Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Obava z rakoviny dělohy

Gynekologie Leona 1.7.2017

Dobrý den.Je mi 48let z duvodu vynechávání menstruace a take rakovine dělohy u matky jsem po kyretáži.Rakovina se nepotvrdila,ale podle lékaře jsou výsledky na hranici.Bylo mi doporučeno zvolit bud zavedení těliska Mirena nebo odstranění dělohy.Prosím o radu nevím jestli ,by tělísko ovlivnilo zamezení vzniku rakoviny. U matky byla rakovina léčena a přesto se znovu vrátila.Pokud bych se rozhodla pro odstranění dělohy nevím jestli z duvodu prevence nenechat odstranit i vaječníky.Prosím o radu Předem děkuji

Odpovídá lékař:

MUDr. Daniela Králová

Specializace: Praktické lékařství pro dospělé

Paní Leono, přikláněla bych se z důvodu prevence k odstranění, jak dělohy, tak vejcovodů s ...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Odpovídá lékař:

MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie, Porodnictví Pracoviště: GYNBUS s.r.o.

Vážená paní,
v 48 letech bych považovat vzhledem k anamnéze hysterectomii za nejlepší řeš...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Nádor dělohy
Dobry den.Je mi 46 let a vysetrenim na CT byla zjistena...
Abraze dělohy
Dobrý den, chci se zeptat zda je nutná celková anestezie...
Polyp dělohy
Dobrý den, chtěla bych se zeptat na problém mé matky....
Myomy dělohy
Dobrý den, 2.5. jsem byla na operaci Hysteroskopii...
Operace dělohy
dobrý den, v lednu nastupuji n odstranění dělohy s...
Myom dělohy
Dobrý večer, mám myom cca 10 cm, je mi 43let a lékař...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Obava z rakoviny

Dobrý den, Psala jsem již tento dotaz https://www.ulekare.cz/poradna-lekare/hemangiom-za-krkem-muze-e-jednat-o-malignitu-427802 Moc...

Obava z rakoviny

Dobrý den, je mi 26 let a jsem muž. Na paži se mi udělaly 3 malé červené tečky....

Obava z rakoviny

Dobrý den, posledních cca 5-6 dní pozoruji, že má stolice je na pohled taková...

Obava z rakoviny


Obava z rakoviny

Dobry den jsem prvorozena dcera,ale dedim vsechny nemoce po tatovi,astma,trombofilii,dnu,a...

Obava z rakoviny

Dobrý den, půl roku cítím bolest v levem podžebří, někdy s propagaci do zad...

Obava z rakoviny

Dobrý den, předem bych chtěl říci, že se omlouvám, že sem opět pokládám dotaz,...

Obava z rakoviny

Dobrý den, jsem paranoidní člověk, a proto když slyším o jakékoliv chorobě,...

Obava z rakoviny , zvětšené uzliny na krku, kancerofobie

Dobrý den, obracím se na Vás s jedním mým dalším problémem. Týká se toho,...

Obava z rakoviny a cukrovky

Dobrý den, poslední dobou se více pozoruji a všiml jsem si, že mám jaksi...

Obava z rakoviny děložního čípku


Obava z rakoviny děložního čípku

Dobrý den, v příloze zasílám výsledek moji cytologie.Bojím se , že mám rakovinu...

Obava z rakoviny nosohltanu

Dobry den, mam dotaz. Asi pred tremi tydny jsem onemocnel anginou, bolest v...

Obava z rakoviny plic

Dobrý den, jsem patnáctiletý kluk kouřil jsem zhruba 3 měsíce maximálně 6 cigaret...

Obava z rakoviny plic

Dobrý den, mám hrozný strach z rakoviny plic, ale je mi nepříjemné s tím chodit...

Obava z rakoviny prsu

Dobrý den. Už asi před rokem jsem si u levého podpaží nahmatala něco jako bulky...

Obava z rakoviny při kouření

Dobrý den.chci se zeptat jak dlouho trvá růst rakoviny plic, od "nuly" až po...

Obava z rakoviny slinivky

Dobrý den, posledních cca 5-6 dní pozoruji, že má stolice je na pohled taková...

Obava z rakoviny slinivky

Dobrý den, ještě k mému dotazu viz níže. Dozvěděl jsem se, že u pokročilých...

Obava z rakoviny slinivky

Dobrý den, moc děkuji za včerejší odpověď. Ještě bych se doptal k mému původnímu...