Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Obava z maligního melanomu

Kožní obtíže Lukáš 9.5.2017

Dobrý večer, omlouvám se, psal jsem sem už před několika dny z důvodu obavy z maligního melanomu kůže - na stehnu mám pihu, která začala být asymetrická, růst do výšky, do šířky a často svědit. Ale dále mám další potíž.. Sleduji, že když chci odněkud vstát že židle, mám s tím problémy a už asi dva týdny mě skoro bolí kostrč (když chci vstát, mám s tím i problémy skoro vždy, když chci vstát). Paní doktorka na kožním řekla, že ta piha není nebezpečná, ale vyřízneme ji. Já mám ale tedkon strach, že by už ve mě mohly být metastázy a rakovina kosti i kůže a to by už bylo.. Jaksi v háji. Prosím o odpověď, mám celkem strach a děkuji lékaři, který si udělá čas mi odpovědět.

Odpovídá lékař:

MUDr. Daniela Králová

Specializace: Praktické lékařství pro dospělé

Dobrý den, pane Lukáši, je velmi dobře, že už jste u kožní lékařky byl. Pihu je vhodné vy...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Melanom?
Dobry den, myslite, ze se jedna o melanom? Ta tmavší...
Melanom
Dobrý den,mamince byl před třemi týdny vyoperován melanom...
Melanom?
Dobrý den, chtěl bych se zeptat zda se může jednat...
Prevence maligního melanomu
Dobrý den včera jsem si všimla na obličeji vystouplého...
Melanom
Dobrý den,měla bych dotaz ohledně manžela.V roce 2012...
Piha verzus melanom
Dobrý den, cca před 4 lety se mi udělala piha a zdá...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Obava z leukemie


Obava z leukémie


Obava z leukemie

Dobrý den, už jsem sem psal podobný dotaz. Minulý týden jsem na pravé paži...

Obava z leukémie, modřina, padání vlasů....

Dobrý den, už jsem sem psal ohledně mého problému dříve. Cca před 2 týdny...

Obava z listerie


Obava z listeriosy v těhotenství

Dobrý den, ráda bych se zeptala na listeriózu. Jsem nyní v 25 týdnu těhotenství....

Obava z listeriózy po požití otevřeného krabicového mléka

Dobrý den,jsem těhotná a byli jsme na návštěvě u příbuzných.Udelali mi tam kávu...

Obava z lymfomu

Dobrý den, ještě sem píši doplňující dotaz ohledně mého problému (viz níže)....

Obava z lymfomu

Dobrý den, již dva měsíce jsem mám za uchem zvětšenou uzlinu, je pohyblivá,...

Obava z lymfomu

Dobrý den jak jsem už jednou psal v lednu tenhle rok jsem dostal velkou chřipku...

Obava z melanomu

Dobry den, uz rok a pul chodim na kontroly se znamenkem. Ted na posledni kontrole...

Obava z mimoděložního těhotenství

Dobrý den, Trošičku se mi opozdila menstruace asi o 3 dny a udělala jsem...

Obava z mozkového aneurysmatu

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda může praktický lékař napsat doporučení...

Obava z možné nákazy infekčními žloutenkami

Dobrý den, omlouvám se, že píši již po druhé, ale přijde mi, že má otázka nebyla...

Obava z možné infekce dítěte

Dobry den. Chci se zeptat. Dnes jsem synkovi 4 mes. Strihala nehty. Pak jsem...

Obava z možného infarktu

Dobry den, mam uz asi dva mesice bolest mezi lopatkami spis k leve strane a...

Obava z možných komplikací kolonoskopie

Dobrý den, Je mi 22 let a už to bude půl roku co mě trápí časté průjmy a pichani...

Obava z nádorového onemocnění

Dobrý den, chci se zeptat, zda nevíte co by to mohlo být(viz. foto). Je mi...

Obava z nádoru

Dobrý den, píši vskutku naposledy dotaz ohledně mého problému, neboť bych...

Obava z nádoru kůže u mladistvého

Dobrý den před cca měsícem jsem si strhnul výrustek který připomínal roh. a...