Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Může to byt zánět ledvin?

Urologie Marie 26.5.2017

Dobrý den,
Měla jsem před 4 dny zánět močáku a do dny na to mě začali bolet záda, potom to přešlo na pravou ledvinu a ted me picha na pravo v boku a nemůžu ležet ani na boku ani na zádech. . Může to byt zánět ledvin? Byla jsem u praktickelektrických lékařky,ale ta mi dala jen prášky,kterém nezabírají. Dekuji

avatar-placeholder
Odpovídá lékař:


Dobrý den, bolest v oblasti ledviny navazující bezprostředně na probíhající a ATB léčený ...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Zanet ledvin
Dobry den,chtela jsem se zeptat,dcera prodelala pred...
Zánět ledvin
Dobrý den, již od února se mi opakovaně vrací zánět...
Zánět ledvin
Dobry den, bylo mi predepsano ATB Ciplox 500 na zanet...
Zánět ledvin
Mé mamince byla určena diagnoza zánět ledvin. užívá...
Zánět ledvin
Dobrý den, měla jsem asi zánět ledvin, brala jsem antibiotika...
Zánět ledvin
Dobrý večer před měsícem mne týden pálilo při močení...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Může to být svrab?

Dobrý den. Mám na vás dotaz. Byl bych moc rád kdyby vám tyto poznatky stačily...

Může to být syfilis?

Dobrý den přikládám fotografii vřídku co se mi udělal pod prsem.Mám i v puse...

Může to být štítná žláza?

Dobrý den, pokusím se ve zkratce popsat potíže, které mě již delší dobu provázejí..Od...

Může to být štítná žláza?

Dobrý den, pokusím se ve zkratce popsat potíže, které mě již delší dobu provázejí..Od...

Může to být štítná žláza?

Dobrý den, ráda bych požádala o radu. Je mi 23 let a od minulého roku mám víc...

Může to být ŠŽ?

Dobrý den, mému synovi je 14 let,před třemi týdny mu začaly vypadat vlasy.Vyzkoušeli...

Muže to být tasemnice

dobrý den,paní doktorko trápí me bolesti břicha,pořád mám zácpu,na levé straně...

Může to být těhotenství?

Dobrý den, měla bych na Vás otázku. S manželem se snažíme o dítě už přes...

Může to být těhotenství?

Dobrý den, mám takový dotaz, od 3.10. mi začaly plodné dny v tento den jsem...

Může to být vážné

Dobrý den mám takový dotaz. Je možné abych na 20min odpadl. Nejdřive jsem...

Může to mít negativní dopad na sexuální život?

Dobrý den. Prosím Vás o radu. Trpím na velmi silné nepravidelné krvácení. Následkem...

Může to mít nějakou reakci na ten implantat, který má zavedeny ?

Dobrý den , Mám kamarádku která si před 2 týdny nechala udělat jeden zubní...

Může to mít nějakou souvislost?

Dobrý den, omlouvám se, že už sem píšu po několikáté, ale tohle mi přijde dost...

Může to naznačovat preeklampsii?

Dobry den, od 4/2019 se lecim a inunitni trombocytopenii, lecba zacala pri 39...

Může to souviset s krční páteři?


Může to souviset se špatnou psychikou?

Často bývám zmatený, že necítím temeno hlavy a končetiny a špatně se mi dýchá....

Může to souviset?

Dobrý den, chci se zeptat, užívám 20 mg citalopramu na léčbu postraumatu, nyní...

Může to souviset?

Dobrý den, minulý týden ve středu se u mě objevila teplota, společně s rýmou...

Může to spolu souviset???


Může to způsobovat vysazeni antikoncepce?

Dobrý den, pred 7 dny jsem vysadila antikoncepci Logest, kterou jsem brala deset...