Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Suspektní angína

Infekce Jaroslav 12.6.2017

Dobry den,
od ctvrtka se necitim moc dobre ( priznaky jak na chripku ci anginu). V patek jsem byl na pohotovosti kde si doktorka myslela, ze mam prave anginu a tak mi predepsala Ospen 1500, ale ani dnes se necitim moc dobre po skoro 3 dnech brani antibiotik.
Stale se hrozne potim, boli me hlava a svalstvo a v krku a v puse mam afty a obcas je mi zima a nebo se zas probouzim durch mokry, ale i kdyz si pripadam, ze mam aspon 39°C, tak si zadnou teplotu nenamerim ( ale mam pocit vnitrni horkosti). Muze to tedy byt skutecne angina, ale antibiotika jeste nezabrala a nebo treba ani nezaberou?? Jinak dnes se k tomu zacina i pridavat ryma a pobolivani i v trislech ( asi uzliny).
Mam jeste den setrvat a nebo opet zajit za doktorkou, ze lecba nezabrala???

Odpovídá lékař:

MUDr. Daniela Králová

Specializace: Praktické lékařství pro dospělé

Pane Jaroslave, antibiotika Ospen na angínu zabírají velice dobře, a třetí den by již jejich ...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Angina
Dobrý den,jsem v 6tt a včera mi byla diagnostkovana...
Angína
Dobrý den,dcera 9 let..od září opakovaně anginy 4x...
Angína
Dobrý den, chci se zeptat zda mi byla správně diagnostikována...
Angina
Dobrý den, mám problém s angínami. Je mi 20 let a angínu...
Angina
Dobry den, chci se zeptat mám anginu a antibiotika...
Nelepšící se angína
Dobry den, uz 5 dni se dost potim, boli me hlava...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Susp.GER

Dobrý den, užívám dlouhodobě omeprazol protože trpím na pálení žáhy. Ještě jsem...

Susp.hemoroidy

Dobrý den, v poslední době mě trápily střevní problémy (průjem) a svíravé...

Susp.infekce na covid


Susp.mikroadenom hypofýzy

Dobrý den paní doktorko, chtěla bych se zeptat. Byla jsem na mag. rezonanci...

Susp.sy KT

Dobrý deň, chcela by som sa spýtať​ už viac než rok mám problém s tŕpnutím troch...

Susp.trombóza nohy a užití Neurolu

Dobrý den, minulý týden mě začalo bolet v lýtku, cítila jsem takový tah do třísla,...

Susp.vaginitida

Dobrý den, jsem 28.den po císařském řezu. Již třetí den mám zcela žlutý výtok...

Suspekce na preexcitační syndrom v těhotenství

Dobrý den, aktuálně jsem ve 29tt a byla jsem u své obvodní lékařky na EKG resp....

Suspektní alergické projevy

Dobrý den, již několik dní pociťuji obtíže s levým okem. Ve vnitřním koutku...

Suspektní anémie z nedostatku železa


Suspektní angína


Suspektní arytmie


Suspektní arytmie u dítěte


Suspektni glaukom

Dobry den pane doktore, mohl bych se prosim zeptat co to znamena suspektni...

Suspektní glaukom


Suspektní infekce

Dobrý den, protože se už dva týdny necítím dobře, rozhodla jsem se, že si nechám...

Suspektní intoxikace

Dobrý den, ze mám vážné podezření, že mi někdo ze soboty na neděli v noci, když...

Suspektní močová infekce

Dobry den, dcerky (2 a 4 roku) mely asi tyden vysoke horecky - napr. jeden...

Suspektní mononukleoza


Suspektní nádor čípku děložního

Dobry den. Ma partnerka byla vcera na kolposkopii kde ji byly odebrany vzorky...