Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Pokud by se jednalo o nádor, byl by vidět na sonu?

Trávení Kateřina 19.6.2017

Dobrý den,
ráda bych znala váš názor. Ve středu vecer mě mamka odvezla na pohotovost, protože mě bolel dost silně žaludek. Tato bolest se objevila již v pátek, ale to mi zabral lék Rennie (tentokrát už nezabral). Na dětské pohotovosti mi byla nalezena krev a bílkovina v moči, ale měla jsem v te době zanícenou vlasovou Cibulku na pysku. Při pohmatáváni břicha mi doktorka nahmatala nejaky útvar ve střevech dole, napravo u pupíku a na pohmat to bylo bolestivé. Na stolici jsem ten den byla asi 3x, protože jsem měla nutkání furt chodit, ale stolice byla sice měkčí, ale stále držela tvar. Na chirurgii jsem byla poslána na sono břicha. Tam mi byli nalezeny žlučové kameny (v rodině je nikdo nemá). Na lékařské zprávě mám také napsáno, že mam uzliny cca 6mm tam, jak mi to nahmatali. Na žaludek mi byl předepsaný lék Controloc, s tím že ve zprávě mam napsáno, že se asi jedná o gastris accuta. Žaludek se lepší a jsem již objednána na gastroenterologii. Dnes v sobotu jsem na své stolici pod vodou viděla něco červeného, ale na toaletním papíru nic. Mám strach, že se jedna o něco vážného a že to spolu vše souvisí. Pokud by se jednalo o nádor, byl by videt na sonu? Děkuji za odpověď.

avatar-placeholder
Odpovídá lékař:


Dobrý den, sama uvádíte, že dieta a nasazená léčba Vám zabírá, nemyslím si, že by jste m...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Je na sonu vidět nádor slinivky?
Dobrý den, minulý dotaz mi nebyla zodpovězena jedna...
Nádor dutin
Dobrý den byl jsem na rtg dutin a mám zastrenou levou...
Nemohlo by se jednat o nádor?
Dobrý den, nedávno jsem si všiml, že se mi na prstě...
Nádor
Dobrý den, mám dotaz ohledně zdraví mé matky. Byl jí...
Nádor v oblasti močového měchýře
Dobrý den, dnes mi byl diagnostikovan nádor v močovém...
Nádor C páteře
Dobrý den, chci se zeptat moji mamce našli nezhoubny...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Pokročilá spondylóza L páteře

Prosím o radu. Praktický lékař na základě rtg mi diagnostikoval pokročilejší...

Pokročilé degenerativní změny C-páteře

Dobrý den. Mám potíže s krční páteří.Bolesti na pravé straně ramena, krku a...

Pokročilé nádorové onemocnění

Dobrý den, moje mamka má rakovinu vaječníků, měla také zasaženou pobřišnici,...

Pokročilé nádorové onemocnění

Dobrý den, prosím o druhý názor ohledně onkologické léčby mé manželky. Před...

Pokročilé plicní chlamydie

Asi před 3 lety mi můj obvodní lékař zjistil v rozboru krve plicní chlamydie...

Pokročilejší artrotické projevy

Prosím o vysvětlení RTG krční páteře závěr pokročilejší artrotické projevy...

Pokroucené žíly na spáncích

Dobrý den, mám na spáncích zvlněné a pokroucené žíly, které vypadají podobně...

Pokrývka hlavy

Dobrý den, když je venku teplo, ale fouká vítr, doporučujete chránit menším...

Pokřivení lopatek a ramenou.

Dobrý den, mám k vám otázku : Jakou léčbu potřebuji podstoupit při pokřivení...

Pokud budu s holkou a nebo s prostitutkou, jak velká je šance procentuálně, abych se setkal s genitálníma bradavicema?

dobré ráno!, prosím, pro mojí prevenci ..pokud budu s holkou a nebo s prostitutkou,...

Pokud je rozdíl větší než 20, může jít o onemocnění periferních cév.

Dobry den,lečim se se sinusovou tachykardii+caste extrasystoly i v salvach....

Pokud musím tlačit, když jdu na velkou, krvácím

Dobrý den, je mi 38 let. Čtvrtým rokem mám tělísko Mirena. Bez problémů. Posledních...

Pokud neberu antikoncepci,nemam menstruaci

před tremi lety mi byla zjistena hypertenze stitne zlazy,v lednu jsem vysadila...

Pokud se dotknu pochvy na dně/spodní straně po celé délce, cítím stolici v konečníku a dotek velmi intenzivně bolí


Pokus 2 pro nedostacujici odpoved

Dobry den po porodu 16.6.2010 a po sestinedeli jsem zjistila ze mi je manzel...

Pokus o dítě v době šestinedělí

Dobrý den chci se optat s přítelem jsme přišli před týdnem o dítě narodilo se...

Pokus o miminko

Dobrý den, mám prosbu, moje skoro snacha je už starší (37) let. Se synem se...

Pokus o otěhotnění a borelióza

Dobrý den, pokoušíme se s manželem o dítě, těhotná zatím nejsem. Manželovi teď...

Pokus o pohodlné nošení respirátoru

Dobrý den, ráda bych se poradila, jestli je nějaký fígl na zvětšení gumiček...

Pokus o sebevraždu?

Dobrý den, mám na vás dotaz. Moje spolubydlící se již několik týdnů chová...