Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Neuroinfekce

Mozek a nervy Katka 2.11.2015

Dobrý den paní doktorko, dlouhotrvající každodenní neustálé bolesti hlavy (6 měsíců, úporné bolesti čelo, spánky, týl, jakoby uvnitř hlavy, zánětlivého charakteru, oboustranné), bolesti nereagují na analgetika (ani na předpis), ztuhlost šíjových svalů (každodenní, při pokusu dát bradu na hrudník bolest kolem páteře), vysoká unavitelnost a spavost, změna psychiky a osobnosti. Na začátku prodělaný zánět dutin. Léčba antiepileptiky (migréna), rehabilitace, psychologická léčba - bez zlepšení. I přes názor různých lékařů (2x hospitalizace) - migréna, krční páteř - myslím si, že byla diagnostika podceněna a já prodělávám neuroinfekci. Už jsem zde psala a odpověděla jste mi, že by se mohlo jednat o virovou meningitídu, která jak jsem se dočetla, mívá ne až tak intenzivní průběh jako bakteriální hnisavá. Jsem zoufalá, protože bolesti mi ničí život a nic se nemění. Jak mám dále postupovat a kde vyhledat pomoc?

Odpovídá lékař:

MUDr. Jana Moravcová


Jediným způsobem, jak potvrdit či vyloučit neuroinfekci či ev. jinou příčinu uvedených obt...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Neuroinfekce
Dobrý den, chci se zeptat jestli se mohlo jednat o...
Svalová slabost
Dobrý den, chci se zeptat jestli může přechodná neuroinfekce...
Infekcie
Dobrý deň!Zaujímalo by ma,ktoré neuroinfekce a víry(mimo...
Výsledky krve
Dobrý den paní doktorko, omlouvám se,že ruším.Mám...
Nákaza motolicí experimentálně
Dobrý den, delší dobu mám neurologické problémy. Má...
Vyšetření krve
Prosím o vysvětlení hodnot s hvězdičkou z vyšetření...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Neurogenní tetanie, panická úzkost

Dobry den, z vysetrenia EMG mi bola potvrdena neurogenna tetania a to dost vyrazna....

Neurogenní tetanie, schizotypní porucha

Dobrý den, prosím o radu.Syn 17 let má diagnózu neurogenní tetanie a od dubna...

Neurochirgie

Dobry den, jsem pul roku po operaci C 5/6/7 + ceramil deska, nyni navrat z...

Neurochirugie

Prosím MRI beder.páteře-Ploténky v L4-S1mírně snížené intenzity signálu,výše...

Neurochirurgická operace

Vážený pane doktore, zde jsou moje výsledky MR vyšetření páteře. První vyšetření...

Neurochirurgická operácia

Dobrý deň, chcela by som sa opýtať, či operácia platničiek v oblasti hrudnej...

Neurochirurgická pracoviště

Prosím o konkrétní sdělení: Která neurochirurgická pracoviště v naší republice...

Neurochirurgie

Dobrý den,MR-plynulá bedernílordoza.Obratlová těla mají normální tvar,spondylogenní...

Neurochirurgie - sy canalis cubiti l.sin

dobry den, jsem 2,5 týdne od operace - transpozice podkožního nervu/loket/....

Neurochirurgie -sy canalis cubiti l.sin

Dobry den, jsem 10.den od operace /přední podkožní transpozice nervu/, mám vytažené...

Neuroinfekce

Dobrý den, chci se zeptat jestli se mohlo jednat o neuroinfekci nebo o co se...

Neurol

Dobrý večer. Strašně se mi motá hlava a navali do hlavy ,mám nízký krevní tlak,picha...

Neurol

Dobrý den, před dvěma lety jsem prodělala ataku, od té doby jsem nikdy více...

Neurol

No beru asi 1.5 mg denně, je možnost vyměnit ho za diazepam? Vlastnosti a účinky...

Neurol

Zdravim,tak jsem si vzal ten neurol 0,5 a krásně me to uklidnilo a cítil jsem...

Neurol

Dobrý den.lecim se již 6rokem s generalizovanou úzkostné poruchy,po domluvě...

Neurol

Dobrý den, již dva týdny mám nohu v dlaze. Pichat si injekce fraxiparin...

Neurol

Prosimvas a můžu si vzít ten neurol když mám 0.25 tak můžu si vzít dva jako...

Neurol

A psychiatricka mě říkala ze ho mám brát podle potřeby ale už teď dopoledne...

Neurol

Vážená paní doktorko, již několik let trpím úzkostnými stavy, které se mi...