Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Můžou to být příznaky boreliózy?

Infekce Iva 5.11.2012

Dobrý den,mamince mého manžela se asi před měsícem a půl po celém těle vytvořily červené svědivé a pálivé fleky,bolelo jí celé tělo a pod čelistí u ucha se jí udělala boule velikosti pinpongvého míčku.Sousedka je doktorka,která jezdí do vsi jen na chalupu,tak jí dala nějaké prášky a injekci s tím,že to byla pravděpodobně nějaká alergická reakce.Zmizelo to,ale objevilo se to před 14 dny znovu a ktomu šílené bolesti hlavy,malátnost,pocení hlavy,velké bolesti zad a nepohyblivost a veliká únava. Byla sice u lékaře,ten jí nadopoval spousty léků,na sonu byla také s tou boulí a měla by jít prý na operaci,ale jinak jí nic nikdo neřekl,maminka se bojí a je to hrozné,když jí neřeknou alespon,co se jim zdá,že by to mohlo být.Maminka i řekla,že měla v létě klíště,které jí ale neudělalo žádné znaky na kůži,tak si řekla,že je vše v pořádku,ted jí ale napadlo,jestli by to nemohli být příznaky boreliózy. Krev jí brali ted v pondělí.Výsledky ještě nejsou.Tak jsem jen se jen chtěla zeptat,jaký na to máte názor.Děkuji moc a vážím si vaší práce. HEZKÝ DEN

Odpovídá lékař:

MUDr. Jana Moravcová


Bohužel, takto bez možnosti fyzkálního vyšetření a alespoň základních krevních vyšetřen...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Příznaky boreliózy
dobry den,v sobotu jsem byla v lese na houbach,mela...
Můžou to být příznaky sepse?
Dobrý večer, před dvěmi měsíci jsem si poranil nohu...
Přeléčení Boreliózy
Dobrý den, obracím se na Vás s dotazem ohledně postupu...
Můžou příznaky souviset s ALS?
Poradit se s lékařem Odpovědi lékařů Odborné články Aktuální...
Menopauza a příznaky
Je možné poznat u ženy přechod, pokud nemá jeho typické...
Příznaky podobné koronavirové infekci
Dobrý den mám, už 6dni,rymu a, jsem, nachlazena, můžou...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Můžou antibiotika opozdit menstruaci


Můžou antibiotika zeslabit menstruaci?


Můžou být kondylomata i na břichu?

Dobrý den, když se imunita zbavý hpv viru, tak už se neobjevý? Když se člověk...

Můžou být závratě od zad???


Můžou globule s framykoinem poškodit kondom?


Můžou mi hrozit nějaké komplikace?

Dobrý den, Dnes jsem připravovala mleté maso mix vepřové a hovězí, při přípravě...

Můžou moje zdravotní problémy ohrozit partnerku?


Můžou příznaky souviset s ALS?

Poradit se s lékařem Odpovědi lékařů Odborné články Aktuální témata Další uLékaře.cz...


Dobrý den, můžou se vedlejší účinky antikoncepce projevit až za delší časové...

Mužou to být dutiny?


Můžou to být příznaky sepse?


Mužská antikoncepce


Mužská antikoncepce

Dobrý den, je v současné době možné předepsání antikoncepce pro muže? Slyšela...

Mužská erekce

Dobrý den, je mi 21 let. Začala jsem chodit se stejně starým chlapcem. Když...

Mužská neplodnost

Dobrý den, potřebuji radu pro syna a snachu. Synovi je 32 let asi v 25 letech...

Mužská neplodnost

muz je z 90%neplodny je sance je sance ze otehotnym

Mužská neplodnost

Dobrý den, mám dotaz ohledně mého přítele. Je mu 43 let a zatím děti nemá. Společně...

Mužská neplodnost

Dobrý den, měla bych dotaz na partnerův spermiogram. Byl na něm už po čtvrté...

Mužská neplodnost

Dobrý den,jen mě zajímá jak se člověk může stát neplodným?Popřípadě jak tomu...

Mužská neplodnost

Dobrý den chci se zeptap . Jak můžu doma nebo kam mám jít, abych zjístil jestli...