Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Těhotenství

Gynekologie eva 14.10.2011

dobrý den,chtěla bych se zeptat jaká jsou rizika v těhotenství. Mám umělou chlopen a užívám warfarin 10mg denně plus euthyrox50 na štítnou žlázu-1 tabletu denně.Děkuji Eva

Odpovídá lékař:

dobrý den, nevím,jakou máte umělou chlopeň, navíc toto by měl posoudit váš kardiolog, warfarin je v těhotenství kontraindikovaný, měla byste být převedena v co nejčasnějším stadiu těhotenství na fraxiparin nebo jiný pereparát na ředění krve, který je injekční.pokud kardiolog dá těhotenství zelenou, neměl by být problém.

Související dotazy

Těhotenství
Dobrý den, chci se zeptat na vhodnost cestování letadlem...
Těhotenství
Dobry den. V březnu 2016 se mi po 3. císařském řezu...
Nové těhotenství
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat před 14 dny v ranném...
Těhotenství?
Dobrý den, antikoncepci jsem brala asi tak rok a půl...
Těhotenství?
Dobrý den,chtěla bych se zeptat mám vynechání menstruace...
Těhotenství
Dobrý den, chci se zeptat. V září 2015 jsem měla první...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Těhotenství

Dobrý den, chtělabych se Vás zeptat jestliže jsem měla před 5 měsíci nechráněný...

Těhotenství

Dobrý den, před dvěma dny jsem měla s přítelem sex, několikrát za den a prý...

Těhotenství

Dobrý den, měla jsem dostat menstruaci 20.11 (úterý) ale nedostavila se, těhotenský...

Těhotenství

Dobrý den, Pani doktorko měla bych dotaz 29.3. mi byl pichnuty pregynl a po...

Těhotenství

Dobrý den,dočetla jsem se na internetu o nebezpečí chemických prostředků v těhotenství...

Těhotenství

Dobrý den,moje poslední perioda byla 7.11.2014.Dne 15.12 jsem si udělala těhu...

Tehotenstvi

Dobry den. Pritelkyne brala po dobu cca 3 dnu prerusovane antikoncepci. Pri...

Těhotenství

Dobrý den, chtělabych se Vás zeptat jestliže jsem měla před 5 měsíci nechráněný...

Těhotenství

dobrý večer, chtela bych se vas zeptat na radu ... Posledni ms jsem mela 5.12....

Těhotenství

Dobrý den, před měsícem a něco jsem se rozešla s přítelem konkrétně 11. května,...

Těhotenství

Dobrý den. Pravidelně beru antikoncepci Lindynette. Měli jsme s partnerem pohlavní...

Těhotenství

Dobrý den,dneska jsem zjistila že jsem těhotná.mám hned zajíd za Gynekoložkou...

Těhotenství

Dobrý den,chtela bych se zeptat i když vím že to asi zamitnete.Chtwla bych ještě...

Těhotenství

Dobrý den, svou poslední menstruaci jsem měla od 9. do 14.6. 2020, přičemž...

Těhotenství

Vážený pane doktore, antikoncepci beru již dva roky, ale momentálně jsem...

Těhotenství

dobrý den,chtěla bych se zeptat jaká jsou rizika v těhotenství. Mám umělou chlopen...

Těhotenství

Dobry den, mohu otehotnet, kdyz trpim kolitidou a mam selest na srdci, ze se...

Těhotenství

Chci se zeptat,když jsem brala antikoncepci asi tak 2roky (Ayreen) a asi tak...

Těhotenství

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jaké je riziko otěhotnění pokud beru asi 6...

Těhotenství

Dobrý den já bych se chtěla zeptat, Byla jsem si pro antikoncepci Chloe a v...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Cítím na šourku něco jako vlhkost/neustálý pocit diskomfortu

Dobrý den, prosim vás před dvěma týdny jsem prodělal covid..nic hrozného jen...

Časté probouzení

dobrý den trápí mě porucha spánku chodím spát pravidelně před 10 hodinou,pravidelně...

Tlak na hrudi, tlak v páteři, bolest prsního svalu a v podpaží

Dobrý den, před půl rokem jsem měl z ničeho nic tlak na hrudi silné bušení...

Bílé pupínky žaludu

Dobry mam na penise bile pupinky mam je asi od 14 - 15 let

Časté probouzení v noci

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, co může způsobovat časté buzení v noci, zřejmě...

Zánět levého varlete

Dobrý den! Mám přeléčeny zánět leveho varlete antibiotiky. Po 6 týdnech je...

CT hlavy v těhotenství

Dobrý den. Za 10 dní mě čeká CT vyšetření hlavy. Neurolog mě tam posílá kvůli...

Bolesti hlavy po úrazu

Dobrý den, v roce 2009 jsem měla vážnou autonehodu a mimo jiné s těžkým úrazem...

Napětí žvýkacích svalů ze stresu

Dobrý den, je to již 3 měsíce co jsem prodělal onemocnění covid a od te doby...

Záblesky v očích

Dobrý den, mam vysokou myopii (cca 8 dioptrií), takže je sítnice na určitých...

Bolesti břicha


Vakuový fenomén- vysvetleni diag.laikovi


Vysoká hladina kyseliny močové u dětí

Dobrý den, můj 10-ti letý syn trpí delší dobu bolestmi kloubů především kotníků....

Vyrážka na chodidlech a dlaních

Zdravím,po angíně(2x antibiotika) zhruba před 4 měsíci se mi na dlaních (i v...

Bolest v koutku pravého oka


Nadýchání se plynu ze sporáku


Vřídek


APEC syndrom

Dobrý den, syn (17 měsíců) má již více než týden drobnou vyrážku na levé polovině...

Metody vyšetření střev

existuje jiná metoda vyšetření střev než kolonoskopie?

Bylinné čaje a antikoncepce

Dobrý den.Chtěla bych se zeptat jestli bylinné čaje podávané v nálevových sáčcích...

Reklama
Takovou péči si zasloužíte!
* registrací neměníte svého lékaře.