Zavřít
uLékaře
Stáhněte si mobilní aplikaci uLékaře.cz
Lékařská poradna a objednání
Nainstalovat
Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Očkování

Očkování Hana 14.12.2016

Dobrý den, mám 5m dceru, dostala 3.dávku hexavakcíny a týden na to Prevenar.Vadí, že nebyl dodržen 14ti denní interval?Hrozí nižší tvorba protilátek u Prevenaru nebo hexavakcíny?Děkuji za odpověď.

Odpovídá lékař:

MUDr. Dagmar Doležalová


Dobrý den, při nedodržení intervalu je větší zátěž na imunitní systém, neboť v době, ...

Odpovědi lékařů jsou součástí klientské zóny.
Pro zobrazení celé odpovědi se přihlaste. Registrace je zdarma.

Související dotazy

Očkování
Dobrý den, mohu se informovat k očkování. V letech...
Očkování
před dvěma dny jsem byla na první vakcíně očkování...
Očkování
Dobrý den, byli jsme včera na roční prohlídce a zároven...
Očkování
Dobrý den, Narodil se nám prcek (11dni) a stojíme...
Očkování
Dobrý den, vloni jsem se nechal naočkovat vakcínou...
Očkování
Dobry den, manzel byl ockovanv roce 1999 na VHA i B...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Očkování

Dobrý den, rozhodla jsem se nechat očkovat své děti (17 a 9 let) vakcinou proti...

Očkování

Dobry den dcera ma byt ockovana na meningokoka,je ji 4 roky a 7 mesicu,ted nam...

Očkování

Dobrý den, je mi 17 a přemýšlím, jestli jít na očkování proti rakovině děložního...

Očkování

Dobrý den. Chtěla bych se zeptat zda očkování proti klíštové encefalitidě látkou...

Očkování

Vytvoření protilátek po očkování. Plánuji se v následujícím měsíci očkovat na...

Očkování

Dobrý den, i když je mi již 27, lékař mi doporučil, že je dobré se nechat očkovat...

Očkování

Dobrý den, v listopadu jsem byla darovat krev v domnění, že jsem zdravá kromě...

Očkování

Dobrý den, jako dítě jsem neprodělal žídné dětské nemoci. Nedávno jsem se od...

Očkování

Dobrý den, ráda bych slyšela názor dalšího odborníka, zda nechat očkovat...

Očkování

Dobrý den,chtěla bych se zeptat, za jak dlouho po očkování (tetanus) mohu navštívit...

Očkování

Dobrý den, chtěla bych se zeptat ohledně očkování proti meningokokovi u dětí....

Očkování

Dobrý den, mám dotaz, dostávala jsem několik injekcí a po nich mi na místě zůstala...

Očkování

Dobrý den, moji dcerku čeká první dávka hexavakcíny na konci 3.měsíce věku,...

Očkování

Dobrý den, dnes jsem nechala svou sedmnácti měsíční dceru očkovat proti meningokoku....

Očkování

Dobrý den, lékař mi tvrdí, že ke zjištění množství protilátek po očkování proti...

Očkování

Dobrý den, prosím Vás chtěla bych se poradit, zda je vhodné očkovat syna 1.5...

Očkování

Dobrý den, ráda bych se zeptala jestli se virus, způsobující rakovinu děložního...

Očkování

Dobrý den mám rakovinu děložního čípku asi za 3 týdny jdu na konizaci..chci...

Očkování

dobrý den, I.dávka hexavakciny se provádí mezi 9-12.týdnem.Čím později,tím...

Očkování

Protilátky po očkování Priorixem: Dobrý den, můj syn, který trpí na febrilní...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Názor

Dobrý den, jsem léčena na invazivní duktální tumor prsu. Ráda bych...

Mám zasklby svalov rôzne po celom tele.

Dobrý deň pán Doktor, chcem sa spýtať. Mám zasklby svalov rôzne po celom tele....

Pocit na zvracení a pachuť v ústech

Dobrý den, již týden mám neustálou pachuť v ústech 24 hodin denně, nelze popsat...

Názor

Dobrý den, jsem léčena na invazivní duktální tumor prsu. Ráda bych Vás...

Hirsuites papillaris genitalis

Dobrý den je mi dvanáct let a už poslední měsíc pozoruji že mi pod žaludem vyrostli...

Nadměrná tvorba hlenu

Dobrý den, mám zvýšenou sekreci rosolovitého sputa(hlenu)našedlé barvy zejména...

Genitální bradavice


Názor

Dobrý den před měsícem jsem upadla na lyžích,diagnoza natržený zadní křížový...

Náznak skoliózy

Dobrý den, mohla bych poprosit o přeložení nálezu na RTG. Náznak pravostr....

Záblesky očí

Dobrý den, chtěla bych vás poprosit o radu s aktuálním problémem. Protože je...

Mám pocit něčeho na levé straně krku

Dobrý den, již asi 2 měsíce mám pocit něčeho na levé straně krku (vlas, cizí...

Mám pocit nafouknutí srdce

Dobrý den, chtěl bych se zeptat poslední dobou mě trapný tento problém mám pocit...

Bílé záblesky při pohybu hlavy

Dobrý den, obracím se na Vás s tímto dotazem: Při pohybu hlavou (oči zavřené...

Přetrvávající bolesti po operaci slepého střeva

Dobrý den. Mám problémy s bolestí břicha, na pravé i levé straně v oblasti kyčlí....

Svědění v nose, kýchání, rýma

Dobrý den, včera v noci mne vzbudilo šimrání v nose a kýchání. Začalo to z...

Tuhnutí svalstva

Dobrý den, Chtěla bych se zeptat již 4 roky mě trápí tuhnutí svalstva hlavně...

Genitální herpes ?

Dobrý den je to herpes?

Přetrvávající teploty při užívání antibiotik

Dobrý den, zhruba před více jak čtrnácti dny jsem dostal suchý kašel cca pět...

Mám neobvykle nafouklé břicho

Dobrý den, před časem si mamka všimla, že mám neobvykle nafouklé břicho. Myslela...

Růst ohryzku

Je mi 13let a občas se mi stahuje málo krk. Cítím jak mi trošku roste ohryzek....

Reklama
Takovou péči si zasloužíte!
* registrací neměníte svého lékaře.