Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Očkování proti chřipce

Očkování Jana 1.10.2013

Dobrý den,

ráda bych se zeptala, zda se mohu nechat očkovat proti chřipce i v případě, že mám v současné době trochu rýmu a bolest v krku, nicméně teplotu nemám, takže se jedná nejspíše o pouhé nachlazení? Nemůže tento fakt očkování znehodnotit či mně nějak zdravotně uškodit? Děkuji za odpověď.

Odpovídá lékař:

MUDr. Jana Moravcová


Jano, vzhledem k tomu, že se může jednat o rozvíjející se virózu, doporučila bych vám s oč...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Očkování proti chřipce
Dobry den potrebuji se zeptat kdy po chripce se muzu...
Očkování proti chřipce
Dne 22.10.2008 jsem byl očkován proti chřipce. Nevím...
Očkování proti chřipce u dětí
dobrý den, je vhodné očkovat malé děti proti chřipce?...
Očkování proti chřipce
Po očkování proti chřipce v říjnu 2007 mám stále rýmu...
Očkování proti chřipce
dobrý den, léčím se na tlak a chtěla bych očkovat proti...
Očkování proti chřipce před otěhotněním
Dobrý den, jak dlouho je vhodné po provedeném očkování...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Očkování proti HPV

Dobrý den, rozhodla jsem se pro očkování Gardasilem 9. Hned na začátku února...

Očkování proti HPV

Chtěla bych se zeptat pokud půjdu na očkování proti rakovině děložního čipku,můžu...

Očkování proti HPV

Dobrý den, ve 33 letech mi byla diagnostikována CIN 2, docházela jsem co...

Očkování proti HPV - možné komplikace

Dobrý den, mám na Vás pár otázek: 1) Může být účinnost vakcíny proti HPV ovlivněna...

Očkování proti hpv a kožní lupus ?

Dobrý den, mám diagnosikovaný kožní lupus, lékař mi ale nepředepsal žádné léky...

Očkování proti hpv a užívání přípravku Indonal

Dobrý den, prosím o informaci, zda je možné užívat přípravek Indonal (či podobné...

Očkování proti HPV ve 24 letech

Dobrý den, chtěla jsem Vás poprosit o vysvětlení, jakým mechanismem virus...

Očkování proti HPV viru

Dobrý den, je mi 27 let a pred rokem jsem podstoupila konizaci delozniho čípku..zatim...

Očkování proti HPV viru

Dobrý den, můj přitel má diagnostikovaná condylomata. Ovšem pouze od dermatoložky,...

Očkování proti chřipce

Po očkování proti chřipce v říjnu 2007 mám stále rýmu a "zvonivý hlas". Před...

Očkování proti chřipce

Dobrý den, ráda bych se nechala naočkovat proti chřipce, na mého obvodního lékaře...

Očkování proti chřipce

dobrý den, léčím se na tlak a chtěla bych očkovat proti chřipce, mám na toto...

Očkování proti chřipce

Dobrý den, prosila bych poradit zda se mám nechat očkovat proti chřipce. Ještě...

Očkování proti chřipce

Dobrý den, nechala jsem své dcery očkovat v říjnu proti chřipce. Do té doby...

Očkování proti chřipce

Dobry den potrebuji se zeptat kdy po chripce se muzu nechat ockovat proti chripce...

Očkování proti chřipce

Trpím již 6 let autoimunitním onemocněním - idiopatickou UC s častými exacerbacemi....

Očkování proti chřipce

Ráda bych se objednala na očkování proti chřipce.

Očkování proti chřipce

Dobrý den pane doktore, mám pozitivní ANA ++, Anti- CCP 6,1, alergik, dále podezření...

Očkování proti chřipce

Dne 22.10.2008 jsem byl očkován proti chřipce. Nevím však, jak dlouhou má toto...

Očkování proti chřipce

Dobrý den, mám astma a chtějí mě očkovat proti chřipce. Je to dobrý nápad? Nemám...