Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Pravděpodobnost otěhotnění

Gynekologie Tyna 11.4.2017

Dobrý den. Mám takový dotaz. Je mi 21 let před 3 měsíci jsem vysadila hormonální antikoncepci. A planujeme s přítelem miminko. A chtěla jsem se zeptat zda je možné že nemohu otěhotnět tím že mám od 17 let revma. Artritidu. Nebo zda to je tim že jsem užívala od 15let antikoncepci. Děkuji za odpověď.

avatar-placeholder
Odpovídá lékař:

Dobrý den Týno, 3 měsíce je velmi krátká doba na to, abyste se trápila tím, že jste ještě...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Je tu velká pravděpodobnost otěhotnění?
Dobrý den, při braní nového platíčka antikoncepce...
Pravděpodobnost otěhotnění
Dobrý den, 5.5. (4 dny před očekávanou menstruací)...
Pravděpodobnost otěhotnění
Dobrý den, chtěla bych se zeptat ohledně těhotenství....
Pravděpodobnost otěhotnění
Dobrý den, chci se zeptat čistě informativně, jak je...
Pravděpodobnost otěhotnění
Dobry den, chtela bych se zeptat. 6.10 jsem spala se...
Pravděpodobnost otěhotnění
Dobrý den Rád bych se zeptal, jaké jsou rizika. S...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Pravděpodobnost nákazy koronavirem

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jak velká je pravděpodobnost nákazy koronavirem...

Pravdepodobnost nakazy pohlavni chorobou

Se svou pritelkyni mame 8 mesicu, velmi aktivni, sexualne nechraneny vztah,...

Pravděpodobnost nákazy virem HIV

Dobrý den, před týdnem jsem měl nechráněný pohlavní styk se svým přítelem....

Pravděpodobnost nákazy virem HIV píchnutím špendlíkem

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na nákazu virem HIV. Před dvěma dny jsme s...

Pravděpodobnost nakažení

Dobrý den, jaká je v tomto období pravděpodobnost nakažení(chřipkou nebo nějakou...

Pravděpodobnost narození snědého dítěte

Dobrý den, s manželem,který je napůl romského původu(ze strany matky)se pokoušíme...

Pravděpodobnost onemocnění karcinomem.

Dobrý den, mám prosím dotaz. Je mi 48 let a již před rokem přestala menstruace....

Pravděpodobnost operace páteře

Dobrý den, byla jsem na magnetické rezonanci kvůli vyloučení tumoru (lymfatické...

Pravděpodobnost otěhotnění

Dobrý den jsem zoufalá nevím co a mám dělat a moc prosím o radu ,v sobotu zhruba...

Pravděpodobnost otěhotnění

Dobrý den, chtěla bych se zeptat ohledně těhotenství. Před nedávnem (25.3.)...

Pravděpodobnost otěhotnění

Zdravim. Chci se pouze informovat, zda mohla ma byvala pritelkyne se mnou...

Pravděpodobnost otěhotnění

Dobry den, chtela bych se zeptat. 6.10 jsem spala se svym přítelem poprvé.pak...

Pravděpodobnost otěhotnění

Zdravím,chci se zeptat zda se dá otěhotnět čtvrtý den po ovu.podle plodného...

Pravděpodobnost otěhotnění

Dobrý den, je mi 16 a s přítelem jsem mela 3.4 nechráněný styk přítel ejakuloval...

Pravděpodobnost otěhotnění

Dobrý den s přítelkyni jsme se mazlily a neměli pohlavní styk jen orálně jsme...

Pravděpodobnost otěhotnění

ahoj chci se zeptat jsme s přítelem už 16 let a nikdy jsem nebrala antikoncepci...

Pravděpodobnost otěhotnění

Dobrý den, Chtěla bych se zeptat zda jde opravdu otehotnet i při menstruaci..je...

Pravděpodobnost otěhotnění

Dobry den, meli jsme s pritelkyni chraneny pohlavni styk. A doslo k nehode....

Pravdepodobnost otehotneni

Dobry den, chtela bych se zeptat, jake je pravdepodobnost otehotneni,kdyz jsem...

Pravděpodobnost otěhotnění

Dobrý den, před týdnem jsem měla svůj první sex a poté následovaly další dva....