Zavřít
uLékaře
Stáhněte si mobilní aplikaci uLékaře.cz
Lékařská poradna a objednání
Nainstalovat
Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Rizikový pohlavní styk

Infekce Kamil 28.11.2016

Dobrý den,

před 4,5 měsíci jsem rizikový styk. Od té doby màm zdravotní komlikace. Ve třetím týdnu vyrážka pod břichem, červené pupínky (asi 20ks), svědění varlat. Na to jsem dostal Advantan a Zinerit.
Pàtý týden teplota 37,6, dva dny a k tomu bolest hlavy, mravenčení nohou, brnění končetin, asi čtyřkát bolestvý puchýřek na předloktí. Bolest při polykání, oteklé mandle. Bolest v pravém třísle, občas i v lévem, palení ve slabinàch (hlavně ruce), tyto komlikace odezněly a přidaly se další v 8 týdnu až dosud. Pálení a občasná bolest v podpaží, více v pravém. 9-10 týden bolest ve tříslech, opět více v pravém podpaží. Bolest ve tříslech mám i dnes. Uzlina za uchem a na krku asi 4 poslední týdny (možnà déle) kolem 5mm, ale jen na pravé straně. Na sonu 19.12 mi zjistili, že mám 5mm zvětšenou uzlinu i v pravém třísle. Občas mi vystřelí bolest pod břichem. Měl jsem i pálení ve tříslech a dostal jsem imazol.
Z výtěrů zjištěna ureaplazmata, dostal jsem antibiotika, dobrány před 10 dny.

Krevní rozbor u praktického lékaře zjistil zvýšené jaterní výsledky. Doktorka nic neřekla. Žadný žánět nezjišten.

Na krevních testech jsem byl, syfilis (v 5 týdnu jeden z testů na syfilis pozitivní, opětovně nepotvrzen) a HIV negativní 5 týden a 14 týden, ale rád bych věděl, co màm teď vyžadovat za vyšetření, případně radu o co by se mohlo jednat.
Spousty z toho může být ze strachu z pohlavní choroby, která se stupňuje kvůli tomu, že mà manželka 8 týdnu suchý kašel a dcera (2 roky) měla 38 horečku 4 dny a od té doby mà 14 dní zvětšené uzliny na krku, vzadu na hlavě a krku. Bojím se, že jsem něco přitáhl domu a nějak jsem je nakazil, manželku pochopitelně vím jak.

Děkuji moc za pomoc

MUDr. Jana Fischerová
Odpovídá lékař:

MUDr. Jana Fischerová

Specializace: Praktické lékařství pro dospělé Pracoviště: Revmatologická ambulance na Průtahu, Děčín

Dobrý den Kamile, asi základem je udělat základní vyšetření jako krevní obraz s diferenciálem a zánětlivé parametry. Ale myslím si, že tyto odběry už máte udělané. HIV byl negativní i po 3 měsících, takže už by se nemělo jednat o imunologické ( falešně negativní) okno. Testy je možné opět s odstupem zopakovat. Ale myslím si, že určitý podíl na vašich potížích má i černé svědomí.
Manželku je vhodné odeslat k praktickému, aby jí odebral protilátky na černý kašel. U dcery se zatím potíže jeví jako klasická viroza. Dle mého názoru se jedná spíše o souhru náhod. Ale příště by se Vám podobný zážitek už nemusel vyplatit, počet HIV pozitivních stoupá a řada lidí o své chorobě ani neví.
S pozdravem Fischerová Jana.

Související dotazy

Rizikový pohlavní styk
Dobrý den zhruba pred 16 měsíci jsem měl rizikový styk,...
Pohlavní styk
zjisti gynekolog kdy jsemměla pohlavní styk??
Rizikový pohlavní styk
Dobrý den, v pátek jsem měl rizikový pohlavní styk...
Rizikový pohlavní styk
Dobrý den, před 10 dny jsem měla nechráněný pohlavní...
Pohlavní styk
Co to znamená, že se kluk do holky udělal? Znamená...
Nechráněný pohlavní styk
Dobry den.Dneska jsme měli s partnerem nechraneny pohlavní...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Rizikove tehotenstvo

Dobry den, chcela by som sa opytat ci ma moze hematolog vypisat na rizikove...

Rizikovost léku Tubanis

Dobrý den, je mi 47 let, byla mi zjištěna poměrně rozsáhlá endometrióza, před...

Rizikovost operace karp.tunelu


Rizikový kontakt

Dobrý den, před 2-3 týdny jsem měla styk s jedním rizkovým mužem, bojím se,...

Rizikový kontakt zdravotníka s HCV pozitivní osobou

Dobrý den, pracuji jako zdravotník v nemocnici a před asi třemi týdny jsem se...

Rizikový orální styk

Dobrý den, před 22 dni jsem měl rizikový orální sex, zhruba týden po něm se...

Rizikový pohlavní styk

Dobrý den, v pátek jsem měl rizikový pohlavní styk chráněný pr kterém mi sjel...

Rizikový pohlavní styk

Dobrý den, před 10 dny jsem měla nechráněný pohlavní styk. K ejakulaci došlo...

Rizikový pohlavní styk

Dobrý den 5 a půl týdne po orálním styku s rizikovou osobou mi vyšli testy...

Rizikový pohlavní styk

Dobrý den, minuly týden jsem měl orální sex s mužem (ajakujace do mých úst...

Rizikový pohlavní styk

Dobrý den zhruba pred 16 měsíci jsem měl rizikový styk, na testech na pohlavní...

Rizikový pohlavní styk a chřipkovité onemocnění

Mel jsem rizikovy styk 1.cervna a asi od 8.cervna trpim na neco mezi chripkou,...

Rizikový sex

Dobrý den, rád bych se zeptal, jaké nemoci mi případně hrozí při přijímaném...

Rizikovy sex

Dobry den mam velky strach pred hruba 7 mesici jsem mnel nechraneni pohlavni...

Rizikovy sex

Dobrý den. Rad bych se zeptal na jeden věc. Před dvěma dny jsem byl na privatu...

Rizikový sex

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, i když to možná bude znít absurdně. S přítelem...

Rizikový sex v Thajsku

Vazeny pane doktore ci doktorko, Obracím se na Vas s prosbou o radu. Pred kratkym...

Rizikový sex, kondylomata -je to projev HIV?

Dobrý den, před měsícem a dvěma a před týdnem jsmem mel rizikové chování ,oralni...

Rizikový sex, testy

Dobrý den, den před tím co jsem napsal tento dotaz, jsem měl nechráněný orální...

Rizikový sexuální styk

Dobry den pane doktore, mel bych dotaz ohledne nemoci Syfilis. Pred 53 dny jsem...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Prednison, způsob užívání a kombinace s antihistaminikem

Dobrý den, pane doktore, odpovídal jste na můj dotaz ohledně Prednisonu a způsobu...

Napadení

Dobry den ,uz nevim jak dal .Poprve jsem se na to vykasůaů byl jsem sama modrinaa...

Průjem

Dobrý den, praktik mi předepsal na přetrvávající průjem Xorimax 500. Vedlejší...

Bolesti podbřišku a genitálu, otok

Dobrý den, skoro již měsíc cítím,že mne bolí a pnou stydké pysky,které jsou...

Úzkostně depresivní porucha a nové projevy


Bulka na šourku

Dobrý den, na šourku se mi vytvořil útvar(viz foto) který se trošku zvětšil...

AV blok I. stupně na EKG

Dobrý den, prosím o zhodnocení nálezu EKG. Pracuji v jednom z bezpečnostních...

Pocení

Dobrý den, mám problém s pocením hlavy spíše vlasů. Namáhavý sport nedělám...

Akné

Dobrý den, už 2 roky mám velmi rozšířené akné po celém obličeji. Žádné mastičky...

Očkování na tetanus

Nejsem řadu let očkovaná proti tetanu, že mi nic nehrozí? Holky z práce chodí...

Zánět povrchové žíly

Dobrý den, mám prodělanou trombozu v lytku v povrchové zile. Píchala jsem si...

Vyrážka na kůži

Dobry den dnes jsem si na levem boku objevil nejakou vyrazkou, ktera svedi....

Úraz penisu

Dobrý den stala jsemy taková nehoda spadnul jsem na penis a začal mě bolet a...

Bolest zápestí


Výrůstek u konečníku


Salmonela při kojení

Dobrý den,chtěla jsem se zeptat,jestli se u mě prokáže salmonela jestli musím...

Záchvat bezvědomí u kojence

Dobrý den, moc prosím o osvětlení situace, co nás se synem potkala. Syn (...

Vdechnutí jídla

Dobrý den, asi před 2-3 týdny jsem vdechla jídlo a mám pocit, že se mi ho nepodařilo...

Koží změny

Dobrý den, z nenadání se mi na boku utvořilo kulaté, trochu vystouplé "znaménko"....

Nárok na invalidní důchod

Dobrý den, již 10 let se léčím s Autoimunitním polyglandulárním syndromem typu...

Reklama
Takovou péči si zasloužíte!
* registrací neměníte svého lékaře.