Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Podezření na genitální bradavice

Gynekologie nikola 30.8.2012

Dobrý den, Na klitorisu jsem si tak před třemi týdni našla dva pupínky (byly malinké, uvnitř tvrdý a vypadaly jako beďary), nechala jsem to být, protože jsem myslela, že to nic není. Ale tedka se mi to zvětšilo a vytvořil se mi tam ještš další dva. A dohromady to tvoří takový "květ ". Je to tělové barvy. . Doufám, že to nejsou genitální bradavice, protože k dokrotovi se jít stydím. A pohlavní styk už jsem měla.

Odpovídá lékař:

MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie, Porodnictví Pracoviště: GYNBUS s.r.o.

Podle vašeho popisu se skutečně bude jednat o kondylomata, návštěva lékaře bude nutná, nem...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Genitální bradavice?
Dobrý den, partnerka přišla s tím, že má genitální...
Genitální bradavice?
Dobrý den chtěl bych se zeptat jestli se jedná o genitální...
Genitální bradavice
Dobrý den před týdnem jsem si našla v pochvě takové...
Genitální bradavice
Dobrý den, byl jsem na vypálení bradavic (genitálních)...
Genitální bradavice
Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli se jedná o genitální...
Genitální bradavice
Dobry den je me 33 let a pred casem se me udelaly kolem...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Podezření na cukrovku?

Dobrý den. Je mi 20 let a asi 3 týdny jsem velmi slabá,dělá mi problém spát....

Podezření na cystu

Dobrý den, mám podezření na cystu. Poslední menstruaci jsem dostala o 3 týdny...

Podezření na dislokaci čelistního kloubu

Dobrý den, obracím se s prosbou o radu, jak postupovat při podezření na dislokaci...

Podezření na domácí násilí

Dobrý den, před lety jsem chodila na rehabilitační kliniku, kde působil jeden...

Podezření na endometriozu

Dobrý den, prosím Vás o zhodnocení potíží. Je mi 34 let a již přes půl roku...

Podezření na endometriózu

Dobrý den p.doktore,je mi 26 let a jsem rok po porodu druhého dítěte. Neustále...

Podezření na flebotrombozu po dlouhém letu

Dobrý den, v úterý jsem absolvoval 3 lety Amsterdam-Lisabon-Miami-Mexico city....

Podezření na gastroesofageální reflux

Dobrý den, poslední dobou se mi vracejí sousta potravy zpět do krku, jakoby...

Podezření na gastroesofageální reflux

Dobrý den, před cca rokem a půl mě trápil reflux. Po třech měsících, kdy...

Podezření na genitální bradavice

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda se jedná o genitální bradavice. Svědí,...

Podezření na genitální herpes

Dobrý den. Před lety jsem prodělal genitální herpes a přeléčil jsem ho tehdy...

Podezření na glomeluronefritidu - škodí Ospen antib.?

Děkuji za předch.odpověd kt.zněla: Dcera 7 let má již roky mikroskopickou hematurii,...

Podezření na graviditas extrauterina

Dobrý den. Prosím, je možné, aby při klasickém těhotenství probíhalo současně...

Podezření na hemangiom ve tváři

Dobrý den, dcerce, které je dva a třičtvrtě roku se na tváři cca před dvěma...

Podezření na hemeroid

Dobrý den, včera jsem večer zpozorovala, že mě pobolívá v okolí konečníku,...

Podezření na hemoroidy

Dobrý den, Je mi 22 let, jsem aktivní cyklista. V posledních cca třech měsících...

Podezření na herpes genitalis

Dobrý den, je to již zhruba týden co mě v oblasti pod žaludem pobolívá část...

Podezření na herpes v ústech

Dobrý den, jazykem jsem si na horním patře nahmatala drobnou jizvičku, která...

Podezření na HIV

Dobrý den, můj dotaz se týká toho ze se mi přibližně pred měsícem vytvořil bily...

Podezření na HPV

Dobrý den paní Dogoši! Potřeboval bych poradit ohledně podezření nákazy virem...