Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Trombóza a řízení automobilu

Srdce a cévy kapr2 30.7.2010

Dobrý den, přítel (40) má hlubokou žilní trombózu po úrazu. Od dubna se léčí užíváním warfarinu a nošením punčoch. V sobotu se chystáme na dovolenou autem (cca 1 200km).a výsledech dnešního Quick testu je pouze 1,85.Doporučené rozmezí jsem se dočetla že je nad 2, tak jsem se chtěla zeptat, jestli to není nebezpečné a jestli by si neměl nechat případně píchnout něco na zředění před cestou, kromě Detralexu, který dostal na delší cesty a bere ho. Zároveň by mě zajímalo, jak je to s warfarinem a pobytem na slunci? Děkuji

avatar-placeholder
Odpovídá lékař:

Dobrý den! V případě, že váš přítel nedávno prodělal žilní trombózu, skutečně není ...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Vliv léku na řízení automobilu
Dobrý den, zhruba 1 rok užívám lék Asentra 50 1x denně,...
Trombóza
Dobry den Byla mi pred tydnem diagnostikovana tromboza...
Trombóza?
Dobrý den, cca 10 dní mně bolí lýtko pravé nohy. Do...
Trombóza
Dobrý den, měla jsem bolesti lýtka, na interně mi byla...
Trombóza
Dobrý den, jsem dnes propuštěn z nemocnice do domácího...
Hluboká žilní trombóza
Začátkem dubna mi byla zjištěna trombóza PDK, zpočátku...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Tromboza a cvičení

Dobrý den pane doktore, před 10 dny mi na ultrazvuku zjistili trombozu v...

Trombóza a doplňky stravy

Dobrý den, v cevenci 2019 mi operovali nohu plastika FT vazu na levém hlenu....

Tromboza a embolie

Dobry den, chci se zeptat nedavno (skoro mesic) jsem si vyvrtla kotnik druhy...

Tromboza a embolie po ASK


Trombóza a hybnost kolene

Dobrý den, je mi 18. let a mám po úrazu trombózu. Bohužel mám k tomu naražený...

Trombóza a kavitační programy (zeštíhlující)

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda je možné podsoupit lymfodrenáž i po prodělané...

Tromboza a kouření

Dobry den, mam dotaz ohledne modrin. Po modrine ktere mam velmi casto mi v miste...

Trombóza a kouření

Dobrý den, je mi 20 let a už několik roků kouřím. Natrhla jsem si v lýtku svaly...

Tromboza a modřina

Dobry den, mel bych dotaz ohledne meho problemu.Mel jsem nastiple leve hlezno...

Trombóza a nehormonální antikoncepce

Dobrý den, nedávno jsem prodělala "vysokou" trombózu, jak tomu lékaři říkali...

Trombóza a tetování

Dobrý den, před rokem mi byla zjištěna distální flebotrombóza, pravý kotník....

Trombóza a vaskulitidy

Dobrý den, v březnu 2017 jsem měla úraz s kolenem a o týden později jsem...

Tromboza dolní končetiny


Tromboza dolní končetiny

Náhle v pondělí 19.07.mě začala silně bolet hlava a obě kolena. Bolest z kolen...

Trombóza dolní končetiny

Dobry vecer,dcera 34 ma po druhe hlubokou zilni trombozu po prve lecena heparinem...

Trombóza dolní končetiny


Trombóza dolní končetiny

Dobry den, ve ctvrtek mi byla diagnostikovana tromboza dolni koncetiny (srazenina...

Tromboza dolních končetin

Dobry den, pane doktore Manzelka (42) ma zilni trombozu (obe lytka, neurazova,...

Trombóza hlubokých žil


Trombóza horní končetiny

Dobrý den, potřebovala bych trochu uklidnit. 14.5.letošního roku jsem prodělala...