobrý den pane doktore, prosím o radu. V únoru jsem podstoupila revizi pro...

Marná snaha o otěhotnění

Dobrý den ráda bych věděla s mím přítelem se pokoušíme o dítě ale nějak to pořád...

Martin Dobry den pane do...

Martin Dobry den pane doktore,prosim vas o radu uz asi pul roku co jse mi vitvoril...

Martula

Dobrý den, Začala jsem brát s kamarádkou antikoncepci Mercilon. Podle lékařky...

Marvelon

Dobrý den,chtěla bych se zeptat je to asi rok co jsem používala antikoncepci...

Marvelon a algifen

Dobrý den, beru hormonální antikoncepci marvelon, ted jsem měla týdenní pauzu...

Marvelon vs. antibiotika

Dobrý den paní doktorko, už jsem vážně tak zoufalá, že nevím na koho se obrátit....

Marvelon/Augmentin

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jak působí antikoncepce Marvelon při braní...

Marvenčení a necitlivost horní části stehna

JIŽ DELŠÍ DOBU MÁM MRAVENČENÍ AŽ NECITLIVOST V HORNÍ ZEVNÍ ČÁSTI STEHNA ,LÉKAŘ...

Masáž

Dobrý den, jsem 2 roky po operaci tl.stř. a 1 rok po operaci meta na játrech....

Masáž

Dobrý den, jsem 2 roky po operaci nádoru tl. střeva a 3/4 roku po operaci...

Masáž bradavek

Při studiu skript si hraji s předměty, a tedy hraji si buď s gumou, tužkou,...