Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Možnost nákazy pohlavní nemocí?

Sex Jiri 24.3.2014

Dobrý den,

před dvěma dny jsem měl náhodný orální styk s mužem (já byl v pasivní roli), vše trvalo cca 10 minut, bez ejakulace. Strašně si to vyčítám, nicméně v tom trochu sehrál roli alkohol. Den na to jsem zpozoroval malou ranku v oblasti nad genitáliemi, jedná se o malou ranku, jakoby od říznutí (místo je citlivé, trochu bolestivé a pálivé na dotek, nezduřelé, měkké). Nejsem si 100% jistý, zda jsem ji neměl již před stykem. Strašně se bojím pohlavních nemocí, myslíte, že je možnost nákazy syfilisem nebo nějakou jinou nemocí? Mohou se příznaky objevit již den-dva po styku (a přitom cca 10cm od penisu)? Je možné nechat se jít již tak brzo někam testovat? Mám velký strach a dost z toho panikařím. Prosím poraďte...

Odpovídá lékař:

MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urogynekologie, Urologie‎ Pracoviště: Ambulance nemocnice Znojmo

Není důvod se domnívat, že by mohlo jít o pohlavně přenosnou chorobu. Obyčejná ranka by se ...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Možnost nákazy pohlavní nemocí při masáži penisu
Dobrý den, chtěl bych zajít na ruční masáž penisu-bez...
Možnost nákazy pohlavní nemocí při erotické masáži
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda mám jít na...
Možnost nákazy pohlavní chorobou
Dobry den, chtel bych se vas zeptat pane doktore jestli...
Možnost nákazy slinami
Dobrý den, rád bych se Vás dotázal zda je možné...
Možnost nákazy pohlavní chorobou
Dobrý deň, je možné sa nakaziť pohlavnou chorobou aj...
Strach z pohlavní choroby
Dobrý den, před sedmi týdny jsem měl chráněný pohlavní...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Možnost nákazy kapavakou

Dobry den pane doktore,koncem srpna jsem mela nahodny sexualni styk,ktery byl...

Možnost nákazy nemoci přivezené z Egypta

Dobrý den, mám 9 měsíčního syna. Moji rodiče se vrátily z Egypta po 15 dnech....

Možnost nákazy nemocí zaschlými slinami

Dobrý den, dnes jsem si byla v supermarketu a kupovala jsem zde plastovou...

Možnost nákazy neštovicemi

Dobrý den, včera jsem byla v kontaktu s dítětem, které má v počínající fázi...

Možnost nákazy orálním sexem

Dobrý den, ještě než bych započal svůj sexuální život rád bych věděl, zda je...

Možnost nákazy pohlavní chorobou

Dobrý deň, je možné sa nakaziť pohlavnou chorobou aj pri kontakte prstov po...

Možnost nákazy pohlavní chorobou

Dobry den, chtel bych se vas zeptat pane doktore jestli nerusim, dozvedel jsem...

Možnost nákazy pohlavní chorobou od panice..

Chtela bych se zeptat zda li je možné dostat pohlavní nemoc od předtím sexuálně...

Možnost nákazy pohlavní nemocí při erotické masáži

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda mám jít na testy HIV/Syfillis. Byl jsem...

Možnost nákazy pohlavní nemocí při masáži penisu

Dobrý den, chtěl bych zajít na ruční masáž penisu-bez pohlavního či orálního...

Možnost nákazy při kojení

Dobrý den dostala jsem strevni infekci zvracení a teplota 39. Mam 4 měsíční...

Možnost nákazy při odběru krve


Možnost nákazy slinami


Možnost nákazy syfilis


Možnost nákazy toxoplazmou u těhotné


Možnost nákazy u zubaře?


Možnost nákazy v čekárně

Dobrý den,chtěla bych se jen zeptat malá je od středy na Antibiotikách Ospen...

Možnost nákazy v těhotenství

Dobry vecer, mam na vas dotaz. Vcera jsem snedla kousek kanciho masa a následně...

Možnost nákazy virem hepatitidy A,B,C a HIV

Dobry den, je sa mozne nakazit Hepatitidou A,B,C (najme B a C) pri chranenom...

Možnost nákazy virem HIV

Dobrý den,hloupý dotaz ale trápí mě.Chtela bych vědět,při vášnivém líbání jsem...