Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Těhotenství a vakcína silgard

Gynekologie Tamara 17.10.2009

Dobrý den, prosím Vás o radu a názor, kdybych náhodou otěhotněla po druhé očkovací vakcíně Silgardu je nutné podstoupit umělé přerušení? Nebo může vakcína nepříznivě ovlivnit vývoj plodu??? Děkuji

avatar-placeholder
Odpovídá lékař:

Vakcinace během gravidity a kojení je kontraindikována. Pro přerušení těhotenství by musel b...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Vakcína Silgard
Dobrý den, v 15 letech jsem byla očkována vakcínou...
Vakcina Silgard
Dobrý den, pane doktore, již před pár dny jsem vám...
Vakcína Silgard
Dobrý den, byla jsem na očkování silgard (3x). Po třech...
Kondylomata a Silgard
Dobrý den, měla bych dotaz ohledně očkování na kondylomata....
Silgard a kondylomata
Dobrý den,ráda bych se zeptala,zda je očkování Silgard...
Silgard
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jestli mohu mít mezi...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Tehotenstvi a traveni

Dobry den jsem tehotna 34+0 doktor mi predepsal zelezo a mam problem s travenim...

Těhotenství a TSH

Dobrý den paní doktorko, ráda bych znala Váš názor na můj problém. Od podzimu...

Těhotenství a TSH

Dobrý den, je mi 30 let, před cca 10 lety jsem užívala na štítnou žlázu Letrox,...

Těhotenství a Ulcerozní kolitida

Dobrý večer, s přítelem plánujeme miminko. Dočetla jsem se ale, že při dlouhodobm...

Těhotenství a únik tekutiny

Dobry den sem ve 23ttydnu kdyz jsem rano stala sli zemnr kapicks vody trosku...

Těhotenství a užívané léky

Dobrý den, zvažuji případné těhotenství, ale mám strach z léků, které užívám....

Těhotenství a užívání globulí Polygynax

Dobry den. Chtela bych se zeptat na zavadeci tablety Polygynax. Jsem v 11 tt...

Těhotenství a užívání kyseliny listové

Dobrý den, už 4 den jsem nedostala menstruaci tak jsem si dělala těhotenský...

Těhotenství a užívání nolpazy

Dobrý den pane doktore. Jsem v 8 týdnu těhotensví a na neskutečné nevolnosti...

Tehotenstvi a vajecniky

Dobry den pane Doktore, prosim vas chtela bych vasi radu nebo nazor? Mam 28...

Těhotenství a Verrunal

Dobrý den, chtěla bych se informovat. Používala jsem asi týden 2x denně Verrumal...

Těhotenství a vrozeně oslabená břišní stěna

Dobrý den, mám vrozeně oslabenou břišní stěnu, měla jsem již od narození pupeční...

Těhotenství a vyhřívaná deka

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat - jsem ve 13 tt a defakto celý první trimestr...

Těhotenství a vyprazdňování

Dobrý den, mám dotaz ale přesně nevím jestli patří sem ale zkusím to...Jsem...

Těhotenství a vyšší puls

Dobrý den, ráda bych se zeptala - jsem v 21. týdnu těhotenství a už podruhé...

Těhotenství a výtok

Dobrý den paní doktorko, jsem v 20. týdnu těhotenství a jsem po přeléčení globulemi...

Těhotenství a zaměstnání

Dobrý den, přítelkyně (32 let) je těhotná (10. týden), ale stále chodí do práce....

Těhotenství a zaměstnání

Dobrý den, pane doktore, mám trochu nezvyklý dotaz. Je mi 39 let a plánujeme...

Těhotenství a zánět čípku

Dobrý den chci se zeptat,dnes mi na gynekologii oznámily že mám zánět děložního...

Těhotenství a zánět močového měchýře?

Vážený pane doktore, ráda bych se Vás zeptala, zda by byl pro miminko nebezpečný...