Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Správný průběh erekce a následné přetažení přes žalud

Urologie Robert 29.11.2012

Dobrý den, chtěl bych se zeptat ohledně správného fungování erekce. Ten žalud se má při erekci jakože se samovolně obnažit? Při správné funkci erekce společně se správnou funkcí uzdičky a předkožky se má předkožka přes žalud přetáhnout sama, bez mého přičinění (tím mám na mysli bez jakéhokoli mého zásahu rukou, že bych si ho při erekci sám přetáhl)?
Já teď nedávno řešil problém s krátkou uzdičkou. Byl sem na frenuloplastice, tak si nejsem ještě jistý ohledně pár otázek a vůbec úspěšnosti zákroku. Když u mě nastane erekce, tak je žalud ještě z části pokryt onou předkožkou, neobnaží se prostě. A když si chci přetáhnout kůži přes žalud, aby byl vidět, tak jedině ručně. V „klidovém“ stavu to jde hladce, ostatně i před zákrokem to šlo. Ale při erekci už je to horší. Před podstoupením zákroku se předkožka často vracela do původní pozice, nebo když sem si ji přetáhl na silu, tak docházelo k zaškrcení a zaseknutí za žaludem a bylo to spojené s bolestí. Nyní po zákroku to přetáhnu, jak sem již říkal, jedině ručně, avšak jak kdyby se mi ten žalud zaškrtil těsně za jeho hranou a za ním se vytvořil nepěkný prstenec návalu kůže, přitom si myslím, že to má být při správné funkci rovné/hladké, ten povrch penisu. A přitom všem mám pocit, že by mi to vadilo při sexuálním styku, že by kůžička „jezdila“ a vrátila se do původní pozice a to pak nevím, zda –li by se žalud pak dokázal znovu obnažit, což je určitě nežádoucí při sexu. Přitom zdravý sex se má provádět s obnaženým žaludem , ne? Myslíte si, že byla frenuloplastika provedena špatně, nebo tato operace nevyřešil pouze můj další problém? (že sem měl dřív krátkou uzdičku a nyní mám další nevyřešený problém a to zúženou předkožku?) Jde o fimozu nebo prafimozu? Obřízkou to chci řešit, až když nebude zbytí. Slyšel sem o nějakých mastí, doufám, že by případně pomohli. Jak byste stanovil můj problém? Ještě musím podotknout, že sem nikdy neměl žádné pálení předkožky nebo trhliny. Trhliny a drobné ranky se mi vlastně párkrát objevily (neobjevovaly se pravidelně), jen když sem až příliš masturboval, jinak ne. Třeba sem masturboval několikrát denně a téměř každý den. Řekněte mi prosím Vás, co mi je. Děkuji Vám za rady a odpovědi.

avatar-placeholder
Odpovídá lékař:

Dobrý den, Roberte.
N úvod Vás musím především uklidnit, obavy z neúspešného zákroku mí...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Přetažení předkožky
Dobrý den, je mi 15 let a když mám penis v erekci tak...
Nemožnost přetažení předkožky
dobry den chci se zeptat když nemam erekci tak mi jde...
Bolest při přetažení předkožky při erekci
Dobrý den je mi 15 let a když se mi stopoří penis nemůžu...
Porucha erekce
Dobrý den, je mi 44 let, můj problém je slabá erekce,...
Erekce
Chtěl bych se na něco zeptat co mě trápí několik měsíců....
Erekce
27.4.2016 operace mozku.nádoru, nezhoubne, kontrola...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Správné užívání vitamínů

Dobrý den, mám dotaz ohledně správného užívání vitamínů. Pravidelně užívám...

Správné vstřebání pilulky nebo ochrana

Dobrý den pane doktore, mám pořád nějaké problémy. Mám hodně často "stresový...

SPRÁVNÉ VYŠETŘENÍ RAMENE

Dobrý den.Mám již dlouhé měsíce problém s ramenem.Zranil jsem to přímo při cvičení...

Správnost těhotenského testu

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda těhotenský test ukazuje správně i v 10...

Správnost užívání léků

Dobrý den,pane doktore mám vysoký cholesterol 8 i když se snažím držet dietu...

Spravny cas na tehotenstvo

Dobry den,chcela by som sa spytat v akom veku je najlepsie otehotniet.Vela zien...

Správný jídelníček

Prosím o radu. Nejsem anorektik, ale poslední týden jsem uklouzla do stavu,...

Správný pohled na situaci?

Dobrý den paní doktorko . Ani nevíte , jak jsem rád , že jsem vás na této poradně...

Správný postup při léčbě pohlavní nemoci?

Prosím o radu. Manžel má 4 měsíce milenku. Netrpím na gynekologické výtoky ani...

Správný postup?

Dobrý den. 1.Vyšel mi pozitivní tripple test,což jsem zjistila až jsem studovala...

Správný psychiatr

Dobrý den Chtela bych se zeptat jestli je zde nějaký odborník na ADHD dětský...

Správný skus

Dobrý den, Můžu si sám zjistit, jestli mám správný skus? Nebo to zjistím pouze...

Správný srdeční tep v těhotenství

Dobrý den,během dne si naměřím tep 93,jsem v 19+4 těhotenství,je to v pořádku?...

Správný tep

Dobrý den,jsem těhotná 18+3 a u doktora mi naměřily vyšší tlak,ted si ho chci...

Správný termín triple testu?

Dobrý den, dne 28/07/2014 jsem byla na odběru krve na triple test. Poslední...

Správný vývoj

Dobrý den chtěl jsem se zeptat je mi 25 a prijde mi že mě snad puberta potkala...

Správný vývoj

Dobrý den. Moje 8.měsíční dcera se stále nepřetáčí,neleze a v poloze na bříšku...

Správný vývoj dítěte

Dobrý den, nejsem si jistá zda máme vyhledat RHB péči, když můj syn 9,5 měsíce(korigovaný...

Spray do nosa

Dobrý den, mozem kombinovat nosový spray Allerhin s vincentkou.Trpím chronickou...

Sprej ATB a Lichořeřišnice

Dobrý den, mohu k antibiotickému spreji Bioparox užívat alkoholový(43%) roztok...