Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Softine

Gynekologie David 19.8.2013

Již jsem Vám psal a nyní poslední dotaz. Partnerce krvácení neustávalo, ba naopak. Po telefonické domluvě s doktorkou (navštíví ji v pondělí) vynechá týden užívání a příští sobotu (už budeme na dovolené) opět začne. Bude v průběhu týdne kdy vynechá stále chráněna? Až si v sobotu vezme prášek již druhý den je 100% chráněna? Děkuji Vám mnohokrát a přeji hezký den.

Odpovídá lékař:

MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie, Porodnictví Pracoviště: GYNBUS s.r.o.

V týdnu bez užívání nelze 100 procentní ochranu zaručit, po opětovném nasazení antikoncepc...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Přechod z Triquilaru na Softine
Dobrý den, chci se zeptat jestli jsem začala užívat...
Prášky Softine
Dobrý den, měl bych na Vás jeden dotaz. Přítelkyně...
Prášky Softine
Děkuji za předešlou odpověd o užívání antikoncepce...
Atikoncepce Softine 0,03 mg/3 mg
Dobrý den. Chtěla bych se zeptat, beru antikoncepci...
Ant. Softine - problémy
Dobry deň, chcela by som sa spytať, začala som brať...
Penbene a Antikoncepce
Dobrý den zajímalo by mě jestli antibiotika Penbene...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Sociální fobie nebo jiné?

Dobrý den,začnu stručně od začátku,kdy si myslím,že by to mohlo souviset s mými...

Sociální fobie, ID

Dobrý den, trpím sociální fobií 7let a chci se zeptat co mám dělat když to nepůjde...

Sociální fobie, nežádoucí účinky léku

Dobrý den pane doktore, rád bych se zeptal na léky na soc. fobii? Už asi půl...

Sociální fobie, změny nálad

Dobrý den, trpím sociální fobií, úzkostí, špatnou náladou. Navštívil jsem psychiatra...

Sociální fóbie?

Dobrý den, mám jeden velký problém: Nedokážu se bavit s lidmi a ne jenom s cizími...

Socialni pracovnice s RS

Dobry den, chtel bych se zeptat, muze clovek s RS pracovat jako pecovatel v...

Sociální útlak

Vazeny pane doktore, ci doktorko, v podstate nepotrebuji radu, jen se vypsat...

Sociální úzkost a deprese

Dobrý den. Již několik měsíců mě trápí sociální úzkost, neschopnost se soustředit,...

Sociofobie

Dobrý den, už 4 roky mám problémy s nevolností, zrychlení tepu a pocení, které...

Soda proti akné - bílé fleky na obličeji

Dobrý den, na internetu jsem četl, že proti akné pomáhá natřít obličej sodou,...

Softinelle a Zinnat

Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Beru antikoncepci Softinelle - momentálně...

Sója

Dobrý den, může mít častá konzumace sóji negativní vliv na imunitu?

Sojový isoflavon

Dobrý den, mně je 26 a chtěla bych se zeptat, jestli doplňky strav jako sojové...

Solária a opalování

Dobrý den, jsem typ zelené oči, hnědé vlasy, světlá pokožka, když se opaluji,...

Solárium

Dobrý den, beru antikoncepci Cilest a chci začít chodit do solária. Tak se chci...

Solarium

Dobrý den, dlhodobo užívam lieky Diazepam a Hydroxyzín, môžem chodiť do solária?...

Solárium

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat (jistě za hodně širokou populaci), jak odborníci...

Solárium a kojení

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jestli můzu chodit do solárka, když kojím,...

Solárium a krevní tlak

Dobrý den, paní doktorko, byl mi opakovaně naměřen vysoký krevní tlak, chtěla...

Solárium a léky

prosím mám dotaz.. můžu jítdo solária jen tak na 10 minut když užívám léky Isame300,medoram...