Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Může dojít k přenosu pohlavní choroby tímto způsobem?

Infekce Michal 21.2.2018

Dobrý den, může dojít k přenosu pohlavní choroby způsobem kdy se dívka hladí, je velmi vlhká a pak se stejnou rukou dráždí nechráněný penis? Dochází k nějakému rizikovému kontaktu? Nebo pokud se při mazlení penis dotkne vlhké vagíny bez kondomu?Samotný styk byl chráněný, holka dost střídá partnery coz jsem zjistil po...a já byl léta s jednou ženou a tohle nemusel řešit, nevím zda jsem v té bezpečnosti nepochybil. Děkuji za osvětlení.

avatar-placeholder
Odpovídá lékař:


Dobrý den, zdrojem nákazy u pohlavně přenosných nemocí u ženy je obvykle právě sekret z poc...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Odpovídá lékař:

MUDr. Jana Moravcová


Vzhledem k tomu, že jsou viry či bakterie způsobující pohlavní choroby přítomny i v poševn...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Pravděpodobnost přenosu pohlavní choroby při orálním sexu
Dobrý den, chtěl bych se zeptat jak velká je pravděpodobnost...
Pohlavní choroby
Může se pohlavní choroba přenést z muže X na muže Y,...
Testy na pohlavní choroby
Dobry den, po neuveritelnych ctyrech letech jsem zjistil,...
Pohlavní choroba ?
Dobrý den, mám dlouhodobý problém a potřeboval bych...
Rizika přenosu chorob při oralním styku
Dobrý den, chtěl jsem se zeptat na pravděpodobnost...
Riziko přenosu pohlavní choroby
Dobrý den, chtěl bych se zeptat.. Opilý sem měl orální...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Může být vedlejším účinkem těchto léků dušnost a kašel?


Může být z drog problém


Může celiakie působit obtíže v horních cestách dýchacích?


Může celková anestezie způsobit nepravidelnou menstruaci?

Dobrý den chtěla bych se zeptat jestli celková anestezie může způsobit nepravidelnou...

Může cévka bolet?


Může časté noční močení ovlivnit Paralen 500 ?


Může častější stolice snížit účinnost ha?


Může člověk z bezvědomí bez lékařské pomoci nabýt vědomí?


Může desetileté dítě dostat impotenci?


Může dojít k oplodnění?

Měl na penisu preejakulát a obrátil naopak kondom který zkusil nasadil, samozřejmě...

Může dostat pohlavní nemoc?


Muže Dostinex zpusobovat depresi


Může gynekolog zalhat?


Může holka otěhotnět při společné masturbaci?

Dobrý den chtěl bych se zeptat jestli může holka otelothnet při společné masturbaci...

Může hrdlo děložní srůst?


Může hypothyreoza léčená nastartovat cukrovku II.typu


Může chemo rušit účinek Melatoninu?


Může chytnout boreliózu?


Může jedna tabletka Lexaurinu snížit účinek HAK?

Dobrý den, ráda bych se zeptala,zda jednorázové použití (jedna tabletka) lexaurinu...

Může jít dítě na covid test?

Dobrý den, mohu se zeptat, jestli 14ti letý dítě, může jít samo na covid test....