Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Nové platíčko

Gynekologie Lala 11.3.2014

beru HA Lindinette20 už asi 3 roky..po 7denním vynechání jsem načla nové platíčko, vzala si první prášek a tak 5 minut na to měla pohl. styk, přítel se sice neudělal do mě, ale i tak mám trochu strach, že by hrozilo těhotenství..další prášky beru také pravidelně..myslíte, že hrozí těhotenství? Děkuji za odpověď.

Odpovídá lékař:

MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie, Porodnictví Pracoviště: GYNBUS s.r.o.

Pokud neuděláte chybu v užívání jste plně chráněna.
Příjemný den...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

První platíčko antikoncepce, možné těhotenství
Dobrý den. Moje kamarádka (17) brala antikoncepci poprvé...
Antikoncepce a anbiotika
Dobrý den, chtěla bych se zeptat..Mohla bych být těhotná,...
Užívání antikoncepce
Dobrý den, před týdnem jsem byla na operaci extrakce...
Antikoncepce
Dobrý den , dobrala jsem 2 platíčko mé uplně první...
Oddálení menstruace
Dobrý den, potřebovala bych poradit ohledně oddálení...
HA Lyndinette 20
Dobrý den, když jsem při 7-denní pauze chráněná, je...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Nové léky

Dobrý den,mám prosbu.Jsem těhotná 26.týden a dneska mi byl napsán nový lék-Panagostin...

Nové léky diabetes

Dobrý den, jsem diabetik a mám problém s váhou, četla jsem, že když má někdo...

Nové mateřské znaménko

Dobry den, před Vánoci jsem byla odstranit znamenko, které se lekarce nezdalo....

Nové mateřské znaménko

Dobrý den, asi před 2 dny se mi objevilo na prsu znaménko. Je velké asi 2mm,...

Nové metody léčby rakoviny

Dobrý den,starám se o maminku nejspíše v posledním stadiu rakoviny.Samozřejmě...

Nově nasazená antidepresiva na léčbu sociální fobie

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli v průběhu léčby antidepresivy, se může...

Nově nasazená antikoncepce

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat. Mám zacit brát antikoncepci a nejsem si jista...

Nově nasazená HAC a potíže

Dobrý den, Chtěla bych se zeptat, užívám třetí platíčko (jsem zhruba v polovině)...

Nove neobvykle pupinky nad oblastí penisu

Dobrý den, zhruba před dvěma měsíci se mi udělaly zvlástní pupínky - jakési...

Nové pihy

Vazeny pane doktore, mam dva dotazy. 1.)posledni dobou se mi tvori po tele male...

Nové potíže po operaci nádoru slinivky

Dobrý den, v srpnu 2018 mi byl zjištěn nádor na slinivce břišní pomocí PET CT,...

Nové prášky a reakce na ně

Dobrý den už delší dobu trpím bolestmi hlavy migrenosního typu,po konsultaci...

Nově přibývající pihy

Dobrý den, mám jeden menší problém, který si nedokážu nijak logicky vysvětlit....

Nové příznaky u sclerosis multiplex

Dobry den rs uz mam 12 let,ale stale prekvapuje,je normalni ze mne zacala bolet...

Nové psychiatrické vyšetření

Hi, I have been feeling very anxious lately and having panic attacks, would...

Nové šilhání u dítěte

Dobrý den, mám syna, kterému je téměř 6 let. Nedávno začal pošilhavat. Když...

Nové těhotenství

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat před 14 dny v ranném stádiu těhotenství jsem...

Nové těhotenství a 9-měsíční miminko

Dobrý den mám 9 měsíční miminko a nyní jsem v 5tt. Miminko ale stále kojim 3x...

Nové těhotenství brzo po porodu

Dobrý den, měla bych prosbu. 9.10. jsem porodila dcerku. Po nepostupujícím...

Nově vzniklá bolest po operaci pneumothoraxu

Dobry den,pred 3 mesici jsem prodelala operaci nahleho pneumotraxu na leve plici,kousek...