Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Možnost otěhotnění

Gynekologie Nat 4.1.2016

Dobrý den, pane doktore,

chtěla bych se Vás zeptat na možnost nechtěného otěhotnění. 20.11. jsem měla naposledy menstruaci, 26. a 29. listopadu do mne přítel ejakuloval, ale beru antikoncepci YAZ, kterou jsem si další menstruaci prodloužila, takže nevím, zda bych ji vůbec dostala. Během užívání antiko jsem udělala pár chyb. Dělala jsem si těhotenské testy po 2, 3, 4 a i 5 týdnech, všechny byly negativní, a proto mi také nejdou do hlavy ty bolesti podbříšku, které stále mám, pocit plnosti a častou únavu. Podle mne je těhotenství vyloučeno, ale raději se zeptám, protože náhoda je blbec.

Děkuji za odpověď a přeji krásný zbytek dne.

N

Odpovídá lékař:

MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie, Porodnictví Pracoviště: GYNBUS s.r.o.

Bez vyšetření těžko odpovědět je potřeba zkontrolovat krevní HCG které je kvantitativní a...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Možnost otěhotnění při vynechání antikoncepce
Dobrý den užívám HA minisiston ale po 7 denní pauze...
Možnost otěhotnění
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat.. neberu vůbec žádnou...
Možnost otěhotnění
Zdravím... Když jsme měli pohlavní stykl s partnerkou...
Možnost otěhotnění
Dobrý den, chtěla bych vás poprosit o radu. Včera...
Možnost otěhotnění
Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Používám antikoncepci...
Možnost otěhotnění
Dobrý den, chtěla bych se zeptat.. 16.10. Jsem mela...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Možnost otěhotnění

Dobry den, chtela bych slyset vas nazor,zda je nadeje, ze by mohlo dojit k oplodneni...

Možnost otěhotnění

Dobrý den, měl jsem předevčírem s přítelkyní chráněny styk, nicméně nám praskl...

Možnost otěhotnění

Měl jsem kondom, nebyl jsem udělanej a přejel jsem přítelkyni párkrát z venku...

Možnost otěhotnění

Dobrý den. 18.10 letošního roku jsem vysadila antikoncepci. Od té doby jsme...

Možnost otěhotnění

Dobrý den, v listopadu jsem měla pohlavní styk bez ochrany, ale během mestruace....

Možnost otěhotnění

Dobrý den, s užíváním antikoncepce jsem začala až druhý den menstruace (v neděli)....

Možnost otěhotnění

Dobrý den. Když mi bylo 20 let, tak jsem měla příliš dlouho v sobě tampon. Odpoledne...

Možnost otěhotnění

Dobrý den mám otázku...S přítelem jsme se uspokojovali a on si otřel prsty o...

Možnost otěhotnění

Dobry den chtela jsem se zeptat zdali pouzijeme kondom a kluk se neudela jestli...

Možnost otěhotnění

Dobry den, mnela bych dotaz od 28/2 do 4/3 jsem mela ovulaci s pritelem se snazime...

Možnost otěhotnení

Dobrý den měla jsem sex s přítelem používám antikoncepci cleosensa a nedala...

Možnost otěhotnění

Dobrý den, prosím Vás, chtěla bych se zeptat na 3 věci: 1) Za jak dlouho po...

Možnost otěhotnění

Mám dotaz mám podvaz vaječníku a jak jsem byla před lety řekla mi pani na gastroenterologii...

Možnost otěhotnění

dobry den jak velká je pravděpodobnost otěhotnění. Mela jsem s přítelem nechránění...

Možnost otěhotnění

Dobrý den, mám takovou hloupou otázku . Měla jsem pohlavní styk s kondomem....

Možnost otěhotnění

Dobry den, som v 35. dni menstruacneho cyklu, ktory je nepravidelny. Zvycajne...

Možnost otěhotnění

Dobrý den, je mi 42let mám 3 děti, v 36 letech jsem prodělala mozkovou mrtvici...

Možnost otěhotnění

Dobrý den, před dvouma tydnama jsem měla nechráněný pohlavní styk. Prášky neberu,...

Možnost otěhotnění

Dobrý pri sexu mi trochu ujela malá kapicka ale mimo ženu po otreni sem zhruba...

Možnost otěhotnění

Dobrý den. Užívám antikoncepci Femodem téměř 5 let. Po dobrání 3. plata se...